Ben mi yanlis düşünüyorum arkadaslar ?

Ilk defa açıyorum ben böyle bir konu ayrıca.
Hı hı ilk

Siz buraya sataşmaya mi geldiniz ya çemkirmek filan nedir kendinize gelin siz kim oluyosunjzda benim profilime sataşmaya geliyosunuz isteyen istediği konuyu acar bu size neden bu kadar batiyo siz kimsiniz hayirdir ?

baya yakındık sonra durduk yere kendi kendine havalara girdi başkasıyla yakın oldu bende uzaklastim
Durduk yere değildir o vardır muhakkak bir sebebi baya yakındık diyorsunuz keşke kafanızda kurmak yerine arkadaşınıza sorunun ne olduğunu sorsaydınız.

Üstüne üstelik yazım tarzimada karisiyosunuz lütfen
Durduk yere değildir o vardır muhakkak bir sebebi baya yakındık diyorsunuz keşke kafanızda kurmak yerine arkadaşınıza sorunun ne olduğunu sorsaydınız.
Gerçekten teşekkür ederim düzgün bir şekilde yorum yapan bir tek sizsiniz çok sağolun

Ilk defa açıyorum ben böyle bir konu ayrıca.
Bunu kuzeniniz mi yazdı?

Yani yerine göre
Siz daha iyi bilirsiniz aslında, o kızın hal ve hareketlerinde kasıtlı bir değişme varsa söylediklerinizde hakli olabilirsiniz , kadınlar arasında bu tarz çekişmeler olabiliyor sizin o cocugun ilgi odagina girmeniz o kız arkadaşınızın zoruna gitmis olabilir ama o kişinin üzerinden konuşamayız kendi hayatı ister laubali olur ister soğuk, bu sizi rahatsız etmemeli hepimiz farkliyiz , sonuçta siz seçiminizi yaptınız o çocukla olmadi yolları ağırdınız önünüze bakacaksınız artık

Pardonda tabii ki sağlam!!!

Çok sagolun on yargı yapmadan yorum yaptığınız için burdaki çoğu uğraşmak için yazıyor ama o iş kolay değil

Pardonda

Pardonda yazsam dahi sizi neden ilgilendiriyor onu anlamıyorum burada istediğim her konuda fikir alabilirim istersem ayni konuyu bidaha sorarım size ne?????????
Pardonda yalan söylemeye gerek yok hani. Obsesif kompulsif bozukluğum var deyin geçin.

Ya kardeşim sen kimsin ya insanları aşağılamak hoşuna mı gidiyo beni tanımıyosun bile buraya uğraşmaya gelmişsin belamısın ya ???
Aşağılayacak bir şey söylemedim ki. Buradan bakılınca öyle görünüyorsunuz. İki ay önce de aynı konuyu açmışsınız, insanlar zaten size söyleyeceğini söylemiş. Farklı ne umuyorsunuz mesela, gidip kızın saçını başını mı yolalım?

Çok sagolun on yargı yapmadan yorum yaptığınız için burdaki çoğu uğraşmak için yazıyor ama o iş kolay değil
Kiz Arkadasinizla aranızda başka bir problem olmadıysa normal rutin gorusmeye devam edin ne cekin ne itin bakalim noluyor henüz yeni bi durum bu tarz etkilenmeniz duygu geçişleri çok normal , ama kontrol etmeye çalışın kendinizi insan böyle zamanlarda çok saçma davranıp konuşabiliyor bir şey yoksa bile varmış gibi hissetmeniz söz konusuysa diye düşünüyorum bi de bu acıdan bakarsak duygularınız tam olarak bitmemiş gibi gibi geldi bana yanılıyor muyum yoksa

Pardonda yalan söylemeye gerek yok hani. Obsesif kompulsif bozukluğum var deyin geçin.

Kız arkadaşımla konuşmayı kestik o da benimle hic bir şekilde muhattap olmuyor bende . Hislerim hala var ama sadece ben mi yanlış düşünüyorum onu merak ettim eğer yanılıyorsam ne yapmalıyım sizce

Kız arkadaşımla konuşmayı kestik o da benimle hic bir şekilde muhattap olmuyor bende . Hislerim hala var ama sadece ben mi yanlış düşünüyorum onu merak ettim eğer yanılıyorsam ne yapmalıyım sizce
Hislerimin olduğu kişiyle de arkadaşız şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…