Ben mi takıntılıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanın bunu eşine yakıştırması kendisine de hakaret aslında.

Eşiniz sapik ise hala niye berabersiniz?
Yok ya sapik değil diyorsanız niye adama sapik muamelesi yapıyorsunuz. ?

Aslında herkese bakıyor dikkatli birisi. Ama acıklara bakınca saniyelik benm canımı sıkıyor bu durum. Sapıkmıs gbı dusunuyo Rum hemen kendımı asagılık hissediyorum

böyle düşünen insanların neden ısrarla plaja gittiğini merak ediyorum, gitmezseniz görmezsiniz

açıklara bakmak??!!! haşemalılara baksa problem yok mu?
ben de böyle adamlar ve eşleri bakınca iğrenç hissediyorum ama maalesed kimsenin gözünü bağlayamıyoruz

Öküzün trene baktığı gibi bakmıyor anladığım kadarıyla. Napsın kör mü olsun. İnsanız biz bile bakıyoruz güzele 😂

Eşimle 4 yıldır evliyiz. Esımle ne zman dışarı cıksak acık giyenlere ya da kalcası belli olanlara saniyelik sekılde baktıgını fark ettim. Defalarca tartustuk ama her seferinde bana amacsız baktıgını her yere baktıgını soylıyo gecen ay denıze gıttık. Turist bir kız yuzustu uzanmıstı sezlongta kalçaları kabak gbı ortadaydı. Esim de denizden cıkıyodu o kızın yanından gecerken kacamak sekıldea baktıgını gordum. Genelde onumuzden gecen bir kadının kalcasına bakıyor saniyelik sekılde ama. Uzun uzun baktıgını gormedım birisine. Hep kalcası buyuk olanlara ve acık giyenlere saniyelik gozu kayıyor. Bu durum cok fazla canımı sıkıyor.
Apla kızma ama tatil boyunca ben de baktım o popolara. Adam nasıl bakmasın. Nasıl güzeller var yaaa... popo bakımına başladım ben de açacam 😂

Lezbiyen
Sex oteli ne cidden böyle bir arama kodu mu olur nasıl zihniyetleriniz var böyle antalyada ruslarla sex yapılan sex oteli. Nasıl yoz fantazileriniz var böyle.
Dışarda denizde cafede barda totoya memeye ben de bakıyorum hatta yetmiyo kocamı da dürtüyorum oha totoya bak diye. :KK53:
Biraz aş kendini aş. Adamı da rahat bırak.
Kıskanıyorum elimde degil

Valla ben bile su poponun arasına kaçan koca totolu birini görünce bakiyorum😆😆

Eşimle 4 yıldır evliyiz. Esımle ne zman dışarı cıksak acık giyenlere ya da kalcası belli olanlara saniyelik sekılde baktıgını fark ettim. Defalarca tartustuk ama her seferinde bana amacsız baktıgını her yere baktıgını soylıyo gecen ay denıze gıttık. Turist bir kız yuzustu uzanmıstı sezlongta kalçaları kabak gbı ortadaydı. Esim de denizden cıkıyodu o kızın yanından gecerken kacamak sekıldea baktıgını gordum. Genelde onumuzden gecen bir kadının kalcasına bakıyor saniyelik sekılde ama. Uzun uzun baktıgını gormedım birisine. Hep kalcası buyuk olanlara ve acık giyenlere saniyelik gozu kayıyor. Bu durum cok fazla canımı sıkıyor.
Valla ben de bakıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X