eğer aldatmasaysa kesinlikle affetmeyin madem kuzeni tanıştırsın sizi
Aldatmanın bende affı olmadığını iyi biliyor kendisi...
alakasız olacak ama madem yarın sınavın var bence hiç kafanı yorma yarın soracaksın zaten dersine çalış bence
çünkü aldatıyor veya aldatmıyor farketmez hiçbir erkek için 2 dk üzülmeye değmez zamanına yazık
Evet çalışmaya çalışıyorum kaç saattir, şimdi derin bir nefes alıp bunu düşünmeyerek çalışmaya başlayacağım.
belki bana uklala demişsindir hani akıl veriri gibi oldum ya
ama zamanında ben bu hatalara düşüp zamanımı boşa harcadım şimdi bazen harcadığım zamanıma acıyorum o sebeple yazma gereği duydum
ama inş aldatılmıyorsundur canım
Deriiin bir nefes aldım. :)
Ortadaki 'kuzen' benim kuzenimmiş, benim saf sevgilim saklayacağım derken iyice batırmış. Aklıma diyecek bir şey gelmedi o an diyorKuzenimi 1 seneyi aşkındır görmüyordum yurtdışında olduğu için, bana sürpriz yapmak için haber vermeden gelmiş, sevgilim de bana bir video hazırlayacaktı ve en sonunda mutlaka kuzenimin de olmasını istemiş (benim kardeşim gibidir kuzenim çünkü). Neyse sonuç olarak dün kuzenimle buluşmuş çekimi yapmış.
Bugün sınav çıkışı birden kuzenimi karşımda görünce neye uğradığımı şaşırdım, garibim çok üzüldü sürpriz olsun istedim ama aranızı bozuyordum az kalsın diye :))
Deriiin bir nefes aldım. :)
Ortadaki 'kuzen' benim kuzenimmiş, benim saf sevgilim saklayacağım derken iyice batırmış. Aklıma diyecek bir şey gelmedi o an diyorKuzenimi 1 seneyi aşkındır görmüyordum yurtdışında olduğu için, bana sürpriz yapmak için haber vermeden gelmiş, sevgilim de bana bir video hazırlayacaktı ve en sonunda mutlaka kuzenimin de olmasını istemiş (benim kardeşim gibidir kuzenim çünkü). Neyse sonuç olarak dün kuzenimle buluşmuş çekimi yapmış.
Bugün sınav çıkışı birden kuzenimi karşımda görünce neye uğradığımı şaşırdım, garibim çok üzüldü sürpriz olsun istedim ama aranızı bozuyordum az kalsın diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?