Ben mi yanlış anlıyorum

Sebebi ne olursa olsun böyle bir hakarete maruz kalmanız çok çirkin. Burada hakaret olarak tabir ettiğimse o yabancı kadının söylediği şey değil, bunu kayınvalidenizin insan içinde dile getirmesi. O el kızı size istediğini söyleyebilir, ama kayınvalideniz bunu duyduğunda bırakın bunu insan içinde söyleyip sizi rencide edecek bir malzeme olarak kullanmayı, o sözleri söyleyen kadına karşı tavrını göstermeli, kendi kızı hakkında böyle bir şey söylenmiş gibi tepki vermeliydi bence. :19:

ay inanamııyorum böyle bi patavatsızlık olurmu ya dengesiz resmen
sen takma boşver bence seni cekemediğinden söylemeişdir
saygıdan sevgiden bahsederler hep ama kimseden ggöremeyiz o saygı ve sevgi denilen şeyi:34:

bırak o kendi ayıbıyla kalsın..bak kendi çocukları bile ayıplamış,koskoca kadın ya..dilin kemiği yok ki işte.

benzerini ben yaşamıştım..boyum 1.60..aslında çok kısa sayılmam..birgün k.validemle konuşuyoruz..benim de iki oğlum var..nasıl bir gelin istersin diye sordu bana..bende biraz bahsettim..sonra döndü dedi ki; gelinlerinin yüzü sana benzesin ama senin kadar kısa olmasınlar yazık dedi :27:

ay dondum kaldım..bi de acıdı bana kadın :1:

Senin k.valide 170-180 arası falan olsa gerek :1:

Senin k.valide 170-180 arası falan olsa gerek :1:

Polyanna hanımcığım doğru bildiniz 10 puan :)

kendileri 180 boyunda,enine-boyuna iri bir hatun,bi üflese benim adım sanım kalmaz :27:

zaten beni ilk gördüğünde aynen şöyle demişti " aa hepi topu bu kadarı mı? Allah yüz güzelliği vermiş ama boydan almış" dedi :53:

bende "annem-babam ben küçükken uzayayım diye bacaklarımdan kollarımdan çok çekmişler ama ancak bu kadar başarabildiler" dedim ve güldüm..

ona o zevki yaşatır mıyım hiç :1:

herkesin içinde bu olayı anlatması hoş değil ama aklımada şöyle bişey geldi.acaba siz yediklerinize dikkat etmiosunuz da kv de kendince böyle bir yöntem bulmuş olabilir mi? bu şekilde davranarak sizin kilo vermenizi ve oğlunun yanında daha güzel gezmenizi istiyor olabilir.bence hemen kötü düşünmeyin.5-10kilo fazlanız olsa alının derim ama 30kilo çok çok büyük.hamilelik ve emzirme bunun sebebi olamaz.

Allah aşkına 100 kg fazlam olsa bile bu şekilde mi söylenir alaya alıp rencide eder.ya siz çok iyi niyetlisniz ya da okumadınız yazdıklarımı

Terbıyesız kadın ... :47:
Eşin cevabını vermıs ama kafana takma

şahsen ben olsam yarışa girerdim, kimdi onu söyleyen telefonunu ver görüşeceğim,yaşlı teyzeyi gösteririrm ona derdim,
sizin kilolarınız kimseyi bağlamaz, (sinir olurum hamilelikten sonra sen hiç kilo veremedin diyen tiplere... sananeeeee be kadın....)
eşin savunmuş neyseki..

kendileri 180 boyunda,enine-boyuna iri bir hatun,bi üflese benim adım sanım kalmaz :27:

zaten beni ilk gördüğünde aynen şöyle demişti " aa hepi topu bu kadarı mı? Allah yüz güzelliği vermiş ama boydan almış" dedi :53:

bende "annem-babam ben küçükken uzayayım diye bacaklarımdan kollarımdan çok çekmişler ama ancak bu kadar başarabildiler" dedim ve güldüm..

Seni ilk gördüğünde bu cümleyimi kurdu peees, daha ilk görüşte bu kadar rahat saygısız davranan bir kadından saygı bekleyemezsin zaten

İyi demişsin, daha ilk tanışmada o nasıl laf öyle. :19:

Siz kilonuzu verip gencecik ve hoş bir anne olacaksınız ama
kv'niz artık hayatının sonuna kadar resimlerde ki yaşlı teyze olmaya mahkum....

Son düzenleme:
kaynanan çok büyük patavatsızlık yapmış ama eşin gereken cevabı vermiş.kolay değil ama takmamaya çalış.birde bu sözlere inat zayıfla ki görsün kaynanan:34:

Son düzenleme:
bendede öyle bir kayınvalide var patavatsız bazen dilini koparmak geliyo içimden,sağ kulagından girsin solundan cıksın boşver ben öyle yapıyorum ama lafımıda sokuyorum

Back
X