- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi mystery 123456
-
aynen öyle yani bence kadınla bi konuşn benim hiç hoşuma gitmedi böyle demesi deyin yani uygun bi dille ve biraz açın aranızı derim inşallah ardından kötü bir şey çıkmazBenim aklımada öyle geliyo o günden beri çocuk peşimde babasımı söyledi diye düşünüyorum sinir bozucu bi durum
Hanımlar merhaba, yani üyeyim kendi mi anlatıyım. 23 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var eşimden 4 sene önce ayrıldım ve 3 senelik bir ilişkim var.
Konuya gireyim apartmanda çok sevdiğim samimi olduğum bi abla var 38 yaşında oda eşiyle kv desi kp hepsiyle aram çok iyi evlerine giderim onlarda bana gelirler.. benim sevgilim olduğunu sadece bu abla biliyo diğerlerine söylemek istemedim. Ablanın 10 yaşında bi oğlu var çocuk biraz laf dinleme yi seviyo, babasıyla biyere gidiyolar ve babası gidip gelene kadar mystery ablan annenle ne konuştu diye soruyo çocukta anlatıyo ablanın kocası geldi falan benim erkek arkadaşımda kp in patronu oluyo o sebeple tanıyolar. Adam eve geliyo surat 5 karış mystery nin konuştuğu mu var diye soruyo karısı tersliyo sanane diye adam o gece hep surat yapıyo bu arada tartışmışlar gidip yatıyo sonra bunları bana o abla anlattı ertesi gün ne yapmaya çalıştı anlayamadım dedi. Bide apartmanda sadece mystery le görüş sessiz sakin kız diyomuş bende niyetini anlamadım.. uzaklaşmalımıyım sizce bu aileden...... uzun oldu kusura bakmayın
Hayır ben bekarde tanıyodum onlar 1 aydır tanıyolar sevgilimi bana görede değil ama geliyolar işte peşinden gelme diyemiyosunbinada ve diger tüm binalarda kendinden başka kimse ile samimi olma.
samimiyet gün geldiğinde pokga döner. boşanmış kadın olarak sen suçlu pozisyona düşersin.
uzak dur. hemde şiddetle.
ayrıca kp patronunu seninle kim tanıştırdı?kesin bu aileden biri vesile olmuştur? sonra komşunun tüm sülalesi senin evine neden gelip gidiyorlar. bir tek evin hanımı gelir cay içer sohbet edersiniz biter. ne kadar cıvık bir ilişki...hiç benlik degil.
Haklısınız bazı sebepler yüzün den şimdilik böyle olmak zorunda bizde istiyoruz adının konmasıwhiterosst: 44557476 .!.:Merhaba öncelikle. ..ben o beyin sizden hoslandigi için tepki verdiğini düşünmüyorum. ..toplumumuzda bekar ya da dul ki hele de dul bayanların flört u hoş görülmez açıkçası üç yıldan beri süren ama evlilikle veya ayrilmayla sonlanmayan bir ilişki için herkes herseyi düşünür ben de düşünürüm. ..Elbette yıllardır paylasilmis neler vardır aranızda ama siz bir annesiniz ki doğru olmadığını bildiginiz için ilanen yasayamiyorsunuz ilişkinizi. ..uzun süren ilişkiler istisnalar hariç ;erkeğin rahatım gelir kadın istismar edildigiyle kalır bence. ..adam da normal bir aile erkeği olarak bu durumu ahlaka uygun bulamamış olabilir bence de insanlar gezsin tozu hatta isterse beraber olsun ama bunun bir adı olsun evlatlari mız gizli saklı ilişkiler içinde BUYUMESIN!
kadınla ilişkini kesme herşeyden nem kapmaHanımlar merhaba, yani üyeyim kendi mi anlatıyım. 23 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var eşimden 4 sene önce ayrıldım ve 3 senelik bir ilişkim var.
Konuya gireyim apartmanda çok sevdiğim samimi olduğum bi abla var 38 yaşında oda eşiyle kv desi kp hepsiyle aram çok iyi evlerine giderim onlarda bana gelirler.. benim sevgilim olduğunu sadece bu abla biliyo diğerlerine söylemek istemedim. Ablanın 10 yaşında bi oğlu var çocuk biraz laf dinleme yi seviyo, babasıyla biyere gidiyolar ve babası gidip gelene kadar mystery ablan annenle ne konuştu diye soruyo çocukta anlatıyo ablanın kocası geldi falan benim erkek arkadaşımda kp in patronu oluyo o sebeple tanıyolar. Adam eve geliyo surat 5 karış mystery nin konuştuğu mu var diye soruyo karısı tersliyo sanane diye adam o gece hep surat yapıyo bu arada tartışmışlar gidip yatıyo sonra bunları bana o abla anlattı ertesi gün ne yapmaya çalıştı anlayamadım dedi. Bide apartmanda sadece mystery le görüş sessiz sakin kız diyomuş bende niyetini anlamadım.. uzaklaşmalımıyım sizce bu aileden...... uzun oldu kusura bakmayın
yani tesadüf. parton komşunun kp ile yanında calışıyor ve tesadüfen siz aynı bina da oturup samimi oluyorsunuz.Hayır ben bekarde tanıyodum onlar 1 aydır tanıyolar sevgilimi bana görede değil ama geliyolar işte peşinden gelme diyemiyosun
Banada sanki öyleymiş gibi geldiben mi fesatim yoksa adam sana yurumeye mi calisiyor
Tesadüf değil hanım efendicim biz 9 yıldr aynı binadayız zaten erkek arjadaşımda evin yakınlarında bi iş kurdu adam da boş durmayım evede yakın die çalışıyoyani tesadüf. parton komşunun kp ile yanında calışıyor ve tesadüfen siz aynı bina da oturup samimi oluyorsunuz.
tesadüf olur da bu cok tesadüf olmuş...
görüşmeyin gerekirse gelmeyin de diyin. bu böyle devam ederse zararlı çıkan siz olursunuz.
Surat asması vs normal gelmedi bana tek bu olayla bır hükme varmak zor bence. Siz yıne de her şeyinizi anlatmayın derim benHanımlar merhaba, yani üyeyim kendi mi anlatıyım. 23 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var eşimden 4 sene önce ayrıldım ve 3 senelik bir ilişkim var.
Aynen!Ya adam senden hoşlanıyor
Ya da, tipik sapkın türk düşüncesine sahip, bu kadın boşanmış ama sevgilisi var , karımla arkadaş olmasın falan gibisinden düşünüyor
Hanımlar merhaba, yani üyeyim kendi mi anlatıyım. 23 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var eşimden 4 sene önce ayrıldım ve 3 senelik bir ilişkim var.
hiç bişi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?