- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Değil de neden yani?biliyor kizim butun gece uyutmuyor ne var gecip bir saat kestirsem vallahi sinirlerim harap oldu artik.Biz zamaninda tek basimiza cocuk baktik sartlar soyleydi boyleydi filan diyor.Tamam da senin annen yaninda degilmis sen yanimdasin faydan olur kendime gelirim fena mi diyorum sonra tartismaya basliyoruzSenin bakmanı istiyor
Annen bu durumdan memnun değil gibi
HaklısınDeğil de neden yani?biliyor kizim butun gece uyutmuyor ne var gecip bir saat kestirsem vallahi sinirlerim harap oldu artik.Biz zamaninda tek basimiza cocuk baktik sartlar soyleydi boyleydi filan diyor.Tamam da senin annen yaninda degilmis sen yanimdasin faydan olur kendime gelirim fena mi diyorum sonra tartismaya basliyoruz
Aman ne keyif.Bir saat uyusam ne olur yani millet calisiyor anneleri saatlerce cocuklarina bakiyor,herseyiyle ilgileniyor calissam ne yapardi acaba merak ediyorumCocugu bana birakip keyfine bakiyor diye dusunuyor olabilir.
Evet defalarca söyledim ama bu konuda çok anlayissiz.Biraz uyumak istememi tembellik olarak görüyor ve anneligimi sorguluyor.Her anne gibi ben de bu sorgulama durumundan cok rahatsiz oluyorum.Kaç kez ne olur gunduzleri biraz uyusam millet calisiyor anneleri butun gun torunlarina bakiyor diyorum ama yatmaya gidince yine ayni seyleri yapiyor artik soylemekten biktimKırılmakta haklısın. Yaptığı çok düşüncesizce. Ne bileyim, kızım uykusuz, gürültü etmeden çocuğu ne kadar çok oyalayabilirsem o kadar iyi diye düşünmesi lazım. Açık açık konuştun mu?
Kesinlikle var bence yani butun gun ben uyanikken sag olsun herseye kosturuyor ama uyumak istedigimde sorun cikariyorUyuyanlara alerjisi falan mı var?
Ya yardim ediyor gercekten ev işi olsun yemek yapmak olsun ama benim enn buyuk sorunum uykusuzluk.Bu konuda anlasamiyoruz birturluKusura bakmayin ama anneniz gercekten kaynana gibi. Benim annem geldiyinde geceden sabaha kadar o bakiyodu bebege, ben uyuyordum. Anne de kizina yardim etmiycekse kim etcek ...
Annenizin üzerinde çok yük var bence. Herşeye koşturmayın. Yaşlı insanlar çocuk gibi oluyor kıskanıyordur dinlenmenizi.Kesinlikle var bence yani butun gun ben uyanikken sag olsun herseye kosturuyor ama uyumak istedigimde sorun cikariyor
Haklısın.Evet defalarca söyledim ama bu konuda çok anlayissiz.Biraz uyumak istememi tembellik olarak görüyor ve anneligimi sorguluyor.Her anne gibi ben de bu sorgulama durumundan cok rahatsiz oluyorum.Kaç kez ne olur gunduzleri biraz uyusam millet calisiyor anneleri butun gun torunlarina bakiyor diyorum ama yatmaya gidince yine ayni seyleri yapiyor artik soylemekten biktim
O zaman uzansin ben ondan hic bir is beklemiyorum ki.Kendisi yapiyor istedigi zamanda gidip uzanabilir.Gecen gitti 3 saat yatti cıt çıkarmadim.Onun uyumasi bana batmiyor benim ki niye ona batiyor cok anlayissiz gercektenGün içinde nasıl ilgilenir yada gece?
Sessizce uzanmaya hevesleniyor belki de kendide.
Neden sizin yanınızda yaşıyor?
Yaşı geçen büyükleri çocuk gibi düşünmelisiniz sizinle kıyaslamayın bence.O zaman uzansin ben ondan hic bir is beklemiyorum ki.Kendisi yapiyor istedigi zamanda gidip uzanabilir.Gecen gitti 3 saat yatti cıt çıkarmadim.Onun uyumasi bana batmiyor benim ki niye ona batiyor cok anlayissiz gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?