- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
- 53
- Konu Sahibi NarinCeylan
-
Enteresan gerçekten
haklısınız bence
misafir gideceği yere, misafir davet etmekte ne biliyim..
Eşinizin arkadaşı sizi çok tanımıyor anladığım kadarıyla. Kız arkadaşı çekingen biriyse destek aramış olabilir. Fakat ev sahibinden müsade almadan misafir davet etmek hiç hoş degil. Keşke eşinizi ya da sizi arayıp "Daha rahat olmak adına böyle bir şey mi yapsak?" diye danışsalarmış.
Yaptığı çok saygısızca geldi bana. Rahatsız olmakta haklısınız
Aynen öyleHani alt tarafi cağirdigi kisiler iki görümcem hani belki onlari da aradan cikarmak istemis olabilir ama o zaman da kendi degil de esime demesi gerekti yinede bence
virüs var gelmesinler zatenDimi? Bende cok garipsedim acikcasi sonucta hani benim evime tanismaya geliyorsun yaninda yalniz kalma diye birini mi getireceksin? Bide oyle hani 18 yasinda falanda degil 25-33 yaşlarindadir belkide
ev sahibi kadın mutfağa falan gidince diğer 2 erkek saldıracak sanki kendine tövbe tövbe.öyle hassasiyetleri varsa ne işi var sevgilisiyle elalemin evindeMisafir gidilecek eve misafir davet etmekHaklısınız saçma olmuş
Kız ceycey ortalık zaten karışık hepten karışacakev sahibi kadın mutfağa falan gidince diğer 2 erkek saldıracak sanki kendine tövbe tövbe.öyle hassasiyetleri varsa ne işi var sevgilisiyle elalemin evinde
benim bildiğim misafir misafiri sevmez ev sahibi hiçbirini sevmezdi.Ama değişmiş artık galiba misafir de misafir çağırır olmuş kuzummKız ceycey ortalık zaten karışık hepten karışacakOndan değildir bence
Kız ceycey ortalık zaten karışık hepten karışacakOndan değildir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?