ben burda bu mantığı anlayamıyorum zaten. herkes bir şey sorma derdinde ama hepte kendi düşündüğü gibi yorumlar bekliyorAma haksız mıyız bacım? Ben mi yanlış düşünüyorum yazmış yanlış deyince nevri döndü resmen ne diyelim
Kıskanç birisi mısınız peki ?Meraba arkadaşlar şimdi benim iş yerinde bir arkadaşım vardı kızla baya yakındık sonra durduk yere kendi kendine havalara girdi başkasıyla yakın oldu bende uzaklastim neyse bu kişiye ben iş yerinden hoşlandığım kişinin bana yazdığını söylemiştim buda baya sasirdi sana nasil yazdi ne dedi falan dedi bu kızında sevgilisi var bu arada arkadaşlar hatta yüzük falan taktılar neyse benim o. hoslandigim kişiyle biz konuşmayı kestik şu anda arkadaş kalmaya karar verdik bu kızda iş yerinde onun yanında oturuyor ve bildiğin kahkaha atiyo kaynatiyo onunla o hoşlandığım kişide bunun sevgilisi olduğunu biliyor ama ister istemez sinirimi bozuyo kızın o rahat davranışları sizce ne yapmalıyım yani o kendini mi düşürmüş oluyor
Istediğim yorum değil sen bence laflarına bi dikkat et oldu mu ? Düzgünce fikir verebilirsin bence şunu yapmalısın yada böyle düşünmemelisin gibisinden kendinle karıştırma beni birdaha da yorum yapma asla .Tamam ben artık bir şey yazmıyorum ama sanırım siz hayat boyu çok yargılanmışsınız buluttan nem kapıyorsunuz.
Kız ağır yollu sırf sizi gıcık etmek için hoşlandığınız çocuğa yazıyor çok haklısınız.
Oldu mu istediğiniz yorumu yaptım. Hadi iyi geceler
İş yerindeki kız belki de başka sebepten uzaklaştı o ihtimali düşünen yokben burda bu mantığı anlayamıyorum zaten. herkes bir şey sorma derdinde ama hepte kendi düşündüğü gibi yorumlar bekliyor
e sen bunu düşünebiliyorsan bize neden sordun..
yanlış mı düşünüyorum diyene evet bence yanlış diyince biz suçlu oluyoruz
Hayırdır ya yazmış falan nevri dondu filan hayırdır yargılamakta üstüne yok daha insanlara neler diyosun çek git sayfamdan .Ama haksız mıyız bacım? Ben mi yanlış düşünüyorum yazmış yanlış deyince nevri döndü resmen ne diyelim
Allahm ya ben kıza birşey yapmadım kız kendi kendine uzaklasti bisey yapsam zaten kafa yormam bu kadar biride benim acimdan bakabilirmiİş yerindeki kız belki de başka sebepten uzaklaştı o ihtimali düşünen yok
Istediğim yorum değil sen bence laflarına bi dikkat et oldu mu ? Düzgünce fikir verebilirsin bence şunu yapmalısın yada böyle düşünmemelisin gibisinden kendinle karıştırma beni birdaha da yorum yapma asla .
Yani yerine göreKıskanç birisi mısınız peki ?
Dalgamı geçiyorsun ya yazma istemiyorum yorum yapma .Üstüme iyilik sağlık ne dedim ben ayol
ben burda bu mantığı anlayamıyorum zaten. herkes bir şey sorma derdinde ama hepte kendi düşündüğü gibi yorumlar bekliyor
e sen bunu düşünebiliyorsan bize neden sordun..
yanlış mı düşünüyorum diyene evet bence yanlış diyince biz suçlu oluyor
Ya belki farketmeden yaptınAllahm ya ben kıza birşey yapmadım kız kendi kendine uzaklasti bisey yapsam zaten kafa yormam bu kadar biride benim acimdan bakabilirmi
ya arkadaşım burda geçen sayfada diyorsun ki sizce beni kıskanmış mıdır..Allahm ya ben kıza birşey yapmadım kız kendi kendine uzaklasti bisey yapsam zaten kafa yormam bu kadar biride benim acimdan bakabilirmi
Kendimden eminim diyorum yapmadım gerçekten yapmadım allah şahit yapmadımmmmm.Ya belki farketmeden yaptın
o zaman gidin arkadaşınıza sorun bunu? yani bize göre normal geliyor demek ki.
soru soruyorsunuz anlatıyorsunuz yazıyoruz. neden sana çatmaya geleyim buraya?
kızın benle bir derdi var gibi hissediyorsam ve umrumdaysa gider konuşurum. ama her şey benim etrafımda dönmüyor illa bana nispet yapmak için
İyi be tamam sakin olKendimden eminim diyorum yapmadım gerçekten yapmadım allah şahit yapmadımmmmm.
İyi be tamam sakin
Ben kendimdeyim gayet düzgün düşünüyorum şuanda kafamı karıştırdınBen size normal gelsin mi dedim ya normal bence bu durum diyebilirsin bi kendine gel ya !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?