• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış anlıyorum?

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba;
Ya bizim işyerinde çaycı bir abla var arada onun yanına gidip hem çay içip hemde dertleşiyoruz.
Ne zaman erkek arkadaşımla ilgili bir sorun olduğunda söylesem benim herifde böyle bilmem ne.Yani kaç yaşında adamı sevgilimle bir tutuyor.Her anlattığımda aynı şeyi diyor.Benim kocamda böyle diyip duruyor.Sinirlerim bozuldu hepte aynı mı.Bun kadının amacı ne yani moralimimi bozmak sizce?

Kadının bir amacı yok bence. Öylesine karşılık veriyor, ayrıca iş yerindeki çaycı ablaya neden özel hayatınızı anlatıyorsunuz ki?

Kadının yorumu o şekildedir. Madem rahatsız oluyorsunuz neden anlatıyorsunuz ki? Diyelim ki anlatıyorsunuz aldığınız cevaplardan verdiği örneklerden rahatsız olmamanız lazım çözümü çok kolay yani :)

Kadının yorumu o şekildedir. Madem rahatsız oluyorsunuz neden anlatıyorsunuz ki? Diyelim ki anlatıyorsunuz aldığınız cevaplardan verdiği örneklerden rahatsız olmamanız lazım çözümü çok kolay yani :)
Ya arada çok sıkılınca anlatıyorum oda yorum yapıyor en iyisi anlatmamak :)

Siz niye sinirleniyorsunuz. Kadın ne yapsın? Kendi herifi dışında bir şey bilmiyor, ne akıl verebilir ki size? O da böyle teselli veriyor aklınca, hani üzülme falan demek istiyor.

Back
X