Taciz neresinde?Şefinede açıkça söyleyin rahatsız olduk eşim ve ben her geldiğimizde mudahele ediyor tacize giriyor bu diye
Yardım istemedik konu da şu markette bardak mı ne vardı aliim dedim eşim gerek yok dedi kadında esime hak verriuo sen kimsin yaa işte oluyooBen de öyle ‘muhabbetli’ bir kadın olarak sohbet ettiğimden, insanlara gerek yardımcı olmak gerek hatır sormak adına kibarlık gösterdiğimden anlayamayacağım sizi.
Kadın yardımcı oluyor, daha ne istiyorsunuz?
Sorunuza cevap vermese de aksini söylersiniz, vallahi iyilik yaramıyor...
Sözel taciz evet. Koca mutlu?? Neden acaba?? Karısı açısında bakılırsa taciz. Kocası açısından bakılırsa övgü, samimiyetlik, canayakınlık değilmi? Karısı ile de muhabbet eder anlarız okey. Bende eşimle birçok bayanla muhabbet ediyorum gülüyoruz espiri yapıyoruz. Ama bayan sadece eşimle muhatap olup benle olmazsa bunda br art niyet vardır.Taciz neresinde?
Çalışan mutlu, sohbet eden koca mutlu.
Taciz karısının rahatsızlığı mı?
Taciz neresinde?
Çalışan mutlu, sohbet eden koca mutlu.
Taciz karısının rahatsızlığı mı?
Valla aklıma geldi ama dedim bişi demiim kadın sonuçta evli bı de hoş olmaz esime laf diicem işteŞefinede açıkça söyleyin rahatsız olduk eşim ve ben her geldiğimizde mudahele ediyor tacize giriyor bu diye
Ya diyelim ki siz abartıyorsunuz ama sonuçta hoşlanmıyorsunuz bu durumdan.Eşinizin size saygı duyup muhabbeti kesmesi lazım.Eşiniz sizi takmıyor resmen.Saygı duysaydı rahatsız oluyorsan diğer markete gideriz derdi.Ama o üstüne bir de pişkin pişkin sohbeti hoş diyip devam ediyor.Çok yanlış.Merhaba 1 yıllık evliyiz tasindigimz yerde bulunan yaygın olan marketler den var ve biz 1 tanesine sık gidiyoruz yakın diye şimdi burda görevli olan evli genç olan bı kadın var eşimle bı kez beraber girdik ben eşimle konusrken o da ilerden lafa atlayıp akıl veriyo şunu bunu alın almayın gibi zaten çok bı muhabbetli kadın bazı kişilerle oyle gordgum kdariyla bu kadinla eşim öyle bı iki konuşunca eve gelip laf dedim bende ne gereksiz samimiyet markete gidersin ürün alır gelirsin muhabbete ne gerek var o markete gitmiicen dedim. Ama kabahatli ben oldum ben dışarda nasıl davraniyosam eşim de öyle davransın istiyor um neyse başka zaman yine gittik ve daha samimi konuştular sanki arkadaşı ya bı de kadının günahını alma muhabbeti hoş diyo bana ben gereksiz kıskanç sacmalayan kadın oluyom ya görmezden gelecem ya da bunu ciddi ciddi konusacam eşim biraz dışa dönüktür bana göre herkesle konuşur ama ben o kadından hoşlanmadım gevezenin teki ya işini yap geç işte şimdi siz olsanız nasıl davranır Diniz??
Karısı açısından bakılamaz işte, çünkü iletişim iki kişi arasında kurulduğundan, üçüncüye hak düşmez.Sözel taciz evet. Koca mutlu?? Neden acaba?? Karısı açısında bakılırsa taciz. Kocası açısından bakılırsa övgü, samimiyetlik, canayakınlık değilmi? Karısı ile de muhabbet eder anlarız okey. Bende eşimle birçok bayanla muhabbet ediyorum gülüyoruz espiri yapıyoruz. Ama bayan sadece eşimle muhatap olup benle olmazsa bunda br art niyet vardır.
Bende 1 yıllık evliyim. Senin başına gelen benim başıma gelseydi cok sinirlenirdim bende kiskanirdim açıkçası. Kocan dışa dönük sosyal birisi olabilir ama sen rahatsız olduysan dikkat etmesi gerekli.yani Bidaha gittiğinde yine ayni tavri almamaliydi..Merhaba 1 yıllık evliyiz tasindigimz yerde bulunan yaygın olan marketler den var ve biz 1 tanesine sık gidiyoruz yakın diye şimdi burda görevli olan evli genç olan bı kadın var eşimle bı kez beraber girdik ben eşimle konusrken o da ilerden lafa atlayıp akıl veriyo şunu bunu alın almayın gibi zaten çok bı muhabbetli kadın bazı kişilerle oyle gordgum kdariyla bu kadinla eşim öyle bı iki konuşunca eve gelip laf dedim bende ne gereksiz samimiyet markete gidersin ürün alır gelirsin muhabbete ne gerek var o markete gitmiicen dedim. Ama kabahatli ben oldum ben dışarda nasıl davraniyosam eşim de öyle davransın istiyor um neyse başka zaman yine gittik ve daha samimi konuştular sanki arkadaşı ya bı de kadının günahını alma muhabbeti hoş diyo bana ben gereksiz kıskanç sacmalayan kadın oluyom ya görmezden gelecem ya da bunu ciddi ciddi konusacam eşim biraz dışa dönüktür bana göre herkesle konuşur ama ben o kadından hoşlanmadım gevezenin teki ya işini yap geç işte şimdi siz olsanız nasıl davranır Diniz??
Yok artık kadını niye uyaracaksınız ki.Bence eşinize söz geçirin.Valla aklıma geldi ama dedim bişi demiim kadın sonuçta evli bı de hoş olmaz esime laf diicem işte
Valla aklıma geldi ama dedim bişi demiim kadın sonuçta evli bı de hoş olmaz esime laf diicem işte
Bal gibi de yapar efendim. Oldu o zaman aldatmakta normal karşılanır bu söylediklerinze göre? Normal bir sohbet değil diyor samimice diyor. Bi tık üstü flörtleşmek oluyor zaten. Ne demek laf edemez. Karısı rahatsız kocası mutlu. Ee mutlu diye bırakalım ilerletsinler. Nasıl olsa kocişi çok mutlu... Siz görüşünüzü kendi yuvanızda serbestçe uygulayabilirsiniz. Söyledikleriniz herhangi bir kanun değil bu şekilde diğer karı kocalarda böyle davranmalı diye birşey yok. Kaldı ki o kocişi aynı durumda ne yapardı düşünmek bile istemiyorumKarısı açısından bakılamaz işte, çünkü iletişim iki kişi arasında kurulduğundan, üçüncüye hak düşmez.
Tek düşen hak, karısı rahatsız olmuşsa adamla yani kocayla kavgasını verir ama o kadına tek bir laf edemez.
Ne hakkı var buna ne de anlamını bildiğiniz ‘taciz’ gibi suçlama yapamaz.
Bu güven meselesi de değil, her insan için aldatılma gerçeği olabilir, evet.Konu sahibi bir de kendine hak vermeyenlere geniş demiş. Boyuna kadınları yaftaliyor. Hayır konu sahibi geniş değiliz. Sizin gibi güvenilmez olan ya da güvenmediğimiz erkeklerle evlenmedik. Onun için iki muhabbete beş anlam yüklemiyoruz. Hele hele insanları işinden etmek uğruna şikayet etmeyi hiç düşünmüyoruz. Sizin de işiniz zor.
Eşinide şikayet etsin bir zahmet o zaman. Kadınla boş muhabbet edip, sohbetini beğenen konu sahibinin eşi nede olsaŞefinede açıkça söyleyin rahatsız olduk eşim ve ben her geldiğimizde mudahele ediyor tacize giriyor bu diye
Kimin kaç muhabbet e kaç anlam yüklediği ölçü meselsi bize geniş gelir size dar normal tabi farklılıklar olabilir ama farklı diye beğenmek zorunda dglm öte de kalsin.Konu sahibi bir de kendine hak vermeyenlere geniş demiş. Boyuna kadınları yaftaliyor. Hayır konu sahibi geniş değiliz. Sizin gibi güvenilmez olan ya da güvenmediğimiz erkeklerle evlenmedik. Onun için iki muhabbete beş anlam yüklemiyoruz. Hele hele insanları işinden etmek uğruna şikayet etmeyi hiç düşünmüyoruz. Sizin de işiniz zor.
İyi de konuya ATLAYAN kadın?? Kocası sohbet etmek için bahane üreterek kadınla sohbet etmeye çalışmıyor ki. Kocasında suç varmı tabiki var ama konu sahibinin söylediğine göre ilk kadın müdahele ediyormuş.Eşinide şikayet etsin bir zahmet o zaman. Kadınla boş muhabbet edip, sohbetini beğenen konu sahibinin eşi nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?