- 30 Eylül 2015
- 660
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi mystery 123456
-
Evet bende başta söylemeyi tercih etmemistim ama genelde beraberdik. Msjlaşınca telefonla konuşunca kendi sorduUzak durmak değiblanın özel hayatını bilmesine gerek yokmuş. Hele evin içinde laf dinleyen bir ufaklık varken.
Madem gizli tutuyordun, ona göre davranmalısın.
Eşi belli ki tuhaf bir Adam . Yerinde olsam risk almam..
Üstüne vazife bir olay değil ama evine girip çıkan genç ve çocuklu bir kadının sevgilisi olmasını hoş karşılamamış olabilir, hele ki karısının söylediği gibi sizi sessiz sakin biri olarak görüyorsa.Arkadaşlar ben adamın niyetini soruyorum neden biriyle beraber olduğumu öğrenince öyle bi tepki verdi normal mi yani surat asması tartışma çıkarması
Samimiyetimize dayanarak söylemiş olabilirKıskançlık var ortada. Yoksa ne diye elin kızının kimle gorustugu umrunda olsun ki adamın. Hayır senin aşk hayatından ona ne? Trip falan da yapıyormuş kesin bir şey var. Bu arada komşu kadın da normal değil, kocasının yürüdüğü kadınla gorusmeye devam ettiği gibi bir de bu durumu açık açık dile getiriyor. Normal değil.
Kp yeni işe başladı orda zaten. Onlarla arkadaşlık yapmıyorum bahçemiz var yemek yiyoruz falan onlarda geliyolardı öyle yani ailemle yaşıyorumValla is karisik, siz ne anladiginizifalandeyinde bizde ona gore yorum yapalim, anlattiklariniza ne dememis lazim, adamlarin patronuyla iliskiniz varmis, ya sizi kizlarin gibi gorup korumaci davrandilar yada arada kalmak istemediklerinden durumdan hoslanmadilar, yada patronun sizin bilmediginiz baska olaylari var yine sizi korumaya calismis olabilirler. Komsunun neden bu sekilde bu iliskiyi istemediginin bin turlu sebebi olabilir. Sizi kiskanmasindan tutundan sizei koruma icgudusune kadar. Biz adamlarin niyetini nerden bilelim , ayrica yan komsu kadinin kp rine varana kadar arkadaslik etmenizde pek tuhaf geldi bana. Yanliz mi yasiyorsunuz cocugunuzla yoksa aileniz falan mi var, kp yasindaki bir amcanin sizle ne gibi bir ortak muhabbeti olabilir diye dusundum bir an, gelinide degilsiniz akrabasi degilsiniz. Yanlis anlamayin durumu anlamaya calisiyorum bende.
Ama bi onlara git diye söylüyomuş hala iyi kız diyomuş seni sevmese öyle demez kardeşi gibi görüyo diyo karısıda inş öyledir. Çok korkuyorum ben böyle şeylerdenÜstüne vazife bir olay değil ama evine girip çıkan genç ve çocuklu bir ön sevgilisi olmasını hoş karşılamamış olabilir, hele ki karısının söylediği gibi sizi sessiz sakin biri olarak görüyorsa.
Tamam ben de öyle diyorum işte. Sizi iyi kız olarak gördüğü için yakıştıramamıştır.Ama bi onlara git diye söylüyomuş hala iyi kız diyomuş seni sevmese öyle demez kardeşi gibi görüyo diyo karısıda inş öyledir. Çok korkuyorum ben böyle şeylerden
Bu ara evlerine gidip geliyorum ama oğullaru beni takip ediyo resmen :)ne yapmayi dusunuyorsun peki
ben olsam gitmem gitsem de bir sey. anlatmamBu ara evlerine gidip geliyorum ama oğullaru beni takip ediyo resmen :)
Yok ben eve almıyorum banka dekontu getirmişti dışarda görmüş.. çocuğu gönderemiyoruz evin içinde peşimizde dolanıyoKomşunuz acaba size mesaj mı vermeye çalışıyor Ada'mı eve alma diye? Çocuğa üzüldüm niye büyüklerin bu kadar yanında?
Haklısın bende öyle düşünüyorumbence hiçbir koca karısının kız arkadaşı için böyle sözlemez hem kardeşi gibi görse gelir eşi de yanindayken kendi konuşur bence laf aramaya calışıyo ve sizde gözü var uzak durun bence..çok mu katı oldum
İki ihtimal var ya çok yobaz; boşanmış çocuklu bir hanımın erkeklerle gezip tozması olarak yorumlamış olayını ya da senden beklentisi var.
İki türlü de iğrenç bir karakter
Benim aklımada öyle geliyo o günden beri çocuk peşimde babasımı söyledi diye düşünüyorum sinir bozucu bi durumbide belliki uğa laf taşıtıyor o yüzden napin edin yanında pek konuşmayın bana tuhaf geldi yaa
Çocuğa sorsamı acaba niye takip ediyosun diye bu seferde annesine söyler ona söylwmesem bile annesine dicem yani takip ediyo diyeMeggieeacabast: 44557256 .!.:Neden çocuğu mobese gibi kullanıyor annenle ne konuştular diye bilgi alıyor?
Ben kötü kokular alıyorum mesafenizi koruyun bu aileyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?