Ne varki bunda?onun yanında oturuyor ve bildiğin kahkaha atiyo kaynatiyo onunla o
Nasıl yaniMesaj tekrarı
Pardonda anlattığım şeyi nasıl böyle yanlış anlayabiliyosunuz biriyle arkadaşsınız sonra durduk yere iletişimi kesip hoşlandığınız kişiyle kaynatiyo bu kişinin sevgilisi var ve siz bu durumu nasil normal karşılayabilirsiniz birine bisey hissetmek için yada birşeylerin zorunuza gitmesi için illa o kişiyle sevgilimi olmanız gerekiyo burda bana sanane demeye getiriyosunuz resmen ben bunun için yazmadım bu konuyu buraya fikir almak.adina ama tabi bazı insanlar yargılamayı seçiyorYanına oturup kaynattığı kişi sevgiliniz değil, kızın nişanlısı da değilsiniz... Eee o zaman?
Ne varki bunda?
Belki y
Işte onu yapamıyorum gözümün önünde direk hayır bide sevgilisi var kızın ve kaynattigi kişi de bunun sevgilisi olduğunu biliyor sizce kız beni kiskaniyo olabilir mi yoksa bi insan neden böyle yapar kiYapacak birşey yok belli ki size gıcık vermeye çalışıyor.Görmemezlikten geleceksiniz.
Başlığı okuyup öyle gelin lütfen. Siz bir şey sormuşsunuz ben de fikrimi söyledim.Pardonda anlattığım şeyi nasıl böyle yanlış anlayabiliyosunuz biriyle arkadaşsınız sonra durduk yere iletişimi kesip hoşlandığınız kişiyle kaynatiyo bu kişinin sevgilisi var ve siz bu durumu nasil normal karşılayabilirsiniz birine bisey hissetmek için yada birşeylerin zorunuza gitmesi için illa o kişiyle sevgilimi olmanız gerekiyo burda bana sanane demeye getiriyosunuz resmen ben bunun için yazmadım bu konuyu buraya fikir almak.adina ama tabi bazı insanlar yargılamayı seçiyor
Tamam ama bu durum nasıl normal gelebiliyor ben mi abartıyorum anlamadimBaşlığı okuyup öyle gelin lütfen. Siz bir şey sormuşsunuz ben de fikrimi söyledim.
Dönüp konuyu tekrar okudum çünkü gerçekten bu platformda kimseyi yargılamak küçümsemek ya da dalga geçmek için yorum yapmıyorum. "Konuşmayı kestik arkadaş kalmaya karar verdik yazmışsınız" e yani görünüşte aranızda bir şey yok. İnsanlar sürekli aa bundan hoşlanıyor olabilir diye davranışlarını kontrol edemez. Hem belki de gayet normal davranıyordur siz kıza gıcık olduğunuz için çocuktan da hoşlandığınız için size batıyordur.Tamam ama bu durum nasıl normal gelebiliyor ben mi abartıyorum anlamadim
Ben iletişimi kessin diye birşey mi söyledim pardonda neden konuşuyo diye sorgulayıcı birşey de yazmadım gece gece çatmaya filan mi geldiniz . Arkadaşınız sizinle bi anda soğuklasip konuşmayı kesse o kadar yardımınız dokunduğu halde siz de o arkadaşınıza üzülüp ağlasanız hoşlandığınız kişi hakkında sonra karşınıza geçip o kişinin dibine girip kaynarsa kahkaha atsa aa pardon çok normal hic can sıkıcı değil pardonhoşlandığımı bildiği halde kaynatması nedir tam olarak?
yani insanlar iş arkadaşlarıyla konuşup gülüşebilir.. siz hoşlanıyorsunuz diye sizle iletişimi kesen arkadaşınız iş arkadaşıyla konuşamayacak mı
evet siz yanlış düşünüyorsunuz
kiz sen yorum yapınca sürekli "oydaar oooydaaaarr" diye söyleniyorum evde..Dönüp konuyu tekrar okudum çünkü gerçekten bu platformda kimseyi yargılamak küçümsemek ya da dalga geçmek için yorum yapmıyorum. "Konuşmayı kestik arkadaş kalmaya karar verdik yazmışsınız" e yani görünüşte aranızda bir şey yok. İnsanlar sürekli aa bundan hoşlanıyor olabilir diye davranışlarını kontrol edemez. Hem belki de gayet normal davranıyordur siz kıza gıcık olduğunuz için çocuktan da hoşlandığınız için size batıyordur.
Arkadaşım arkadaş olmaya karar vermiş olabiliriz ondan dolayı ama o istedi ama benim hislerim sonuçta devam ettiği için kızda bi anda uzaklaşıp çocuğun dibine girip kahkaha atıp kaynatınca ister istemez gözüme battı fikir almak adına yazdım yargila diye değilDönüp konuyu tekrar okudum çünkü gerçekten bu platformda kimseyi yargılamak küçümsemek ya da dalga geçmek için yorum yapmıyorum. "Konuşmayı kestik arkadaş kalmaya karar verdik yazmışsınız" e yani görünüşte aranızda bir şey yok. İnsanlar sürekli aa bundan hoşlanıyor olabilir diye davranışlarını kontrol edemez. Hem belki de gayet normal davranıyordur siz kıza gıcık olduğunuz için çocuktan da hoşlandığınız için size batıyordur.
o zaman gidin arkadaşınıza sorun bunu? yani bize göre normal geliyor demek ki.Ben iletişimi kessin diye birşey mi söyledim pardonda neden konuşuyo diye sorgulayıcı birşey de yazmadım gece gece çatmaya filan mi geldiniz . Arkadaşınız sizinle bi anda soğuklasip konuşmayı kesse o kadar yardımınız dokunduğu halde siz de o arkadaşınıza üzülüp ağlasanız hoşlandığınız kişi hakkında sonra karşınıza geçip o kişinin dibine girip kaynarsa kahkaha atsa aa pardon çok normal hic can sıkıcı değil pardon
Tamam ben artık bir şey yazmıyorum ama sanırım siz hayat boyu çok yargılanmışsınız buluttan nem kapıyorsunuz.Arkadaşım arkadaş olmaya karar vermiş olabiliriz ondan dolayı ama o istedi ama benim hislerim sonuçta devam ettiği için kızda bi anda uzaklaşıp çocuğun dibine girip kahkaha atıp kaynatınca ister istemez gözüme battı fikir almak adına yazdım yargila diye değil
Ama haksız mıyız bacım? Ben mi yanlış düşünüyorum yazmış yanlış deyince nevri döndü resmen ne diyelimkiz sen yorum yapınca sürekli "oydaar oooydaaaarr" diye söyleniyorum evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?