- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
Ben 21 yaşındayım. Yaz okuluna gidiyorum derste bir adam var yaşı baya büyük, neyse geçenlerde laf attı bir kızla bana ama ben üstüme alınmadım konuşmadım pek neyse bugün de sınıfta yalnızdım o adam geldi işte nasılsın falan dedi ne okuyorsun dedi ben kısa kesmeye çalışıyorum uzattıkça uzatıyor. Neyse iste sonra kendini anlattı 41 yaşındaymış birkaç üniversite okumuş işte diyor benim arkadaşlarım çoluk çocuk sahibi oldu beni sordu nerde yaşıyorsun babamı falan sordu yaşını falan genç mi dedi mecbur söyledim aa benden 7 yaş büyükmüş dedi rahatsız oldum babamın yaşını napıcak? Orda bi kıllandım. Çıkışta hızlıca çıktım bana yine bir şey demesin diye hızlıca çıkıp oyalandım tuvalette falan sonra fakülteden çıktım yürüyorum baktım bana sesleniyo arkamdan geliyor önce duymazlıktan geldim 3-4 kez seslendi baktım mecbur , birlikte yürüdük otobüse kadar ama çok rahatsız oldum. İlk başta sohbet etmek istemiştir sınıfta dedim ama o kadar insan varken çıkışta arkamdan seslenip benim yanıma gelmesi falan hoşuma gitmedi ne zannediyor anlamadım ben mi yanlış anlıyorum niyeti mi farklı ? Muhabbet falan etmek istemiyorum açıkçası nasıl mesafe koyabilirim