Ben mi yanlis düşünüyorum arkadaslar ?

Kız arkadaşımla konuşmayı kestik o da benimle hic bir şekilde muhattap olmuyor bende . Hislerim hala var ama sadece ben mi yanlış düşünüyorum onu merak ettim eğer yanılıyorsam ne yapmalıyım sizce
Hicbir sey yapmanıza gerek yok aslinda başkalarının davranışlarına yön veremeyecegimize göre her seyi oluruna birakmakta fayda var cocukla tekrar bi iliskiye adim atmak gibi bir düşünceniz yoksa görmezden gelmekten duygularınızı iş yerindeyken kontrol etmekten başka çare yok

Bence kıskanmışsın

Işte onu yapamıyorum gözümün önünde direk hayır bide sevgilisi var kızın ve kaynattigi kişi de bunun sevgilisi olduğunu biliyor sizce kız beni kiskaniyo olabilir mi yoksa bi insan neden böyle yapar ki
Ya büyük ihtimalle siz çocuğun size yazdığını söylediğiniz için sizinle arasını bozduğun bilerek çocuğa yönelmiş.Ayrıca iş arkadaşları şakalaşıp konuşabilirler.Sevgilileri olması bunu değiştirmez gayet normal bir durum bence.Sevgilisini aldatmış olmuyor neticede bunu belirtmenizi anlamadım devamlı.

Yooo ben yorumlara verdiğiniz tepkiler neticesinde mune ablaya haber verdim.Herhangi bir polemik derdim yok. İyi akşamlar
Yooo ben yorumlara verdiğiniz tepkiler neticesinde mune ablaya haber verdim.Herhangi bir polemik derdim yok. İyi akşamlar
Bazı arkadaşlar gibi hakaret içerikli yada ön yargılı şeyler yazmadım ben tek tepki gösteren de ben değilim sadece ön yargılardan dolayı verdiğim tepkiler onun dışında bazı arkadaşlar gibi kimsenin kişiliğine dair bir söylemde bulunmadım çok iyi düşünmüşsünüz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…