Arkadaslar merhaba kisaca soyle anlatmak istiyorum is yerinde muhasebede calisan arkadasimiz var ve bir ara samimi idim ama her seyi buyuttugunu gorunce mesafe koydum yaninda para olmadigini soyleyerek akbil basmami istedi ve ne olcak diyip bastim ve bana para kalmadi icinde ben kaldim durakta ve gormezden gelip bisey demeden gitti sonraki zamanlarda sigara istemer her gun ve arada verdim kotu dusumeyerek ve bu her gun olmaya basladi gecenlerde akbilim yok dedi ve bos akbilimi verdim para yukle kullan dedim ve ben kahve icerim her is bitimi kahve istedim iki tane aldi baska arkadas ondan bu son kahvem bana geri verin demis ertesi gun ogrendim direk ben alip muhasebeci arkadasa verdim direk aldi bisey demeden gecen ay aybasi oldum ped varmi dedi olabilir yaninda yoktur dedim masamda cekmeceden al dedim ve bir paket acilmamisti bu ay bana lazim oldu cekmecede var diye dusundum yanima almadim ve baktimki 2tane kalmis ve bir
haftadir aybasi soyledi dun biliyorum ve sabah beni yine aradi ve cekmecede ped varmi dedi yok dedim ve eee ben ne yapcam simdi yaa neden yok diye tavir aldi ve sinirden delircem sizce nasil bir ders vereyim normalde boyle seyleri laf etmem ama bu tavir ve bu hal ne fikirlerinize ihtiyacim var
haftadir aybasi soyledi dun biliyorum ve sabah beni yine aradi ve cekmecede ped varmi dedi yok dedim ve eee ben ne yapcam simdi yaa neden yok diye tavir aldi ve sinirden delircem sizce nasil bir ders vereyim normalde boyle seyleri laf etmem ama bu tavir ve bu hal ne fikirlerinize ihtiyacim var