Ben mi yanlış anlıyorum adamın niyeti farklı mı?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Ben 21 yaşındayım. Yaz okuluna gidiyorum derste bir adam var yaşı baya büyük, neyse geçenlerde laf attı bir kızla bana ama ben üstüme alınmadım konuşmadım pek neyse bugün de sınıfta yalnızdım o adam geldi işte nasılsın falan dedi ne okuyorsun dedi ben kısa kesmeye çalışıyorum uzattıkça uzatıyor. Neyse iste sonra kendini anlattı 41 yaşındaymış birkaç üniversite okumuş işte diyor benim arkadaşlarım çoluk çocuk sahibi oldu beni sordu nerde yaşıyorsun babamı falan sordu yaşını falan genç mi dedi mecbur söyledim aa benden 7 yaş büyükmüş dedi rahatsız oldum babamın yaşını napıcak? Orda bi kıllandım. Çıkışta hızlıca çıktım bana yine bir şey demesin diye hızlıca çıkıp oyalandım tuvalette falan sonra fakülteden çıktım yürüyorum baktım bana sesleniyo arkamdan geliyor önce duymazlıktan geldim 3-4 kez seslendi baktım mecbur , birlikte yürüdük otobüse kadar ama çok rahatsız oldum. İlk başta sohbet etmek istemiştir sınıfta dedim ama o kadar insan varken çıkışta arkamdan seslenip benim yanıma gelmesi falan hoşuma gitmedi ne zannediyor anlamadım ben mi yanlış anlıyorum niyeti mi farklı ? Muhabbet falan etmek istemiyorum açıkçası nasıl mesafe koyabilirim

Sizle sohbet edince ahbaplık kurduk sanmıştır, hani arkadaş oluyoruz gibisinden, ondan seslenmiştir.. Ben kötü niyet hissetmedim pek.. :)
Diğer insanlarla da sınıfta konuştuğu için ben de kötü niyet hissetmedim ilk başta ama çıkışta benim yanıma gelmesi arkamdan seslenmesi falan ne alaka yani diğer insanlarla da takılabilir

Size her sorulan soruya cevap vermeyin. Ne bu ya, hakkaten tuhaf, babanızın yaşından ona ne?

Rahatsız eden insanı azıcık tersleyebilmeli...
Sınıf okul ortamı oldugu için her konuştuğu erkeğin ona asıldığını zanneden kızlar gibi moda girmek istemedim öylesine konuşuyodur diye ama peşimden gelmesi falan çok rahatsız edici

• Beğen
Reactions: KV_
Size her sorulan soruya cevap vermeyin. Ne bu ya, hakkaten tuhaf, babanızın yaşından ona ne?

Rahatsız eden insanı azıcık tersleyebilmeli...

C castleinthesnow Bazı sorular art niyetlidir mesela iyi niyetle sormuş olsada babanının yaşını, aslında baban hakkında konuşturup baban var mı nasıl aile ilişkin var öğrenmeye çalışıyor olabilir. Bu nedenle biz buradan anlayamayız. Rahatsız olduysan arkadaşın dediği gibi tersleyebilmen gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınıf okul ortamı oldugu için her konuştuğu erkeğin ona asıldığını zanneden kızlar gibi moda girmek istemedim öylesine konuşuyodur diye ama peşimden gelmesi falan çok rahatsız edici
Ya azıcık aklı basan insan zaten sizin verdiğiniz kısa cevaplardan çok ta muhabbet edesiniz olmadığını anlardı...ama ısrarla devam eden insanda ben de farklı niyet anlarım.

Yok onun yaşlarında ki evli çocukluymuş, o kaç tane okul bitirmiş vs resmen kendinin reklamını yapıyor adam. Baban neredeyse benim yaşımda dediğinde, "siz hiç göstermiyorsunuz , 7 yaş az bir fark değil" gibi bir iltifatta bulunsan hemen açıktan yazardı sana bence ;)

Bence bayağı nabız yoklamış. Hani baba yaşından hesaplama yapmaya çalışmış. :KK14:
Var böyleleri ya, birkaç defa denk geldim, babamla yaşıt adamlar bana nasıl ilgi duyabiliyorlar hayret yani derdim de...
Cidden ya yok babandan şu kadar Küçüğüm bilmem ne kimseyle böyle bi muhabbete de girdiğini görmedim ne bekliyordu anlamadım sinir oldum

Kesinlikle Amca de diyen arkadaşlarıma katılıyorum.Mesafe koy arana ve sürekli amca lafını söyle.Hayat öyle şeyler duyuyor ki insan şaşırıyor.Çok yakın bir tanıdıgım boşanmış 1 çocuğu var ve 41 yaşında 20 yaşında kızla ağustosta evlenecek kesinlikle yargılamak değil amacım sevmişler evleniyorlar.Ama olabiliyor o yüzden açık ve net olun ki boş hayallere kapılmasın.

Back
X