Ben mi yanlış anladım?

Ay bi de öğretmenmiş Allahım çoluğu çocuğu korusun 🙄🙄
Buldum konu sahibini :D Bu bizim Hürrem

s-d036efab48ac981809b83900023452097d5f580a.gif

Bazılarının beyni yanlış anlaşılmaya programlanmış sanki bu ne yaa:) şaka gibi..

Geçen hafta aile hekimliğine tam kan sayımı yaptırmak için gittim. Regl günüm 10 gün geciktiği için gebelik testide yaptırmak istediğimi söyledim. Doktor bey bana da korunma yöntemleriyle ilgili tavsiyelerde bulundu.. Memnuniyetimi dile getirdim teşekkür ettim çıktım.

Bence siz kendi zihniyetinizi sorgulayın doktoru değil.
Evlenecegim zaman, ilk evlendiğimde hemen korunmam gerektiği kafama dank ettiğinde , zaten nikah basvurusu yaparken aile hekimi bililendirir, istersen hap verir vs dediler. Tamam gidince hallederiz o zaman dedim. Aslaaa konusunu acmadi sığır kadin, kendim sormam gerekti biraz gerildim başta bi de. Korunup napcan , ya cocugun olmazsa gibi salak seyler söylemişti bi de. Boylelerine boyle sığır doktor lazim

Evlenecegim zaman, ilk evlendiğimde hemen korunmam gerektiği kafama dank ettiğinde , zaten nikah basvurusu yaparken aile hekimi bililendirir, istersen hap verir vs dediler. Tamam gidince hallederiz o zaman dedim. Aslaaa konusunu acmadi sığır kadin, kendim sormam gerekti biraz gerildim başta bi de. Korunup napcan , ya cocugun olmazsa gibi salak seyler söylemişti bi de. Boylelerine boyle sığır doktor lazim
Kesinlikleeee.. :))) cinsellik hakkında, sorgulamak öğrenmek bilgilenmek ayıp değil ki. Ayrıca doğanın kanunu bu yahu:)))

Aile hekimleri ücretsiz bir aylık doğum kontrol aşısı yapıp gerekirse ucretsiz kondom dağıtımı yapmıyor mu? Bir görevleri de nüfus planlamasına yardımcı olmak degil mi?
Gayet mantıklı soru sormuş, belki de sen "korunuyoruz,eşim korunuyor dışarı boşalıyor" diyecek bir insansın da seni yönlendirmek istemiş doğru olana.. iki senede iki bebek yapmis ,halen daha gebelik şüphesi ile kendisine gelmiş kadına yapması gerekeni yapmış

Herkese merhaba . İki çocuk annesi çalışan bir bayanım. Geçen hafta spiral taktırmaya karar verdim. Malum idrar yolu enfeksiyonu filan ihtimaline karşılık tahlil vermek istedim. Özele para ödemek istemediğim için aile hekimine gittim.
Doktorumuz erkek. Kan ve idrar tahlili vermek istediğimi söyledim. Tamam dedi . Gebelik şüphesi var mi diye sordu. Adetim de birkaç gün gecikmişti. Ben de yani işte belki olabilir dedim. Gebelik testi istediğini de belirteyim dedi. Tamam dedim. Buraya kadar normal. Sonra bana korunmuyor musun dedi. Korunuyorum dedim . Sen mi eşin mi diye sordu .neyle korunuyorsun diye sordu. Ria taktır istersen filan. Bilmiyorum bana sanki cinsel hayatımı merak etti gibi geldi kötü oldum .ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Kısa kesip çıktım odasından. Kadın doğum uzmanı değilsin tahlillerimi iste geç işte değil mi
Devlet Hastanesi'ne de gidebilirdiniz hastaneler özeller ve sağlık ocakları olmak üzere ikiye ayrılmıyor sonuçta 😁 ya ne yazsam bilemedim. Madem bu kadar pimpirik yaptın ikiniz de ogretmenmissiniz git hastaneye yaptır tahlili. Kafana göre tahlil istiyorsun

Back
X