- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.413
- 798
Araba konusunu esinize o an soyleyebilirdiniz. Mesela su sekilde “hayatim ben sabahin korunde metroyla ugrasmayayim da arabayla gideyim olur mu?” Diye.Ben eşimin kariyerine saygı duyuyorum. En basiti şöyle sorayım size? Ben 7-18:00 çalışıyorum. Eşim 9- 01:00 çalışıyor. Hafta sonu Ben izinliyim. Eşimin belirsiz. Eskiden aynıydı. Şimdi ben eşimle ne zaman görüşeceğim. En basiti ne zaman yemek yiyecegim. Misafir gelmek istese eşim yok. Başıma birşey gelse yok. Bu şartlarda. Ve daha eşlerin ortak paylaştığı şeyler.. Sadece beraber uyuyoruz. Rüyamda mı yapayım?
Araba konusuna gelince de. Eşime bu şartlarda çalıştığı için araba verdiler zaten. İlk gün ben 7 de işe gidecekken eşim öğlen 12 gideceği için bana sen sabahın 7sinde metroyla git ben öğlen 12 arabayla gideyim demesi bencillik değil mi?
Calisma saatleri birbirine uygun olmayan pek cok cift var. Misal bir ogretmenle bir polis. Ya da bir devlet memuruyla esnaf. Onlarin yaz tatilleri bile cakisamiyor dogru durust. Ama birbirlerine o isi birak diyemiyorlar. Ben su anda calismiyorum,esim esnaf. Biz de beraber yemek yiyemiyoruz. Yakinda ise baslayacagim,muhendisim,yuksek ihtimal 08.00-18.00 calisacagim,yine gorusemeyecegiz. Esim ctesi pazar da calisiyor mesai saati de belirsiz. Bu ise sonradan basladi,baslama diyemem ki,onun da hayali bu.
Bence birakin denesin. Eve gelecek misafiri karsilamak icin,esine bir sey olursa yaninda olabilmek icin secilmiyor ki is-meslek. Denesin,yapamayacaksa da kendisi gorsun ve vazgecsin. Siz mudahale ettiginizde olay bambaska bir hal alacak