- 19 Aralık 2014
- 6.279
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.212
- 748
- Konu Sahibi Endless love betul
Oldukça güzel bir geceydi, tadı hala damağımda…Şu en son hayvan düşmanı kadın ciddi şekilde ifade vermeye giderken hönkürmüştü hatırlayanlar vardır :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldukça güzel bir geceydi, tadı hala damağımda…Şu en son hayvan düşmanı kadın ciddi şekilde ifade vermeye giderken hönkürmüştü hatırlayanlar vardır :)
Mail attım şimdi avukata:Oldukça güzel bir geceydi, tadı hala damağımda…![]()
Bak içeri aynen şöyle gireceklerGdın Baska yerde oynayın. Benm bi kerem Bı suru polis komiser akraban var siz dusunn
Abiii nolrusun yalvarıyorum yapma bıyerm benn abiiiiMail attım şimdi avukata:
bu ergene de şimdi ekran görüntüsünü atacagım baksın bir :)
İtperestler…Oldukça güzel bir geceydi, tadı hala damağımda…![]()
Ergen falan değil bu, numara yapıyor kendini acındırmak için. Aç sen davayı öğreniriz yaşınıYoo işlesin siciline de eğitim hayatını da etkilesin.
Babamın oğlu degil en nihayetinde.
Yok öyle elaleme küfür edip sonra R yapmak.
Bir de şey yurt dışında falan yaşıyorsan da ülkeye girdiğinde pasaport kontrolüne girdiğin anda da başın federallerle derde girecek haberin olsun :dAbiii nolrusun yalvarıyorum yapma bıyerm benn abiiii![]()
20li yaşların başında ergenlikten sıyrılamamış bir eksici kokusu alıyorum ama bakalım :dErgen falan değil bu, numara yapıyor kendini acındırmak için. Aç sen davayı öğreniriz yaşını![]()
Hee amına kodumun evladı![]()
Ben daha 18 yasını bile doldurmadm nereye suc ısmemıs oluyorum
Konu ve üyelik kapatıldı, sebep alıntılarda mevcut.Anlattıklarım yengemden enıstenden duyduklarım ve benm kattklarım tamamen