BEN Mİ YANLIŞ ANLADIM...

Bence siz boşandığınız için sevgiliniz olduğunu duyunca
rahatsız olmuş yobaz biri.
Yoksa korumacılıktan olsa karısıyla konuşurken "Aileden biri gibi olmuştu duyunca şaşırdım, aman dikkat etsin kendine" gibi cümleler kurardı.

Evet bende başta söylemeyi tercih etmemistim ama genelde beraberdik. Msjlaşınca telefonla konuşunca kendi sordu

Arkadaşlar ben adamın niyetini soruyorum neden biriyle beraber olduğumu öğrenince öyle bi tepki verdi normal mi yani surat asması tartışma çıkarması
Üstüne vazife bir olay değil ama evine girip çıkan genç ve çocuklu bir kadının sevgilisi olmasını hoş karşılamamış olabilir, hele ki karısının söylediği gibi sizi sessiz sakin biri olarak görüyorsa.

Samimiyetimize dayanarak söylemiş olabilir

Kp yeni işe başladı orda zaten. Onlarla arkadaşlık yapmıyorum bahçemiz var yemek yiyoruz falan onlarda geliyolardı öyle yani ailemle yaşıyorum

Ama bi onlara git diye söylüyomuş hala iyi kız diyomuş seni sevmese öyle demez kardeşi gibi görüyo diyo karısıda inş öyledir. Çok korkuyorum ben böyle şeylerden

Ama bi onlara git diye söylüyomuş hala iyi kız diyomuş seni sevmese öyle demez kardeşi gibi görüyo diyo karısıda inş öyledir. Çok korkuyorum ben böyle şeylerden
Tamam ben de öyle diyorum işte. Sizi iyi kız olarak gördüğü için yakıştıramamıştır.

Komşunuz acaba size mesaj mı vermeye çalışıyor Ada'mı eve alma diye? Çocuğa üzüldüm niye büyüklerin bu kadar yanında?

bence hiçbir koca karısının kız arkadaşı için böyle sözlemez hem kardeşi gibi görse gelir eşi de yanindayken kendi konuşur bence laf aramaya calışıyo ve sizde gözü var uzak durun bence..çok mu katı oldum

Ben başka açıdan yaklaşayım.3 sene ilişkinin adını koymak için uzun bir süre değil mi?Belki sağdan soldan duyum almıştır,kıllanmıştır,sizin hakkınızda.

Tipik alttan alta dul kadının yaşamını merak eden erkek ve ailesi modeli.

Arkadaşın bunu sana anlatması tuhaf. Görüşsen bile çocuğun babasına bir şeyler anlatmasına müsade etme. Yani çocuğa karşı dikkatli ol. Ailede laf ediliyor ki çocuk seninle ilgili bilgi topluyor.
Arkadaşına da söyle yansıtmasın eşinin söylediklerini. Mesafeyi onun ayarlaması lazım.

Neden çocuğu mobese gibi kullanıyor annenle ne konuştular diye bilgi alıyor?
Ben kötü kokular alıyorum mesafenizi koruyun bu aileyle.

Meggieeacabast: 44557256 .!.:
Neden çocuğu mobese gibi kullanıyor annenle ne konuştular diye bilgi alıyor?
Ben kötü kokular alıyorum mesafenizi koruyun bu aileyle.
Çocuğa sorsamı acaba niye takip ediyosun diye bu seferde annesine söyler ona söylwmesem bile annesine dicem yani takip ediyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…