E peki , sevgilinizin kız kardeşi ile konuştuktan sonra gidip sormadınız mı ? Böyle bir kuzeninizin olmadığını söyledi falan diye..
Sessiz kalmayın , sorun . Yalan söyledi ise, neden bana yalan söyleme gereği duydun . Bana doğruyu söylemiş olsan , arkadaşınla görüştüğünü söylesen ben zaten laf etmem dersiniz..
Telefonda sormak istemedim. Yarın yüz yüze sormak istiyorum. Zaten normalde laf etmeyeceğimi bilir, o yüzden hiç anlam veremedim bu davranışına.
Aldatma olayları yoktur inşallah..
Hadi bakalım ..
k.kardeşiyle konuşur konuşmaz aradım niye yüz yüze bekliyeyimde hemen saldırırdım niye yalan söyledi diye yalana hiç tahammülüm yok
daha önceden haber ver dedi .çünkü siz eve gelmeden kendisi eve gelmeyi planlıyordu bu şekilde siz onun dışarda olduğunu hiç bir zaman öğrenemeyecektiniz(tabi kendi söylemediği sürece).....
ama zaman ayarlamasında hata yaptı ve 3-5 dk gecikti...gecikince her yalan söyleyen gibi siz sormadan nerde olduğunu anlattı...
durum bu kadar basit.....size yalan söyledi ama neden?
yüz yüze gelince sebebini soracaksınız ve büyük ihtimal yıne yalan söyleyecek...
bence aldattıgından suphelendıgını bellı etme eger öyle bırsey varsa da tedbırını alır hıc ogrenemezsın bence sadce neden yalan soyledıgı sor yalan soylemedıgı konusunda ısrar ederse bende tanısmak ıstıyorum o kuzenınle de.ama aldatılmak hıc aklından gecmıyormus gıbı davran bana kalırsa eger gercekten oyle bı kuzenı falan varsada yada oyle bı kuzen dedıgı arkadası ılıskınıze zarar verebılır bu durum.
Evet zaten önce yalan söylemesi üzerinde duracağım ben de. Hoş, yalanın da nasıl bir açıklaması olur ya..
Ben kardeşinden yalan olduğunu öğrendiğim anda ilk olarak arardım.
Bir gün sonrasına sabredemezdim ve hesap sorardım neden yalan söylediği konusunda.
İşin içinde yalan olunca insan ister istemez işkilleniyor akla her türlü şey geliyor.
Yine de inşallah korktuğun gibi olmaz ve aldatma gibi bir durum yoktur.
İnşallah yoktur. Beraberliğimizin başından beri ilk defa şüpheye düşürdü beni. Yarın için de çalışmak zorunda olduğum bir sınavım var, hiç konuşmamak bu konuyu daha iyi benim için. cevaptan çok korkuyorum..
Yukarıda bir arkadaş demiş ya tanışmak iste diye bence de o kuzenle tanışmak istiyorum ya da giderim diye rest çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?