ben mi yanlış düşünüyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Merhaba arkadaşlar daha önce açtığım konuda sevgilimle olanları anlattım beni bırakıp gittiğini falan geçen konuştuk baya mesaj attı bana diyor ki ilerde ne olur bilemiyorum kader kısmet belki tekrardan oluruz belki bi daha görüşmeyiz bile dedi ben yine hemen atladım sevgime yenik düştüm deneyelim bi şans ver falan dedim sana karşı bişey hissetmiyorum şuan o yüzden evet diyemem seni üzmek kırmak istemiyorum inan ki dedi. Bende olmayacaksak yazma boşuna bana falan dedim o da ben bilemem Allah bilir bakalım zaman ne gösterecek diyor ben onu beklerken ölüyorum. Hem ümitlendirmek istemiyor madem bişey hissetmiyorsun neden yazıyorsun neden zaman diyorsun bitiren biri yazmaz siler konuşmaz bile ama ışık yakıyor ben mi yanlış düşünüyorum siz sevmediğiniz birine yazar mısınız ben olsam olmayacak bu iş yoluna bak derdim yani.

Son düzenleme:
O kim kii siz ondan sans istiyorsunuz?

Sen adama bana şans ver dersen onunda bir tarafları kalkar.. sil numarasını geç beni istemeyeni ben aşkımdan ölsemde istemem..

Sen adama bana şans ver dersen onunda bir tarafları kalkar.. sil numarasını geç beni istemeyeni ben aşkımdan ölsemde istemem..
Yanlış mı yaptım yani kendimi çekmem mi lazım

Yanlış mı yaptım yani kendimi çekmem mi lazım
Yanlış yapmışsın tabiki bacım.. seni sevmiyor baksana öyle işte arada mesaj atacak sana umut verecek konuşacak sıkışıncada ümitlendirmek istemiyorum diyecek yazmasın o zaman hiç yedekte tutuyor yani.. benim için gurur sevgiden ötedir seni bilemem..

Yanlış yapmışsın tabiki bacım.. seni sevmiyor baksana öyle işte arada mesaj atacak sana umut verecek konuşacak sıkışıncada ümitlendirmek istemiyorum diyecek yazmasın o zaman hiç yedekte tutuyor yani.. benim için gurur sevgiden ötedir seni bilemem..
Ben çok seviyorum ama bana bi yazıyor bi yazmıyor diyorum sevmiyorsa neden yazıyor üzmek istemiyorum diyor neden yazarak üzüyor o zaman diyorum

Okuyunca akla gelen ilk şey kafama göre birini bulamazsam yedekte dursun gibi ama bulursa ardına bakacak biri gibi değil zamaniniza yazik etmeyin.Olacaksa kimse mani olamaz hayatınıza bakın

Okuyunca akla gelen ilk şey kafama göre birini bulamazsam yedekte dursun gibi ama bulursa ardına bakacak biri gibi değil zamaniniza yazik etmeyin.Olacaksa kimse mani olamaz hayatınıza bakın
Çok zoruma gidiyor hem yazması umut verir gibi hem bişey hissetmemesi hediyelerimi atmamış

Tabi yanlış yapmışsın bi şans ver denir mi hiç hele bir erkeğe. İlla istiyorsan bari "bilemiyorum artık güvenebilir miyim benim güvenimi yeniden nasıl kazanabilirsin ki" falan deseydin o istiyor gibi davransaydın. Ama bana kalırsa hiç uğraşma unut gitsin değer verseydi böyle davranmazdı

Tabi yanlış yapmışsın bi şans ver denir mi hiç hele bir erkeğe. İlla istiyorsan bari "bilemiyorum artık güvenebilir miyim benim güvenimi yeniden nasıl kazanabilirsin ki" falan deseydin o istiyor gibi davransaydın. Ama bana kalırsa hiç uğraşma unut gitsin değer verseydi böyle davranmazdı
Şimdi buluşalım konuşalım demek istiyorum ama reddeder kesin

Saçmalama sakın öyle bir şey yapma kendini geri çek biraz mesaj atarsa falan cevap verme seni cepte görüyor farkında değil misin?[/QUOTE yarın aynı yerde sınava girecez keşke konuşalım dese of nerde

Saçmalama sakın öyle bir şey yapma kendini geri çek biraz mesaj atarsa falan cevap verme seni cepte görüyor farkında değil misin?
Yarın aynı yerde sınava girecez keşke konuşalım dese off nerde

Back
X