- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.562
- 598
- Konu Sahibi Night Night
İşi yok da evli ıkı bebeli kadını merak edecek gülüştüm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağda aldığımda adam bana kolay gelsin demişti ajdjdjdj
Geçmiş olsun ne ya regl olmayı hastalık sanan kitle...Ben ped alırken de geçmiş olsun diyolar bazen, ayyy kesin yürüyolar banaa .s.s
Halbuki öğretmen de değilim niye böyle oldu ki
Prezervatif ve doğum kontrol hapı da veriyorlarZaten sağlık ocağında neyle korunuyorsun diye soruyorlar.ben gittigimde, arada bir hemşire, korunuyormusun, neyle korunuyorsun diyor,bilgisayara not alıyor.. ortada tuaf bir durum yok.
Yaa sana kopuyorum ben aksjsjsjsjsjsjsjajasjsjsjzjzjzzj- Doktor
+ayrangonullu hasta
- şu test lazım bu test lazım
+?
-?
Şimdi biz neyiz?
çay seven herkesle kankı olabilirim
Ahanda benim kafammm hemen izlemeye aldım seniçay seven herkesle kankı olabilirim![]()
Ay herkes bitti sen mı kaldın da sana sapiklik edecekHerkese merhaba . İki çocuk annesi çalışan bir bayanım. Geçen hafta spiral taktırmaya karar verdim. Malum idrar yolu enfeksiyonu filan ihtimaline karşılık tahlil vermek istedim. Özele para ödemek istemediğim için aile hekimine gittim.
Doktorumuz erkek. Kan ve idrar tahlili vermek istediğimi söyledim. Tamam dedi . Gebelik şüphesi var mi diye sordu. Adetim de birkaç gün gecikmişti. Ben de yani işte belki olabilir dedim. Gebelik testi istediğini de belirteyim dedi. Tamam dedim. Buraya kadar normal. Sonra bana korunmuyor musun dedi. Korunuyorum dedim . Sen mi eşin mi diye sordu .neyle korunuyorsun diye sordu. Ria taktır istersen filan. Bilmiyorum bana sanki cinsel hayatımı merak etti gibi geldi kötü oldum .ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Kısa kesip çıktım odasından. Kadın doğum uzmanı değilsin tahlillerimi iste geç işte değil mi
tisikkirlirAhanda benim kafammm hemen izlemeye aldım seni![]()
Aile hekimleri aileden biri Gibiolurlar zaten benim bugüne kadar aile hekimleri m hep öyleydi bazen kendisiyle sohbet için bile gitmek istiyorum yaniHerkese merhaba . İki çocuk annesi çalışan bir bayanım. Geçen hafta spiral taktırmaya karar verdim. Malum idrar yolu enfeksiyonu filan ihtimaline karşılık tahlil vermek istedim. Özele para ödemek istemediğim için aile hekimine gittim.
Doktorumuz erkek. Kan ve idrar tahlili vermek istediğimi söyledim. Tamam dedi . Gebelik şüphesi var mi diye sordu. Adetim de birkaç gün gecikmişti. Ben de yani işte belki olabilir dedim. Gebelik testi istediğini de belirteyim dedi. Tamam dedim. Buraya kadar normal. Sonra bana korunmuyor musun dedi. Korunuyorum dedim . Sen mi eşin mi diye sordu .neyle korunuyorsun diye sordu. Ria taktır istersen filan. Bilmiyorum bana sanki cinsel hayatımı merak etti gibi geldi kötü oldum .ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Kısa kesip çıktım odasından. Kadın doğum uzmanı değilsin tahlillerimi iste geç işte değil mi