Ben mi yanlış anlıyorum eşim mi beni kandiriyo

Kadınla konu sahibinin eşinin sohbeti varmış yani anladığım kadarıyla sıradan görevli-müşteri diyaloğu değilde flörtümsü konuşmalar
Ama verebildiği hicbir örnek yok. Onu alın bunu almayın demiş. Bir de merabayin demiş. O ne demek onu da anlamadım da.

Ona

Ya şunu soyliim enson denk geldik markette ya esim dedi ya da kadın dedi merabayin.. dedi ya ben şok oldum ne alaka
Eşiniz sıcak kanlı bir insan olabilir fakat bu her önüne gelenle muhabbet edebileceği anlamına gelmez. Bir de muhabbeti hoş demiş. Yırtardim heralde onun ağzını.

Şimdi, lafa karışma var karışma var. Yardımcı olmak için bişi dediyse ok. Ama işi muhabbet etmeye çeviriyorsa o zaman ben direk keserim kadının lafını zaten. İşiniz vardır sizin bizim de işimiz var zaten hadi kolay gelsin der yürütürüm.

İki gevşek ağızlınında ağızlarını ortadan ikiye ayıracaksın bak bi daha ağzını yaya yaya konuşabiliyolar mı onla bunla.

bende seviyorum sürekli gittigim dükkanlardaki kisilerle birebir iletisimi :) daha samimi bir izlenim veriyor kendimi daha iyi hissediyorum . isimlerimizle filan hitap ediyoruz konusurken. Esim darlasa bu yüzden bende cok fesatsin derdim. alti üstü bir sohbet neden bu kadar anlam yüklenir ki ?

Ortamı görmeden birşey diyemem ama bi daha aynı şey olursa "siz her müşteriyle böyle konuşur musunuz?" De o da eveeet derse "o zaman yanlış yerdesiniz çağrı merkezinde çalışsanız daha iyi olurdu" de. Bi daha yeltenmez sanırım

He tamam işi müşterilerin lafına atlamak
Hahaha

Aynı eski sevgilim gibi. Nefret üstü nefret ettiğim şey. Adı dışa dönüklük işte. Önüne gelen karı kızla muhabbet mi edilir? Senin market görevlisiyle ne gibi bir muhabbetin olabilir ki diceksin. Kötü kalpli olursanız olun çokta tın. Bidahakine, işine bak şefine yansır olay diyin.

Ben de öyle ‘muhabbetli’ bir kadın olarak sohbet ettiğimden, insanlara gerek yardımcı olmak gerek hatır sormak adına kibarlık gösterdiğimden anlayamayacağım sizi.

Kadın yardımcı oluyor, daha ne istiyorsunuz?
Sorunuza cevap vermese de aksini söylersiniz, vallahi iyilik yaramıyor...

Duymak istediklerim bunlar işte aynen herkese işine vs saygımız var tabiki ama senin ne isin olur ya sohbet ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…