Ben mi yanlış anlıyorum eşim mi beni kandiriyo

Belemir61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
244
70
48
Merhaba 1 yıllık evliyiz tasindigimz yerde bulunan yaygın olan marketler den var ve biz 1 tanesine sık gidiyoruz yakın diye şimdi burda görevli olan evli genç olan bı kadın var eşimle bı kez beraber girdik ben eşimle konusrken o da ilerden lafa atlayıp akıl veriyo şunu bunu alın almayın gibi zaten çok bı muhabbetli kadın bazı kişilerle oyle gordgum kdariyla bu kadinla eşim öyle bı iki konuşunca eve gelip laf dedim bende ne gereksiz samimiyet markete gidersin ürün alır gelirsin muhabbete ne gerek var o markete gitmiicen dedim. Ama kabahatli ben oldum ben dışarda nasıl davraniyosam eşim de öyle davransın istiyor um neyse başka zaman yine gittik ve daha samimi konuştular sanki arkadaşı ya bı de kadının günahını alma muhabbeti hoş diyo bana ben gereksiz kıskanç sacmalayan kadın oluyom ya görmezden gelecem ya da bunu ciddi ciddi konusacam eşim biraz dışa dönüktür bana göre herkesle konuşur ama ben o kadından hoşlanmadım gevezenin teki ya işini yap geç işte şimdi siz olsanız nasıl davranır Diniz??

Ona
Ben tanımadığı insanlarla samimi konuşmasini hoş karşılaşmadım. Gittiğimiz yerlerde biz de sohbet ederiz ürünler hakkında vb. Fakat bu kadarla kalır. Eğer muhabbet bu yondeyse fazla darlamayin
Ya şunu soyliim enson denk geldik markette ya esim dedi ya da kadın dedi merabayin.. dedi ya ben şok oldum ne alaka

Şunu alın bunu almayın diye akıl verdiği zaman,müsade edermisiniz alışveriş yapmaya çalışıyoruz,neden karışıyorsunuz ? diye çıkışmanız gerekirdi ayrıca eşiniz canına susamış galiba ne demek kadının muhabbeti hoş.Benim eşim olsaydı ve bana şu kadının muhabbeti hoş deseydi yıkardım herhalde ortalığı

Bende inanın kadına ters cevap verdim ama ben sanki kusurlu kalbi kötü oluyom

Verdiğiniz örneklerde bir şey yok. Bizim de cogunlukla gittiğimiz marketteki kasiyerler çok gelip gidenle sohbet ediyor. Bir şeyler soruyor. Bizim aldığımız sigarayı biliyorlar mesela biz adını söylemeden veriyorlar. Yani işini yapan insanlara da yakıştırma yapmayın artık ya

Bende inanın kadına ters cevap verdim ama ben sanki kusurlu kalbi kötü oluyom
Eşinize biraz ters yapmalısınız.Ben erkeklerle konuşsam,muhabbetlerini hoş bulsam bunu normal görür müsün ? Bu normalse bende yapayım,normal görmüyorsan sende yapmayacaksın çünkü ben rahatsız oluyorum demelisiniz

Ben tavırlardan bahsediyorum esime gosteedgi samimiyeti bana da göstersin

Kadınla konu sahibinin eşinin sohbeti varmış yani anladığım kadarıyla sıradan görevli-müşteri diyaloğu değilde flörtümsü konuşmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…