Ben mi yanlış düşünüyorum

Saglikliyasammm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2017
77
73
8
Ankara
Arkadaşlar bu saat oldu uyuyamadım. Direk konuya giriyorum. Kendim yaklaşık 1.5 senedir iş arama sürecindeyim ve malesef bulamadım. Eşimin bir arkadaşı ve onun eşi var. 2016da tanştık. Onlar 2017de evlendiler eylül ayında. Kız yeni mezun oldu ve hakim oldu. Tabiki torpille bunu kendiside söylüyor. Asıl konumuz kızla ve eşiyle her ne zaman biraraya gelsek sanki nispet yapar gibi yok oturduğu yerdeki güvenlik görevlileri hakime hanım diye hitap ediyomuş, iş yrrindeki yeni hakimler buna soru sormaya geliyonuş. Yok maaşı şu kadarmış zaten bi bayan olarak fazla maaş alıyomuş. Bi ehliyet aldı aldıktan 6 ay sonra yok parkta ustayım her gün 60 km yol gidip geliyorum. Ben kendisinden 4 sene önce aldım ve lafını etmedim. Yok 10 sene sonra maaşı bilmem kaç bin olcakmış. Düdüklü tenceresinin markası pahalı olandanmış. Tencerelerinin markası şuymuş. Ütüsü kazanlıymış süpürgesi son çıkanmış. Yemek takımı 2 bin tlymiş. Vs vs bunlar şimdilik aklıma gelenler. Ayrıca nikah kıymadan 2 hafta önce beni arayıp kayınvalidesini eşini baya bi kötüleyip acaba evlenmesem mi diyen bi insan. Zaten sürekli kayınvalidesini çekiştirip dururdu. Artık bu kızla görüşmek istemiyorum. Çünkü moralimi bozuyor. Ben zaten stresli bi dönemdeyim. Sizce ben mi büyütüyorum yanlış mı düşünüyorum

Var bunlardan benim etrafimda da vardi ama ben cekemiyorum bu tarz insanlari yaa ve gorusmuyorum artik. Surekli kendini oven insanlarin sorunlu oldugunu dusunuyorum.

Ben çok yakın akrabalar dışında beni psikolojik olarak aşağı çeken hic kimseyle mecburiyetler dışında görüşmem , size de tavsiye ederim..

Bana biraz sonradan görmelik var gibi geliyor. Ama bana ne diye bu kadar gösteriş yapıyor. Kendisi biz ev aldık araba aldık diye çekemedi. Evimize geldi dediği şu evinde sen gibi çok sade. Ne demek istiyor anlamadım. Görüşmek istemiyorum zaten kendisi arada bi arıyor ondada yine kendini övüyor

Niye görüşüyorsunuz ki? Ben de benzer durumdayım bana da arkadaşım görüştüğümüzde benzer şeyler soyledi. Ben zaten sıkıntı içindeyim bir de bu insanların benim yanımda ego tatmini yapmasina izin mi vercem dedim kendi kendime. Görüşmüyorum. Kafam rahat.

Özellikle bu tipleri seçiyorlar zaten hakimlikte nedense. Mesela beni mülakatta elediler . Çok gördük zamanında böyle tipleri . Ne oldu atıldılar. Bırak hakimliği hiç birsey yapamaz duruma geldiler. Üzülmeyin geç olsun güç olmasın.

Tam olarak tanimi bu iste sonradan gorme!
Yuzsuz olurlar bir de siz gorusmek istemezsiniz telefonlarini bile acmazsiniz israrla arar:))) ben gorusmuyorum gorusmem de iyi niyet bir yere kadar sonra ne oldugunu anlamaz kalir oyle:)))

Atılsın demiyorumda insan gibi düşünsün biraz istiyorum. Allah görüyor ya sizde hakettiğiniz yerlere gelirsiniz inşallah

Kisakniyormusunuz.sonuçta sizi aşağı ya çeken bisey olmamış kendini ovmus ama mesela benim duduklum su marka çok iyi ama seninki kötü dememiş.yani o övünüyor ama sizi de yermiyor.Kisakaniyorsaniz görüş metin.

Onlar atıldı ama onlar yüzünden hakkı yenen insanlar, haksızlığa uğradığıyla kaldı. Şu torpil kadar toplumu çürüten başka birşey yok.

Tam olarak tanimi bu iste sonradan gorme!
Yuzsuz olurlar bir de siz gorusmek istemezsiniz telefonlarini bile acmazsiniz israrla arar:))) ben gorusmuyorum gorusmem de iyi niyet bir yere kadar sonra ne oldugunu anlamaz kalir oyle:)))
Bide sözünde hiç arkadaşım yok diye sen gel diye illa aradı gittim. Kaç.kere evimde ağırladım. Öğrenci evimde bile ağırladım. İşe başladı hediye aldım. Dertleri oldu aradı dinledim. Böyle yaparak üzdüğünü aklı almıyo mu hakim olmuş bunu düşünemiuo mu. Benle neden kendini yarıştırırsın ki sen

Benim sıkıntıda olduğumu bilerek bunları anlatması sizcede biraz gösteriş değil mi. Belki kıskanıyorum bilmiyorum. Ben çoğunlukla onun her derdine yardımcı olmaya çalışırken saf gibi onun benim en büyük sıkıntım hakkında bu kadar duyarsız olmasına içerliyorum.

Onlar atıldı ama onlar yüzünden hakkı yenen insanlar, haksızlığa uğradığıyla kaldı. Şu torpil kadar toplumu çürüten başka birşey yok.
Yazılı aşamayı geçtikten sonra mülakat aşamasında bu gerçek ezelden beri var malesef . Zamanında bende çok üzüldüm ama artık umrumda değil . Sadece hayırlısını diliyorum her konuda .

Şimdi şöyle bir durum var. Başka zaman söylense bunlar gözünüze batmaz. Ama şuan o konuda( iş konusunda ) hassasiyetiniz mevcut bu yüzden alınıyorsunuz. Ki bu çok normal. Dolayısıyla diğer söylediği herşey size batıyor. Ki buda normal.
Böyle durumlarda ilişkiyi minimum seviyeye çekmelisiniz. Kesip atın diyemem çünkü şartlar değişince bunlar sizi o kadar da etkilemeyecektir.
Çünkü bazı yazdıklarınız laf arasında arkadaşla konuşulacak şeyler gibi geldi bana.

Adım adım uzaklaşın biraz.

Kendini sevmek başka , gösteriş meraklısı olmak başka. Başkasını kirdiklarini ve bunalttiklarini genel olarak fark etmiyorlar ya da umurlarinda dahi olmuyor.

Doğru söylüyor olabilirsiniz. Bende bu konuda hassasiyet bekliyorum belkide. Ne biliyim benim arkadaşlarım bu konuda bana karşı çok hassas. Bahsettiğim kişide ne konuda eksiğim varsa o konuda kendini üstün göstermeye çalışıyor.

Insanın doğasında var kıskançlık kötü birşey değil.siz issizken bu kadar kendini yükseltmesi sizi demoralize ediyorsa tabiki gorusmeyin.ayrıca sırf kendinizi kötü hissediyorsanız bile gorusmeyin.Benim bir tane samimi olmayan arkadaşım vardı benim kg sorunum var onun yok kocasının mevkisi iyi kullandığı markalar pahalı ama kızın öyle hava atma derdi yoktu ben ise kıskançlıktan catliyordum.yani sizi eleştirmiyorum insanız kıskançlık normal bisey fitratimiz da var.siz issizsiniz diye kendi gurulandigi şeylerden bahsetmemesi çok ince bir davranış olur du tabi ama bunu yapmasını beklemeyin siz uzak durun.

Benim ailemin maddi durumu hep iyiydi çok şükür. Giydiğim ayakkabı taktığım çanta vs hep markaydı. Ne biliyim bunları görüpte kendisi daha yeni yeni bu tarz şeyler almaya başladığı için kendini mi yarıştırıyor o yüzden mi sürekli bişeyleri söyleme çabası içinde onuda anlamıyorum. Kıskançlık konusunda bir tek keşke benimde bi işim olsa diyorum o kadar. Çok şükür herşeyimiz var eşimle mutluyuz. Oda sanki iş ve maaş konusunda daha çok konuşuyor gibi geliyor yada bana batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…