- 8 Mart 2019
- 2.828
- 3.807
- 133
- 38
Bir de göz kırparmış.Kadın nasıl soyledi, kadın var kadın var dedıgınıze gore..
Rafların arasından once bacağını uzatıp pistt yakısıklı dıye mı girdi soze?
Yolarım,,,Merhaba 1 yıllık evliyiz tasindigimz yerde bulunan yaygın olan marketler den var ve biz 1 tanesine sık gidiyoruz yakın diye şimdi burda görevli olan evli genç olan bı kadın var eşimle bı kez beraber girdik ben eşimle konusrken o da ilerden lafa atlayıp akıl veriyo şunu bunu alın almayın gibi zaten çok bı muhabbetli kadın bazı kişilerle oyle gordgum kdariyla bu kadinla eşim öyle bı iki konuşunca eve gelip laf dedim bende ne gereksiz samimiyet markete gidersin ürün alır gelirsin muhabbete ne gerek var o markete gitmiicen dedim. Ama kabahatli ben oldum ben dışarda nasıl davraniyosam eşim de öyle davransın istiyor um neyse başka zaman yine gittik ve daha samimi konuştular sanki arkadaşı ya bı de kadının günahını alma muhabbeti hoş diyo bana ben gereksiz kıskanç sacmalayan kadın oluyom ya görmezden gelecem ya da bunu ciddi ciddi konusacam eşim biraz dışa dönüktür bana göre herkesle konuşur ama ben o kadından hoşlanmadım gevezenin teki ya işini yap geç işte şimdi siz olsanız nasıl davranır Diniz??
Muhabbeti hoş eyleeeMerhaba 1 yıllık evliyiz tasindigimz yerde bulunan yaygın olan marketler den var ve biz 1 tanesine sık gidiyoruz yakın diye şimdi burda görevli olan evli genç olan bı kadın var eşimle bı kez beraber girdik ben eşimle konusrken o da ilerden lafa atlayıp akıl veriyo şunu bunu alın almayın gibi zaten çok bı muhabbetli kadın bazı kişilerle oyle gordgum kdariyla bu kadinla eşim öyle bı iki konuşunca eve gelip laf dedim bende ne gereksiz samimiyet markete gidersin ürün alır gelirsin muhabbete ne gerek var o markete gitmiicen dedim. Ama kabahatli ben oldum ben dışarda nasıl davraniyosam eşim de öyle davransın istiyor um neyse başka zaman yine gittik ve daha samimi konuştular sanki arkadaşı ya bı de kadının günahını alma muhabbeti hoş diyo bana ben gereksiz kıskanç sacmalayan kadın oluyom ya görmezden gelecem ya da bunu ciddi ciddi konusacam eşim biraz dışa dönüktür bana göre herkesle konuşur ama ben o kadından hoşlanmadım gevezenin teki ya işini yap geç işte şimdi siz olsanız nasıl davranır Diniz??
Bu devirde kimseye güven olmaz artık evli evliyle yapıyor burda neler okuyoruz tv de neler izliyoruz yalan mı yani şimdi ne işi var market alışverişinde kocasının kasiyer le işi alacağını al çık fazlasina gerek yokÇok kabasiniz, insanların günahını bu kadar kolay almayın!
Bende inanın kadına ters cevap verdim ama ben sanki kusurlu kalbi kötü oluyom
Sizin evliliğiniz sizin eşiniz o yüzden ilişkiniz özelinde bir şey diyemem ama kadını terslediyseniz size samimi davranmaya çekinir, ayrıca eşinize ayrı bir ilgisi olduğunu da sanmıyorum, müşteri memnuniyeti esastır, müşteri ne kadar memnun ayrılırsa o kadar çok bizi tercih eder, çok müşteri çok kazanç, o yüzden güleryüzlü olun, müşterinize hoşgeldiniz vb deyin diyen müdürleri, lütfen kimsenin günahını almayın.Ben tavırlardan bahsediyorum esime gosteedgi samimiyeti bana da göstersin
Bal gibi de yapar efendim. Oldu o zaman aldatmakta normal karşılanır bu söylediklerinze göre? Normal bir sohbet değil diyor samimice diyor. Bi tık üstü flörtleşmek oluyor zaten. Ne demek laf edemez. Karısı rahatsız kocası mutlu. Ee mutlu diye bırakalım ilerletsinler. Nasıl olsa kocişi çok mutlu... Siz görüşünüzü kendi yuvanızda serbestçe uygulayabilirsiniz. Söyledikleriniz herhangi bir kanun değil bu şekilde diğer karı kocalarda böyle davranmalı diye birşey yok. Kaldı ki o kocişi aynı durumda ne yapardı düşünmek bile istemiyorum
Ne kadar da acizce.. ayar vermek ne demek?.. bu kadar mı güvensizsiniz kendinize. Muhatabınız eşiniz olacak. Eşiniz. Öbür türlüsü sadece kendinizi küçültmek oluyor.Ben olsam o kadına bir ayar verirdim yalnız olunca yanında esin varken seninle komusması gerek ne alaka esin hic bana iyi niyet gelmıyor
Ne kadar da acizce.. ayar vermek ne demek?.. bu kadar mı güvensizsiniz kendinize. Muhatabınız eşiniz olacak. Eşiniz. Öbür türlüsü sadece kendinizi küçültmek oluyor.
Siz öyle yaparsınız. Önceki mesajlarımı okudunuzmu ki direk bu mesaja yönelik cevap yazıyorsunuz??Eğer kocasının içinde aldatmak varsa, o potansiyelde biriyse her türlü aldatır zaten. Burada hanımefendinin muhatabi market çalışanı değil, eşi. Onunla çözecek mevzuyu. Kocası kıskanıp çirkeflik yapanlara hiç tahammülüm yok. Ne demekmiş şefe sikayet etmek yaa. Muhatabi kocasi olacak. Başkası değil. Öbür türlü kendine güvensiz bir kadın profili çizmiş olacak. Ve kocasının aklına iyice sokmuş olacak kendisini aldatabileceğini.
şunu bunu alın almayın
Mesajıma açıklık getireyim. Karı koca konuşurken şunu alın bunu almayın demesi bence abes, kendi sattığı malı kötülemiş olur . Gider çalışana ürünü sorarsın, o da avantajını dezavantajını söyler. Diğer türlüsünü hiçbir iş veren kabul etmez. Hele ki kurumsal firmalarda.Anladığım kadarıyla üç harfli marketler. Şikayette bulunun. Uyarı almış olur en azından.
Hadi ya sen de öylesin heralde ki bu kadar zoruna gitti kadın bi kere uslubuyla hareket etse erkek ondan yuz görmez muhatab bile olmaz aynısı senin basına da gelsin de sen de oturup susarsın kocana gayet normal sen devam et kocacım böyle samımı ol herkesle dersin tamammıNe kadar da acizce.. ayar vermek ne demek?.. bu kadar mı güvensizsiniz kendinize. Muhatabınız eşiniz olacak. Eşiniz. Öbür türlüsü sadece kendinizi küçültmek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?