Ilk defa açıyorum ben böyle bir konu ayrıca.
Hı hı ilkMerhaba arkadaşlar ben iş yerinde birinden hoşlanıyordum daha öncede bahsetmiştim konuşmamız kesildi benim iş yerinde yakın olduğum bi kız var kendisine anlattım o kişiyle konusmalarimi filan bu kızında sevgilisi var ama benim hoşlandığım kişinin masasina gidip masasina egilip napıyorsun filan diye soruyo ara ara yani diğerlerinede öyle ama ben anlattığım halde inadima yaparmış gibi davraniyo sanki bilerek yapar gibi çok kafama takıyorum artık kıza patliycam kızın sevgilisi olduğunu bilmesem neyse ama sizce kısa açık açık rahatsız olduğumu söyleyip konusuyummu yoksa ben mi abartıyorum sizce ne yapmalıyım??
Durduk yere değildir o vardır muhakkak bir sebebi baya yakındık diyorsunuz keşke kafanızda kurmak yerine arkadaşınıza sorunun ne olduğunu sorsaydınız.baya yakındık sonra durduk yere kendi kendine havalara girdi başkasıyla yakın oldu bende uzaklastim
Üstüne üstelik yazım tarzimada karisiyosunuz lütfenNormalde benzer konular açılsa bile kullanıcı isimlerini aklımda tutamadığım için kesin budur diyemem. Ama sizin “Pardonda” ile başlayan çemkirmelerinizi görünce evet dedim, kesinlikle aynı kişi.
Allah rızası için bağlaçları ayrı yazın.
Gerçekten teşekkür ederim düzgün bir şekilde yorum yapan bir tek sizsiniz çok sağolunDurduk yere değildir o vardır muhakkak bir sebebi baya yakındık diyorsunuz keşke kafanızda kurmak yerine arkadaşınıza sorunun ne olduğunu sorsaydınız.
Ilk defa açıyorum ben böyle bir konu ayrıca.
Bunu kuzeniniz mi yazdı?Merhaba arkadaşlar ben iş yerinde birinden hoşlanıyordum daha öncede bahsetmiştim konuşmamız kesildi benim iş yerinde yakın olduğum bi kız var kendisine anlattım o kişiyle konusmalarimi filan bu kızında sevgilisi var ama benim hoşlandığım kişinin masasina gidip masasina egilip napıyorsun filan diye soruyo ara ara yani diğerlerinede öyle ama ben anlattığım halde inadima yaparmış gibi davraniyo sanki bilerek yapar gibi çok kafama takıyorum artık kıza patliycam kızın sevgilisi olduğunu bilmesem neyse ama sizce kısa açık açık rahatsız olduğumu söyleyip konusuyummu yoksa ben mi abartıyorum sizce ne yapmalıyım??
Pardonda tabii ki sağlam!!!Kondisyonunuz sağlam mı
PardondaBunu kuzeniniz mi yazdı?
Pardonda yazsam dahi sizi neden ilgilendiriyor onu anlamıyorum burada istediğim her konuda fikir alabilirim istersem ayni konuyu bidaha sorarım size ne?????????Bunu kuzeniniz mi yazdı?
Siz daha iyi bilirsiniz aslında, o kızın hal ve hareketlerinde kasıtlı bir değişme varsa söylediklerinizde hakli olabilirsiniz , kadınlar arasında bu tarz çekişmeler olabiliyor sizin o cocugun ilgi odagina girmeniz o kız arkadaşınızın zoruna gitmis olabilir ama o kişinin üzerinden konuşamayız kendi hayatı ister laubali olur ister soğuk, bu sizi rahatsız etmemeli hepimiz farkliyiz , sonuçta siz seçiminizi yaptınız o çocukla olmadi yolları ağırdınız önünüze bakacaksınız artıkYani yerine göre
Pardonda tabii ki sağlam!!!
Çok sagolun on yargı yapmadan yorum yaptığınız için burdaki çoğu uğraşmak için yazıyor ama o iş kolay değilSiz daha iyi bilirsiniz aslında, o kızın hal ve hareketlerinde kasıtlı bir değişme varsa söylediklerinizde hakli olabilirsiniz , kadınlar arasında bu tarz çekişmeler olabiliyor sizin o cocugun ilgi odagina girmeniz o kız arkadaşınızın zoruna gitmis olabilir ama o kişinin üzerinden konuşamayız kendi hayatı ister laubali olur ister soğuk, bu sizi rahatsız etmemeli hepimiz farkliyiz , sonuçta siz seçiminizi yaptınız o çocukla olmadi yolları ağırdınız önünüze bakacaksınız artık
Pardonda yalan söylemeye gerek yok hani. Obsesif kompulsif bozukluğum var deyin geçin.Pardonda
Pardonda yazsam dahi sizi neden ilgilendiriyor onu anlamıyorum burada istediğim her konuda fikir alabilirim istersem ayni konuyu bidaha sorarım size ne?????????
Ya kardeşim sen kimsin ya insanları aşağılamak hoşuna mı gidiyo beni tanımıyosun bile buraya uğraşmaya gelmişsin belamısın ya ???Pardonda yalan söylemeye gerek yok hani. Obsesif kompulsif bozukluğum var deyin geçin.
İyide neden beni yargıladınız düzgün bi soru sordumPardonda tabii ki sağlam!!!
Bak doğru konuş!Pardonda yalan söylemeye gerek yok hani. Obsesif kompulsif bozukluğum var deyin geçin.
Pardonda yalan söylemeye gerek yok hani. Obsesif kompulsif bozukluğum var deyin geçin.
Aşağılayacak bir şey söylemedim ki. Buradan bakılınca öyle görünüyorsunuz. İki ay önce de aynı konuyu açmışsınız, insanlar zaten size söyleyeceğini söylemiş. Farklı ne umuyorsunuz mesela, gidip kızın saçını başını mı yolalım?Ya kardeşim sen kimsin ya insanları aşağılamak hoşuna mı gidiyo beni tanımıyosun bile buraya uğraşmaya gelmişsin belamısın ya ???
Kiz Arkadasinizla aranızda başka bir problem olmadıysa normal rutin gorusmeye devam edin ne cekin ne itin bakalim noluyor henüz yeni bi durum bu tarz etkilenmeniz duygu geçişleri çok normal , ama kontrol etmeye çalışın kendinizi insan böyle zamanlarda çok saçma davranıp konuşabiliyorÇok sagolun on yargı yapmadan yorum yaptığınız için burdaki çoğu uğraşmak için yazıyor ama o iş kolay değil
Pardonda yalan söylemeye gerek yok hani. Obsesif kompulsif bozukluğum var deyin geçin.
Kız arkadaşımla konuşmayı kestik o da benimle hic bir şekilde muhattap olmuyor bende . Hislerim hala var ama sadece ben mi yanlış düşünüyorum onu merak ettim eğer yanılıyorsam ne yapmalıyım sizceKiz Arkadasinizla aranızda başka bir problem olmadıysa normal rutin gorusmeye devam edin ne cekin ne itin bakalim noluyor henüz yeni bi durum bu tarz etkilenmeniz duygu geçişleri çok normal , ama kontrol etmeye çalışın kendinizi insan böyle zamanlarda çok saçma davranıp konuşabiliyorbir şey yoksa bile varmış gibi hissetmeniz söz konusuysa diye düşünüyorum bi de bu acıdan bakarsak duygularınız tam olarak bitmemiş gibi gibi geldi bana yanılıyor muyum yoksa
Hislerimin olduğu kişiyle de arkadaşız şu andaKız arkadaşımla konuşmayı kestik o da benimle hic bir şekilde muhattap olmuyor bende . Hislerim hala var ama sadece ben mi yanlış düşünüyorum onu merak ettim eğer yanılıyorsam ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?