- 11 Aralık 2018
- 42.437
- 263.590
- 598
- Konu Sahibi Endless love betul
Hayırlısı artık...Korkuyorum beni doverler lutgen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı artık...Korkuyorum beni doverler lutgen
Madem dayak yiyeceksin onurunla ye. Onlara da üç beş söv :dKorkuyorum beni doverler lutgen
Polis ve komiser akrabaları da adli cezadan kurtarır sanıyor ki ahahah18’ini doldurmayanlar cezadan muaf mı sanıyorsun senkıyamam
Madem dayak yiyeceksin onurunla ye. Onlara da üç beş söv :d
ama seks oteli iyiydi bak yeni bir şey kattın kkya o konuda hakkını vereyim :d
Burada abi yok. Hepimiz lezbiyeniz unuttun mu :dDaha fazla ustune gelmeyi nolursunuz abilerim ablalarım. Hepinizden ozur dilerim
Yoooo yok öyle küfürü edeyim sonra özür dileyeyim.Daha fazla ustune gelmeyi nolursunuz abilerim ablalarım. Hepinizden ozur dilerim
Burada abi yok. Hepimiz lezbiyeniz unuttun mu :d
Kur'an'a el basmalı foto at düşünelim:d
Abilerim mi?Daha fazla ustune gelmeyi nolursunuz abilerim ablalarım. Hepinizden ozur dilerim
Cidden ozur dilerim cidden bak abiYoooo yok öyle küfürü edeyim sonra özür dileyeyim.
Eğlendik ama ben seni daha bu konunun başında uyardım bebeğim ifşa olacaksın dedim :d sen hele el basmalı foto at bak insaf ediyorum sokaktan çocuk bul kafasını tut özür dile de diyebilirdim:dKomık deıl mıydı hepiniz eglendnız yalanmı
Koktu buralar…Korkuyorum beni doverler lutgen
İtirafın böylesi gözlerimi yaşarttıAnlattıklarım yengemden enıstenden duyduklarım ve benm kattklarım tamamen
Ne koktu ablaKoktu buralar…
Benim de böyle yenemediğim takıntı var soruyorum ben oraya bakmıyorum fiyo ama goruyorum gördüğümü yalanlıyor oyuzden onla biyere gitmek istemiyorumEşimle 4 yıldır evliyiz. Esımle ne zman dışarı cıksak acık giyenlere ya da kalcası belli olanlara saniyelik sekılde baktıgını fark ettim. Defalarca tartustuk ama her seferinde bana amacsız baktıgını her yere baktıgını soylıyo gecen ay denıze gıttık. Turist bir kız yuzustu uzanmıstı sezlongta kalçaları kabak gbı ortadaydı. Esim de denizden cıkıyodu o kızın yanından gecerken kacamak sekıldea baktıgını gordum. Genelde onumuzden gecen bir kadının kalcasına bakıyor saniyelik sekılde ama. Uzun uzun baktıgını gormedım birisine. Hep kalcası buyuk olanlara ve acık giyenlere saniyelik gozu kayıyor. Bu durum cok fazla canımı sıkıyor.
Hayır yenge ve enişte diyor :d oturup teyze-dayi dedikodusu yapmıyorlarsa hala sallıyor bizim ergen :dİtirafın böylesi gözlerimi yaşarttıDinsizin hakkından imansız gelirmiş diye boşa dememişler
Yap bi abilik hadiYoo işlesin siciline de eğitim hayatını da etkilesin.
Babamın oğlu degil en nihayetinde.
Yok öyle elaleme küfür edip sonra R yapmak.
Burada herkes atom fiziğine de profesörlüğüne de lanet etmiş insanlar :d ahilik bekleme bittin sen :dYap bi abilik hadi![]()