Ben mi yanlis düşünüyorum arkadaslar ?

Dern08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2020
245
49
48
Meraba arkadaşlar şimdi benim iş yerinde bir arkadaşım vardı kızla baya yakındık sonra durduk yere kendi kendine havalara girdi başkasıyla yakın oldu bende uzaklastim neyse bu kişiye ben iş yerinden hoşlandığım kişinin bana yazdığını söylemiştim buda baya sasirdi sana nasil yazdi ne dedi falan dedi bu kızında sevgilisi var bu arada arkadaşlar hatta yüzük falan taktılar neyse benim o. hoslandigim kişiyle biz konuşmayı kestik şu anda arkadaş kalmaya karar verdik bu kızda iş yerinde onun yanında oturuyor ve bildiğin kahkaha atiyo kaynatiyo onunla o hoşlandığım kişide bunun sevgilisi olduğunu biliyor ama ister istemez sinirimi bozuyo kızın o rahat davranışları sizce ne yapmalıyım yani o kendini mi düşürmüş oluyor

Yapacak birşey yok belli ki size gıcık vermeye çalışıyor.Görmemezlikten geleceksiniz.

Yanına oturup kaynattığı kişi sevgiliniz değil, kızın nişanlısı da değilsiniz... Eee o zaman?
Pardonda anlattığım şeyi nasıl böyle yanlış anlayabiliyosunuz biriyle arkadaşsınız sonra durduk yere iletişimi kesip hoşlandığınız kişiyle kaynatiyo bu kişinin sevgilisi var ve siz bu durumu nasil normal karşılayabilirsiniz birine bisey hissetmek için yada birşeylerin zorunuza gitmesi için illa o kişiyle sevgilimi olmanız gerekiyo burda bana sanane demeye getiriyosunuz resmen ben bunun için yazmadım bu konuyu buraya fikir almak.adina ama tabi bazı insanlar yargılamayı seçiyor

Yani kızın hareketleri normal mi benimle iletişimi kesmesi hoşlandığımi bildiği halde kaynatmasi

Yapacak birşey yok belli ki size gıcık vermeye çalışıyor.Görmemezlikten geleceksiniz.
Işte onu yapamıyorum gözümün önünde direk hayır bide sevgilisi var kızın ve kaynattigi kişi de bunun sevgilisi olduğunu biliyor sizce kız beni kiskaniyo olabilir mi yoksa bi insan neden böyle yapar ki

Başlığı okuyup öyle gelin lütfen. Siz bir şey sormuşsunuz ben de fikrimi söyledim.

hoşlandığımı bildiği halde kaynatması nedir tam olarak?
yani insanlar iş arkadaşlarıyla konuşup gülüşebilir.. siz hoşlanıyorsunuz diye sizle iletişimi kesen arkadaşınız iş arkadaşıyla konuşamayacak mı
evet siz yanlış düşünüyorsunuz

Tamam ama bu durum nasıl normal gelebiliyor ben mi abartıyorum anlamadim
Dönüp konuyu tekrar okudum çünkü gerçekten bu platformda kimseyi yargılamak küçümsemek ya da dalga geçmek için yorum yapmıyorum. "Konuşmayı kestik arkadaş kalmaya karar verdik yazmışsınız" e yani görünüşte aranızda bir şey yok. İnsanlar sürekli aa bundan hoşlanıyor olabilir diye davranışlarını kontrol edemez. Hem belki de gayet normal davranıyordur siz kıza gıcık olduğunuz için çocuktan da hoşlandığınız için size batıyordur.

Ben iletişimi kessin diye birşey mi söyledim pardonda neden konuşuyo diye sorgulayıcı birşey de yazmadım gece gece çatmaya filan mi geldiniz . Arkadaşınız sizinle bi anda soğuklasip konuşmayı kesse o kadar yardımınız dokunduğu halde siz de o arkadaşınıza üzülüp ağlasanız hoşlandığınız kişi hakkında sonra karşınıza geçip o kişinin dibine girip kaynarsa kahkaha atsa aa pardon çok normal hic can sıkıcı değil pardon

kiz sen yorum yapınca sürekli "oydaar oooydaaaarr" diye söyleniyorum evde..

Arkadaşım arkadaş olmaya karar vermiş olabiliriz ondan dolayı ama o istedi ama benim hislerim sonuçta devam ettiği için kızda bi anda uzaklaşıp çocuğun dibine girip kahkaha atıp kaynatınca ister istemez gözüme battı fikir almak adına yazdım yargila diye değil

o zaman gidin arkadaşınıza sorun bunu? yani bize göre normal geliyor demek ki.
soru soruyorsunuz anlatıyorsunuz yazıyoruz. neden sana çatmaya geleyim buraya?
kızın benle bir derdi var gibi hissediyorsam ve umrumdaysa gider konuşurum. ama her şey benim etrafımda dönmüyor illa bana nispet yapmak için yaptığını da düşünmem

Tamam ben artık bir şey yazmıyorum ama sanırım siz hayat boyu çok yargılanmışsınız buluttan nem kapıyorsunuz.
Kız ağır yollu sırf sizi gıcık etmek için hoşlandığınız çocuğa yazıyor çok haklısınız.
Oldu mu istediğiniz yorumu yaptım. Hadi iyi geceler

kiz sen yorum yapınca sürekli "oydaar oooydaaaarr" diye söyleniyorum evde..
Ama haksız mıyız bacım? Ben mi yanlış düşünüyorum yazmış yanlış deyince nevri döndü resmen ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…