Ben mi yanlış anladım, yoksa aldatılıyor muyum?

alakasız olacak ama madem yarın sınavın var bence hiç kafanı yorma yarın soracaksın zaten dersine çalış bence
çünkü aldatıyor veya aldatmıyor farketmez hiçbir erkek için 2 dk üzülmeye değmez zamanına yazık

Evet çalışmaya çalışıyorum kaç saattir, şimdi derin bir nefes alıp bunu düşünmeyerek çalışmaya başlayacağım.

Evet çalışmaya çalışıyorum kaç saattir, şimdi derin bir nefes alıp bunu düşünmeyerek çalışmaya başlayacağım.

belki bana uklala demişsindir hani akıl veriri gibi oldum ya
ama zamanında ben bu hatalara düşüp zamanımı boşa harcadım şimdi bazen harcadığım zamanıma acıyorum o sebeple yazma gereği duydum
ama inş aldatılmıyorsundur canım

bencede çok haklı böle bişeyi kabullenmen çok zor aklından çıkmıycak ama derslerin çok daha önemli zaten öle bir şeyi yaptıysa kafana taktığına bile değmez kurtulduğuna sevinirsin.

Bence hemen sormalıydın neden yalan soledın dıye
Buyuk ıhtımal kız kardes abıye hemen yetiştirmıstır
Yarına kadarda mınareyı calana kılıfını, bır guzel hazırlama fırsatı dogar.

Son düzenleme:
3 buçuk yıllık birliktelikte senin bilmediğin kuzen nasıl oluyor?
İlla ki en azından ismen duymuşsundur yani ne bileyim

Burnuma hoş kokular gelmedi.
Yanılmak isterim..

ne desem bilemedim çok karmaşık ve hassas bir konu. düşündüm de bir an aynı şey benim başıma gelse sanırım ben direk arardım . açıklamaya fırsat verir miydim onu bile bilmiyorum . seni geçtim okurken benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen şaşırdım. ilk sayfada bir arkadaş çk güzel açıklamış sevgilinin söylediklerini yalan söyleyen bir kişiye uyarlamış. her zaman sana haber ver demek gibi bir huyu var mıydı? ortaya böyle kuzenler hep çıkar mı ? ay bilemedim umarım aldatılma değildir canım .

sayfayı yarın da takip edeceğim. bu arada sınavında şimdiden başarılar

Ben olsam sormazdım . Delil beklerdim. Yetersiz delil çünkü. Bakalım boşlayacak mı seni ?
Sonra parçaları birleştirirdim. Ya da şöyle yap, bir geriye git bakalım . Birkaç ay önce,birkaç gün önce vs ...
Açıkları aklına geliyor mu başka ?
Ah ah... Bu işin sonunda aldatma çıkarsa hiç şaşırmıcam, her yerde erkeklerin yediği haltlar. Psikolojim bozuldu.

Öğle bir şey olsa,
Dürüst biride olmadığına göre, yarın sen konuyu açtığında, çok iyi bir sebep veya yalan uyduracaktır.
Kardeşi çoktan onunla konuşmanızdan bahsetmiştir, işte abi..
X aradı böyle böyle oldu, bende aklıma kötü bir şey gelmediği için, öğle bir kuzenimiz yok dedim, ağzımdan çıkı verdi falan diyecek; )
Yani abinin şuan, yüzde yüz haberi var

Leonela'nın dedikleri mantıklı aslında direkt sormadan ve hissettirmeden takibe al derim.
Ama tabi dayanabileceksen için içini yemeyecekse yap.
İyice emin olursun böylece.
Çünkü şuan erkek arkadaşının %100 haberi vardır kardeşiyle yaptığın telefon görüşmesinden ve yalanını da hazır etmiştir diye düşünüyorum.
Umarım aldatma değildir ama burnuma kötü kokular geliyor nedense

Ben açıkcası eve gelirken haber vere takılmadım duşta olabilir, evde olmayabilir. Ben de çoğu zaman erkek arkadaşıma gideceğim zaman haberleşiriz gerçi benimkinin ev arkadaşı var oyüzden pat diye gidemiyorum hiç. Bence asıl sorun olmayan kuzen:44:

Çok merak ettim bu konuyu, bakalım nolucak inşallah günahını alıyoruzdur

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Deriiin bir nefes aldım. :)

Ortadaki 'kuzen' benim kuzenimmiş, benim saf sevgilim saklayacağım derken iyice batırmış. Aklıma diyecek bir şey gelmedi o an diyor Kuzenimi 1 seneyi aşkındır görmüyordum yurtdışında olduğu için, bana sürpriz yapmak için haber vermeden gelmiş, sevgilim de bana bir video hazırlayacaktı ve en sonunda mutlaka kuzenimin de olmasını istemiş (benim kardeşim gibidir kuzenim çünkü). Neyse sonuç olarak dün kuzenimle buluşmuş çekimi yapmış.

Bugün sınav çıkışı birden kuzenimi karşımda görünce neye uğradığımı şaşırdım, garibim çok üzüldü sürpriz olsun istedim ama aranızı bozuyordum az kalsın diye :))

Oh be diyoruz ozaman hepimiz
Çok sevindim kötü bi'şey olmamasına, ÇOK mutlu olun hep

çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…