Ben mi yanlış anlıyorum eşim mi beni kandiriyo

Sürekli gittiğiniz için konuşuyordur sizinle.
Eşinize yürüse sizin yanınızda mı yapacak?
Bana normal geldi. Yakınımdaki sürekli uğradığım markette de kasiyerler,aldığım birşeyin daha uygunu varsa söyleyebiliyorlar bazen,şundan alın isterseniz daha uygun diye,bu sebeple bana normal geldi.
Ha kadın belli ki biraz fazla girişken ama eminim herkese karşı böyledir.

Eşin yüzlemiş kadında pıt yanına düşmüş hemen. Normalde ben kıskanmam ama sana da laf atması gerekirdi kadının. Sadece kocanla ilgilenmesi hoş değil. Ama dediğim gibi eşinin suçu birazda güleç falan davrandı kadında yüz buldu

Ben de sinir olurdum. Ama annemin bir lafı var. Erkeğe kıskandığını belli etmicen yoksa şımarır kızım. Ben buna katılıyorum. Kıskansanız da içinize atın biraz öyle deneyin. Komik gelecek biraz ama cool u oynayın. kendini önemsememiş olur bence işler değişir.. ben boyle bir tavsiye verdim saçma gelebilir :))

Muhabbeti hoş deyince olay tersine döndü benim için. Diğer türlü olabilir belki sürekli gittiğiniz için diyecektim de. Sanane elin karısının muhabbetinden yani

Muhabbeti hoş deyince olay tersine döndü benim için. Diğer türlü olabilir belki sürekli gittiğiniz için diyecektim de. Sanane elin karısının muhabbetinden yani

Sebepsiz güldüm. sinirlenince nasıl.başka biri çıkıyor içimizden ya. Evet ben de elin karısı derdim valla.

Bizde de tam tersi ben sık gittiğimiz marketlerde çalışan bayanla da erkekle de sohbet ediyorum. Yani sohbet derken genelde indirimli ürün ya da çocuk mevzusu falan. Bazen eşim de yanımda oluyor hiç "niye konuşuyorsun?" demedi. Eşiniz ve çalışanın konuşmaları fazla mı özel ya da ne biliyim flört eder gibi. Aksi taktirde bana gayet doğal geliyor.

Benim adonis kocama da çok yürürler böyle dükkanlarda filan muhabbeti de iyidir keratanın, kız erkek farketmez hemen koyar sohbeti, o kadar alıştım ki bırakıyorum kendi haline, en iyi ürünleri depolardan getirtip en çok indirimle alip çıkıyoruzne bozulucam , çalışsın hergele..

Markette ayak üstü konuşulmuş normal ama eşiniz mesafeli durmalıydı kadının ikinci kez selam vermesi ve eşinizin savunması hoş olmamış

markette çalışanda suç yok ki sonuçta o müşteri kazanmak için konuşup şakalaşabilir fakat bunu yapması için müşterisinin adım atması gerek eee senin kocam da dışa dönük dediğine göre sorun yok tek bir yanlış var kıskansan da belli etmiceksin benim eşim de öyle ondan söylüyorum kahkaları şakalaşmaları baya var yani ilk başta sinir oluyordum her marketten sonra kavga ediyorduk kendisini ailesine bile söyledim bu ne biçim hareket diye onlar da bana ilk defa hak vermişlerdi neyse evleneli 8 sene olcak bizim adam değişmedi ama ben artık umursamıyorum alış verişime bakıyorum istediğimi alıyorum arada bende muhabbete giriyorum. eşin kıskandığını düşündüğü için abartıyor olabilir markete onla gitmemeye çalış gidersende umursamamış gibi davran ama bi kulağında onlarda olsun konuşmaları flört tarzı değilse boşver konuşsun.

Bizim de hep gittiğimiz bir market var, iki bekar kız var. Bizim oğlanı seviyorlar. Ben yoksam bana selam yollarlar. Geçen beraber gittik hatta bir alana bir bedava ekmek var illa al diye ısrar etti. Biz de ekmek almayız normalde eşim kıyamadı aldı. Yada bazen elinde kabuklu fıstıkla geliyor kızlar kasa yanı diyince kıramadım der. Fıstık da sevmeyiz ama alır yani. Gayet muhabbetimiz vardır yani. Ben rahatsız olmuyorum. Hatta daimi müşteri olduğumuz için ilgi gibi geliyor. Kızların isimlerini biliriz, adıyla hitap ederiz. Onlar da bizi görünce laf atar illa. Neden rahatsızlık duyduğunuzu anlayamadım

Öyle bir davranırdım ki ikinciye bırak daha samimi olmayı oranın önünden geçemezdi. Siz kendinizi dinletememişsiniz. Gereksiz samimi olmamalı tabiki kimseyle iki tarafta. Bu devirde kimseye güvenilmez. Bir daha oraya gitmiyoruz de

S..çtırmasın kocan hoş muhabbetine ee sende hoş muhabbetli erkeklerle sohbet et azcık kocanada söylersin sohbeti hoş napim
Azmış bu millet karıları da adamları da ayni bok

konuyu ve cevapları okumadığınızı düşünüyorum. anlattığınız görevliler eve alacağınız bardağı eşinizle tartışırken, eşiniz almak istemeyince eşiniz haklı deyip size yokmuşsunuz gibi davranıyor ve siz de bunu doğal mı karşılıyorsunuz, yapmayın Allah aşkına. ne kolay insanlara şıp diye "ben olgunum, sen kıskançsın" demek! konuyu ve konu sahibinin cevaplarını okumamışsınız

Birde ben şuna inanıyorum yolunda gidene kimse gelip kolay kolay rahatsızlık veremez. Ola ki aykırı bir tip çıktı, cevabını alır çeker gider. Dolayısıyla diyelim ki kadının biri eşime takıldı ki gerçekte yaşanabilir, cevabı verecek, mesafeyi koyacak kişi eşimdir. Ama ola ki kasiyer hanim eşimle sohbet etmişse de bu kadının amiyane tabirle yollu olduğunu göstermez. İnsanları ne kolay yaftalar olduk

Bahsettiğimiz şey güven hanimefendi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…