Kendi ayaklarn üzerinde dur canım, ne kadarda olsa ev ev üstüne olmaz. İşin yada imkanın varsa kendi evini kurayrıldım eşimden ailem hep destek olacaklarını söylediler ayni evde kalıyoruz ilk zamnlar çok güzeldi şu 5 6 aydır 5 yaşındaki oğluma evde bağırmayan kimse kalmadı her konuda kıziliyor babasına benzetiyor annem bugün çok ufak birşey oldu mesela kulaklık yanlışlıkla kırdı oğlum annem diretti bilerek yapıyor diye bağırmaya başladı mutfağa gitti bu bardağı kim kırdı demelere başladı şımarık bana ver bu çocuğu maf ederim izin versen döverim terbiye ederim gerçekten oğlum çok uysal ne değişti 5 6 aydır bilmiyorum aileme masraf ettirmemeye çalışıyorum sizce artık bizi istemiyorlar mi evde ?
Evet oğlun onlara göre damadın çocuğu. Babaya olan öfkeyi çocuğa kusuyorlar. Evden ayrılmaya bakın oğlunuzlaayrıldım eşimden ailem hep destek olacaklarını söylediler ayni evde kalıyoruz ilk zamnlar çok güzeldi şu 5 6 aydır 5 yaşındaki oğluma evde bağırmayan kimse kalmadı her konuda kıziliyor babasına benzetiyor annem bugün çok ufak birşey oldu mesela kulaklık yanlışlıkla kırdı oğlum annem diretti bilerek yapıyor diye bağırmaya başladı mutfağa gitti bu bardağı kim kırdı demelere başladı şımarık bana ver bu çocuğu maf ederim izin versen döverim terbiye ederim gerçekten oğlum çok uysal ne değişti 5 6 aydır bilmiyorum aileme masraf ettirmemeye çalışıyorum sizce artık bizi istemiyorlar mi evde ?
Cnm bence sizden rahatsız oluyorlar bende iki ay annemlerde kaldım çok sıkıntı yaşadım evime geri döndüm herşeye laf ediyorlardı annem dışarı çıksam nereye gidiyo diye peşime düşüyordu bir isim olsa oğluma bakmiyordu halbuki simdi uzaktayken canım kızım güzel kızım yakindayken öyle olmuyo herkes için söyleyemem ama ben ailemle yaşayamamayrıldım eşimden ailem hep destek olacaklarını söylediler ayni evde kalıyoruz ilk zamnlar çok güzeldi şu 5 6 aydır 5 yaşındaki oğluma evde bağırmayan kimse kalmadı her konuda kıziliyor babasına benzetiyor annem bugün çok ufak birşey oldu mesela kulaklık yanlışlıkla kırdı oğlum annem diretti bilerek yapıyor diye bağırmaya başladı mutfağa gitti bu bardağı kim kırdı demelere başladı şımarık bana ver bu çocuğu maf ederim izin versen döverim terbiye ederim gerçekten oğlum çok uysal ne değişti 5 6 aydır bilmiyorum aileme masraf ettirmemeye çalışıyorum sizce artık bizi istemiyorlar mi evde ?
ufak oğlum daha 5 aylıkÇalışmıyorsunuz sanırım, çalışın gerekiyorsa evinizi ayırın çocuğunuza kimse bu şekilde davranamaz
2 çocuğunuz mu var anlamadım.ufak oğlum daha 5 aylık
evet haklisinizEvet oğlun onlara göre damadın çocuğu. Babaya olan öfkeyi çocuğa kusuyorlar. Evden ayrılmaya bakın oğlunuzla
evet2 çocuğunuz mu var anlamadım.
öyle imkanım yoktu 2ci oğluma hamileydim hep yatarak geçti şimdi çok ufak boşanasıya ailem çok savundu yardımcı oldular 5 6 aydır sürekli bi kavga var evde oğlum artık sürekli ağlıyor ilk kardeşini mi kıskanıyor die düşündüm geçenlerde anne neden herkes bana kızıyor dedi ben birşey yapmadım demetlere başladı artıkKeşke ayrıldıktan sonra bu zamana kadar olan süreçte kendi ayaklarının üzerinde durmak için çalışsaydın canım. Oğlunla yeni bi hayat kur kendine o evde senin de psikolojin bozulur çocuğununda.. çünkü ailenin sizi istemediği bellimaalesef
5 AYLIK ÇOCUĞUMU DÖVMEYİ TEKLİF EDİYOR ANNENNİZ ?ufak oğlum daha 5 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?