- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Öyle yapıcam artıkNiyetini bilmem de rahatsız olduysan konuşmak veya beraber yürümek zorunda değilsin.
Kes ve at.
Net ol.
Diğer insanlarla da sınıfta konuştuğu için ben de kötü niyet hissetmedim ilk başta ama çıkışta benim yanıma gelmesi arkamdan seslenmesi falan ne alaka yani diğer insanlarla da takılabilirSizle sohbet edince ahbaplık kurduk sanmıştır, hani arkadaş oluyoruz gibisinden, ondan seslenmiştir.. Ben kötü niyet hissetmedim pek.. :)
Sınıf okul ortamı oldugu için her konuştuğu erkeğin ona asıldığını zanneden kızlar gibi moda girmek istemedim öylesine konuşuyodur diye ama peşimden gelmesi falan çok rahatsız ediciSize her sorulan soruya cevap vermeyin. Ne bu ya, hakkaten tuhaf, babanızın yaşından ona ne?
Rahatsız eden insanı azıcık tersleyebilmeli...
Size her sorulan soruya cevap vermeyin. Ne bu ya, hakkaten tuhaf, babanızın yaşından ona ne?
Rahatsız eden insanı azıcık tersleyebilmeli...
Ya azıcık aklı basan insan zaten sizin verdiğiniz kısa cevaplardan çok ta muhabbet edesiniz olmadığını anlardı...ama ısrarla devam eden insanda ben de farklı niyet anlarım.Sınıf okul ortamı oldugu için her konuştuğu erkeğin ona asıldığını zanneden kızlar gibi moda girmek istemedim öylesine konuşuyodur diye ama peşimden gelmesi falan çok rahatsız edici
adamin ismi neyse fakulteden cikdikdan sonra yaniniza geldiginde amca kelimesini kullan. Atiyorum iyi aksamlar ali amca
Hahahahahaha ay cidden böyle diycemadamin ismi neyse fakulteden cikdikdan sonra yaniniza geldiginde amca kelimesini kullan. Atiyorum iyi aksamlar ali amca
Cidden hak etti annemle yaşıt resmen ne bekliyordu ki ne garip tipler varAyy amca de nolur içimiz soğusun.
Cidden ya yok babandan şu kadar Küçüğüm bilmem ne kimseyle böyle bi muhabbete de girdiğini görmedim ne bekliyordu anlamadım sinir oldumBence bayağı nabız yoklamış. Hani baba yaşından hesaplama yapmaya çalışmış.
Var böyleleri ya, birkaç defa denk geldim, babamla yaşıt adamlar bana nasıl ilgi duyabiliyorlar hayret yani derdim de...
adamin ismi neyse fakulteden cikdikdan sonra yaniniza geldiginde amca kelimesini kullan. Atiyorum iyi aksamlar ali amca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?