• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi tuhafım kaynanam mı ama ben çok gülüyorum:))

aynı dert bende de var canım. Eltim ve kayınvalidemgille aynı binada oturuyoruz. Eltimin yaptıklarına sadece ben diil kaynanam bile deli oluyor :) sen 9 yılda alışmışsın gülüyorsun ne güzel ben 6 yıl oldu hala çıldırıyorum bazen. Başı kapalı kadın namazı bırakabiliyor taklit ugruna düşünebiliyormusunuz! Bu kadarıda olmaz yani hani kıyafet saç eşya filan neyse gülüp geçiyorum da başı kapalı biri başını açıp benim bile giymeye cesaret edemeyeceğim darlıkta ve açıklıkta giyinip pazara gidebiliyor. ( o 80 kilo ben 60 fışkırıyor heryerinden!) gecen sene 15 20 günlüğüne eşimle tatile gittik, geldiğimde bi baktım salvar ayagında terlik başı kapalı pazara gidiyor. Ertesi gün yüne eskisi gibi taklitler. Yok bari doğru taklit etse zoruma gitmez başı açık olmayı heryerini göstermek sanıyor bazen aynı sofaya otıuruyoruz kayınbabam eşim kaynım herkes var. Kadın bi eğiliyor ekmek almaya her yeri meydanda! Kaynanam seni taklit etmeye çalışıyor namazı filan da bıraktı diyor kaynanam bile kızıyor ne yapıyon sen o böle mi giyiyor hem sen kapalısın böle giyilirmi diye. Laf da anlamayan insanla aynı yerde bulunmak ki aynı binadayız hergün illa birbirimizi görüyoruz her ne kadar evden dışarı çıkmamaya çalışsamda akşamları eşim annesigile gitmek istiyor bazen çay içemeye biz inince onlarda iniyor başlıyor curcuna. Ben öle askılıyla filan hayatta dışarı çıkamam evde bile çok nadirdir giydiğim çok dar seylerde giyemem sıkılırım. Normal diye düşünüyorum yani kendi giyimimi. Ancak taklit öle bi hale geliyorki sanki ben sahilde yaşıyorum da pazar yerine denize gidiyorum:)

canım yaaa allah yardımcımız olsun ama gerçekten tuhaflar başı kapalı diyorsun açılmakta ne demek yaaa sinir oldum!!!!!
Ben en son bombayı anlatayım geçen geldiler benim telefonumun aynı özellikleri olan tel. Almış benim tel. çalarken arayanın ismini söylüyor ben yanlışlıkla yapmışım o özelliği kapatamadım daha doğrusu kapatmaya çalıştım ama olmayınca uğraşmadım neyse tutturdu tel.im konuşsun seninki gibi diye daha önce birkaç kişiye yaptırmaya çalışmış yapamamışlar eşime söyledi eşimde yapamadı bana söyledi ben dedim yanlışlıkla olmuş ben bilerek yapmadım onu bilmiyorum dedimsede yok illa yapacan aldım elime inan iki gün uğraştırdı beni sonunda yaptım neyse öyle sevindiki sonra tutturdu arayanın yanında fotoğrafı görünsün niye tahmin edin çünkü benimki öyle neyse uğraştım gerçekten yapamadım yapamıyorum diyorum neyse biraz dinlende yap diyor olmuyor çünkü benimki dokunmatik olunca farklı yerden yapılıyor onunkini bulamadım kafayı yedirecek olmuyor diyorum yaparsın diyor neyse olmadı yapamadım nasıl bozuldu bütün işimi gücümü bıraktırdı uğraştırdı beni sinir oldum ama nasıl sinir oldum evimde diye bişi de diyemedim:((((

canım yaaa allah yardımcımız olsun ama gerçekten tuhaflar başı kapalı diyorsun açılmakta ne demek yaaa sinir oldum!!!!!
((

işte o salakça taklitlerine birde dini karıştırınca çıldırmaya başlıyorum zaten. Allah akıl fikir versin hepsine, öncelkikle benim eltime :) benide günaha sokmasınlar valla ne diyim :)

Back
X