Ya şunu soyliim enson denk geldik markette ya esim dedi ya da kadın dedi merabayin.. dedi ya ben şok oldum ne alakaBen tanımadığı insanlarla samimi konuşmasini hoş karşılaşmadım. Gittiğimiz yerlerde biz de sohbet ederiz ürünler hakkında vb. Fakat bu kadarla kalır. Eğer muhabbet bu yondeyse fazla darlamayin
Tabiki olur ama işte kadın var kadın var söyleme şekli önemliYeni evlendigimizde esimle markette konusuyorduk, sunu mu alsak bunu mu farki ne diye. Market gorevlisi kadin bizi duymus farki bu diye yanimiza geldi. Hic kiskanacagim bir durum degil bu.
Bende inanın kadına ters cevap verdim ama ben sanki kusurlu kalbi kötü oluyomŞunu alın bunu almayın diye akıl verdiği zaman,müsade edermisiniz alışveriş yapmaya çalışıyoruz,neden karışıyorsunuz ? diye çıkışmanız gerekirdi ayrıca eşiniz canına susamış galiba ne demek kadının muhabbeti hoş.Benim eşim olsaydı ve bana şu kadının muhabbeti hoş deseydi yıkardım herhalde ortalığı
Tabiki olur ama işte kadın var kadın var söyleme şekli önemli
Bunun kötü kalplilikle alakası yok rahatsız oluyorsanız belirtinBende inanın kadına ters cevap verdim ama ben sanki kusurlu kalbi kötü oluyom
Eşinize biraz ters yapmalısınız.Ben erkeklerle konuşsam,muhabbetlerini hoş bulsam bunu normal görür müsün ? Bu normalse bende yapayım,normal görmüyorsan sende yapmayacaksın çünkü ben rahatsız oluyorum demelisinizBende inanın kadına ters cevap verdim ama ben sanki kusurlu kalbi kötü oluyom
Yani siz yanılıyor olamazsınız oyle mı? Kadın var kadın varmis. şu imanız bile o kadar itici ki. Verebildiğiniz örnek de yok. Eşi muhabbeti hoş demişmisTabiki olur ama işte kadın var kadın var söyleme şekli önemli
Ben tavırlardan bahsediyorum esime gosteedgi samimiyeti bana da göstersinVerdiğiniz örneklerde bir şey yok. Bizim de cogunlukla gittiğimiz marketteki kasiyerler çok gelip gidenle sohbet ediyor. Bir şeyler soruyor. Bizim aldığımız sigarayı biliyorlar mesela biz adını söylemeden veriyorlar. Yani işini yapan insanlara da yakıştırma yapmayın artık ya
Kadınla konu sahibinin eşinin sohbeti varmış yani anladığım kadarıyla sıradan görevli-müşteri diyaloğu değilde flörtümsü konuşmalarVerdiğiniz örneklerde bir şey yok. Bizim de cogunlukla gittiğimiz marketteki kasiyerler çok gelip gidenle sohbet ediyor. Bir şeyler soruyor. Bizim aldığımız sigarayı biliyorlar mesela biz adını söylemeden veriyorlar. Yani işini yapan insanlara da yakıştırma yapmayın artık ya
Kadını tersledim diyorsunuz nasıl göstersin. Belki sizin tavirlariniz da ona bir şey anlattığı için size samimiyet gösterememiştir.Ben tavırlardan bahsediyorum esime gosteedgi samimiyeti bana da göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?