Merhaba 1 yıllık evliyiz tasindigimz yerde bulunan yaygın olan marketler den var ve biz 1 tanesine sık gidiyoruz yakın diye şimdi burda görevli olan evli genç olan bı kadın var eşimle bı kez beraber girdik ben eşimle konusrken o da ilerden lafa atlayıp akıl veriyo şunu bunu alın almayın gibi zaten çok bı muhabbetli kadın bazı kişilerle oyle gordgum kdariyla bu kadinla eşim öyle bı iki konuşunca eve gelip laf dedim bende ne gereksiz samimiyet markete gidersin ürün alır gelirsin muhabbete ne gerek var o markete gitmiicen dedim. Ama kabahatli ben oldum ben dışarda nasıl davraniyosam eşim de öyle davransın istiyor um neyse başka zaman yine gittik ve daha samimi konuştular sanki arkadaşı ya bı de kadının günahını alma muhabbeti hoş diyo bana ben gereksiz kıskanç sacmalayan kadın oluyom ya görmezden gelecem ya da bunu ciddi ciddi konusacam eşim biraz dışa dönüktür bana göre herkesle konuşur ama ben o kadından hoşlanmadım gevezenin teki ya işini yap geç işte şimdi siz olsanız nasıl davranır Diniz??
Muhabbeti hoş deyince olay tersine döndü benim için. Diğer türlü olabilir belki sürekli gittiğiniz için diyecektim de. Sanane elin karısının muhabbetinden yani
Fıtratımızda var demek kiSebepsiz güldüm.sinirlenince nasıl.başka biri çıkıyor içimizden ya. Evet ben de elin karısı derdim valla.
markette çalışanda suç yok ki sonuçta o müşteri kazanmak için konuşup şakalaşabilir fakat bunu yapması için müşterisinin adım atması gerek eee senin kocam da dışa dönük dediğine göre sorun yok tek bir yanlış var kıskansan da belli etmiceksin benim eşim de öyle ondan söylüyorum kahkaları şakalaşmaları baya var yani ilk başta sinir oluyordum her marketten sonra kavga ediyorduk kendisini ailesine bile söyledim bu ne biçim hareket diye onlar da bana ilk defa hak vermişlerdiMerhaba 1 yıllık evliyiz tasindigimz yerde bulunan yaygın olan marketler den var ve biz 1 tanesine sık gidiyoruz yakın diye şimdi burda görevli olan evli genç olan bı kadın var eşimle bı kez beraber girdik ben eşimle konusrken o da ilerden lafa atlayıp akıl veriyo şunu bunu alın almayın gibi zaten çok bı muhabbetli kadın bazı kişilerle oyle gordgum kdariyla bu kadinla eşim öyle bı iki konuşunca eve gelip laf dedim bende ne gereksiz samimiyet markete gidersin ürün alır gelirsin muhabbete ne gerek var o markete gitmiicen dedim. Ama kabahatli ben oldum ben dışarda nasıl davraniyosam eşim de öyle davransın istiyor um neyse başka zaman yine gittik ve daha samimi konuştular sanki arkadaşı ya bı de kadının günahını alma muhabbeti hoş diyo bana ben gereksiz kıskanç sacmalayan kadın oluyom ya görmezden gelecem ya da bunu ciddi ciddi konusacam eşim biraz dışa dönüktür bana göre herkesle konuşur ama ben o kadından hoşlanmadım gevezenin teki ya işini yap geç işte şimdi siz olsanız nasıl davranır Diniz??
Öyle bir davranırdım ki ikinciye bırak daha samimi olmayı oranın önünden geçemezdi. Siz kendinizi dinletememişsiniz. Gereksiz samimi olmamalı tabiki kimseyle iki tarafta. Bu devirde kimseye güvenilmez. Bir daha oraya gitmiyoruz deMerhaba 1 yıllık evliyiz tasindigimz yerde bulunan yaygın olan marketler den var ve biz 1 tanesine sık gidiyoruz yakın diye şimdi burda görevli olan evli genç olan bı kadın var eşimle bı kez beraber girdik ben eşimle konusrken o da ilerden lafa atlayıp akıl veriyo şunu bunu alın almayın gibi zaten çok bı muhabbetli kadın bazı kişilerle oyle gordgum kdariyla bu kadinla eşim öyle bı iki konuşunca eve gelip laf dedim bende ne gereksiz samimiyet markete gidersin ürün alır gelirsin muhabbete ne gerek var o markete gitmiicen dedim. Ama kabahatli ben oldum ben dışarda nasıl davraniyosam eşim de öyle davransın istiyor um neyse başka zaman yine gittik ve daha samimi konuştular sanki arkadaşı ya bı de kadının günahını alma muhabbeti hoş diyo bana ben gereksiz kıskanç sacmalayan kadın oluyom ya görmezden gelecem ya da bunu ciddi ciddi konusacam eşim biraz dışa dönüktür bana göre herkesle konuşur ama ben o kadından hoşlanmadım gevezenin teki ya işini yap geç işte şimdi siz olsanız nasıl davranır Diniz??
konuyu ve cevapları okumadığınızı düşünüyorum. anlattığınız görevliler eve alacağınız bardağı eşinizle tartışırken, eşiniz almak istemeyince eşiniz haklı deyip size yokmuşsunuz gibi davranıyor ve siz de bunu doğal mı karşılıyorsunuz, yapmayın Allah aşkına. ne kolay insanlara şıp diye "ben olgunum, sen kıskançsın" demek! konuyu ve konu sahibinin cevaplarını okumamışsınızBizim de hep gittiğimiz bir market var, iki bekar kız var. Bizim oğlanı seviyorlar. Ben yoksam bana selam yollarlar. Geçen beraber gittik hatta bir alana bir bedava ekmek var illa al diye ısrar etti. Biz de ekmek almayız normalde eşim kıyamadı aldı. Yada bazen elinde kabuklu fıstıkla geliyor kızlar kasa yanı diyince kıramadım der. Fıstık da sevmeyiz ama alır yani. Gayet muhabbetimiz vardır yani. Ben rahatsız olmuyorum. Hatta daimi müşteri olduğumuz için ilgi gibi geliyor. Kızların isimlerini biliriz, adıyla hitap ederiz. Onlar da bizi görünce laf atar illa. Neden rahatsızlık duyduğunuzu anlayamadım
Aynı benim eşimde öyleydi.. Herkesle hemen diyalog kurtardı, yaşlı, genç, kadin, erkek. Hiç problem olmazdı. Bende öyleyim ama onun gibi değilim. Mesela köpeği gezdirmeye çıkınca ormana, köpeğiyle gezmeye çıkmış adamlar var, kadinlar var, hep dikilip konuşuruz, sohbet ederiz, bazı zaman ya ben sorarım, hangi yöne gideceğini, ya karşımdaki sorar, ve beraber gezeriz ve sohbet ederiz. Bu adamların çoğu evlidir ama ne benim aklımda bir kötülük var, be karşımdakinde. Hemen hemen hergün olur bu.
Bahsettiğimiz şey güven hanimefendi !konuyu ve cevapları okumadığınızı düşünüyorum. anlattığınız görevliler eve alacağınız bardağı eşinizle tartışırken, eşiniz almak istemeyince eşiniz haklı deyip size yokmuşsunuz gibi davranıyor ve siz de bunu doğal mı karşılıyorsunuz, yapmayın Allah aşkına. ne kolay insanlara şıp diye "ben olgunum, sen kıskançsın" demek! konuyu ve konu sahibinin cevaplarını okumamışsınız
Çok kabasiniz, insanların günahını bu kadar kolay almayın!S..çtırmasın kocan hoş muhabbetine ee sende hoş muhabbetli erkeklerle sohbet et azcık kocanada söylersin sohbeti hoş napim
Azmış bu millet karıları da adamları da ayni bok
Kadın nasıl soyledi, kadın var kadın var dedıgınıze gore..
Rafların arasından once bacağını uzatıp pistt yakısıklı dıye mı girdi soze?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?