Ben mi yanlis dusunuyorum?

uzunince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.211
1.581
133
39
Ex kisisiyle en son yaptigimiz konusmada yine ters dustugum bir konu oldu (onun is arkadasi ile alakali). Artik dusunce yapimi sorgulamaya basladim. Bir de sizlere danismak istedim.Belki ben hayata farkli bir gozle bakiyorum. Eger oyleyse bunu duzeltmek isterim.

Diyelim esinizden bosandiniz, coxuklariniz ve anneniz ile yasiyorsunuz. Sonra anneniz ile tartisip o evden ayrilma karari aldiniz. Ne yapardiniz?

Arkadasi esyalarini alip evi terk etmis ve benim Ex erkek arkadasimin evine yerlesmisti. Cocuklari anneye birakmis. Yaklasik 6 haftadir da Ex erkek arkadasimin bos evinde (onceki konularimda yazmistim). Oyle sey mi olur? Ne mantiksiz bir hareket? Cocuklarini birakip insan ayri eve mi cikar? Dedim ama yanlis dusundugumu soyledi kendileri. Cocuklarin duzeni bozulmasin diyemis. Sonucta gecici bir sure cocuklar anneden ayri kalabilirmis (kendi evine cikacakmis)

Gercekten ben mi yanlis dusunuyorum? Tamam cocuklarin duzeni bozulmasin ama o zaman insan biraz daha o ortami cekmez mi? Boyle yaparak cocuklari da birakip gitmis olmuyor musun? O cocuklarin da anneye ihtiyaci var sonucta.

Bir kadin olarak siz ne yapardiniz? Anneniz ile kavga etseniz o evde kalmak istemeseniz.

ex'imden banane? kadın isterse sülalesiyle oraya taşınır yapabiliceğim bişey yok

Önce oturur ex’in hayatı ve kararlarıyla neden bu kadar ilgilendiğimi düşünürdüm.
En son konusmamizda konusunu acti. Yine benim hatali oldugum yanlis dusundugumu falan soyledi. Artik kendimden suphe ediyorum. Belki o haklidir. Kadinin ihtiyaci oldugu icin o evdedir. Belki ben kiskancimdir her seyi yanlis anlamisimdir. Boyle bir seyi normal karsilayip sorun etmemem, bundan dolayi terketmemem gerekiyordur. Ne bileyim hataliysam bir de hayata o acidan bakmaya calisirim.
Kucuk Emrah'a baglasam en iyisi o olacak

ex'imden banane? kadın isterse sülalesiyle oraya taşınır yapabiliceğim bişey yok
Kadin orada kalmaya basladigi icin kendileri Ex oldu ama burada benim bakis acimin hatali oldugunu soyledi. Benim kaldigjm eve o kadinjn gelemesini sorun etmistim. Sacmaymis. Sonra kadinin durumunu anlatti. Annesine kizmis. Bir sure sonra annesinden ayrilma karari almis. Cocuklari annesine birakip kendi ayrilmjs. Ne yapsinmis? Hangi anne cocugunu birakir?
Mantik bunun neresinde? Galiba ben yanlis dusunuyorum

ne kadarlık arkadaşlar bu kadınla?

Anne değilim ama çocuğumu bırakmazdım.
Hani çok çok ultra bir durum olur bırakmıştır diyeceğim de.. bilmiyorum ya zor.
annenden yüzüne bakmayacak evi terk edecek kadar nefret ediyosun, çocuklarını nasıl neye kime güvenip bırakıyorsun?

Hadi cocuklar buyuk olsa belki diyorum ama sadece biri okula gidiyor digerleri okul caginda bile degil. Bunun normal oldugunu dusunenler var. Belki de normal olan o dur. 1.5-2 ay ayri kalinabiliyor demek ki

Benim annem de ananemle kavga edip, mecburen beni ona bırakmıştı. Bir gün bile neden yaptın demedim, çaresizlik başka şey. Yaşamadan anlamazsin. Yanlış düşünüyorsun.

Benim annem de ananemle kavga edip, mecburen beni ona bırakmıştı. Bir gün bile neden yaptın demedim, çaresizlik başka şey. Yaşamadan anlamazsin. Yanlış düşünüyorsun.
Hakli olabilirsiniz. Sizin durumunuzu bilmiyorum tabi. Ben olsaydim bir ay da olsa o evde kalir diger evdeki duzeni kurunca oyle cikardim diye dusunuyorum.

Erkek arkadaşınıza güvenmiyorsanız, acaba eve , kadının yanına uğruyor mudur , aralarında bir şey olur mu diye düşünebilirsiniz, bunları ben de düşünürdüm. Ama kadının çocuklarını bırakması fln tamam tabi ki anormal ama benim ilişkimi etkileyecek bir olay değil.

ohooo 4-5 aylık kadın için sizi harcamış, yani insanlar sonuçta annesini kardeşini evinde tutmuyor evlerini ayırıyor ki eşiyle huzursuzluk çıkmasın.sizin ex kişisi ilişkinizi gözden çıkartmış zaten.kaybetme korkusu ve saygısı bitmiş.
teee ilkokuldan liseden arkadaşı falan deseydiniz bi süre kalabilir evet derdim hatta bende bile kalabilir zor durumdaysa çocuklarını da bana getirebilir.ama bu saçma.bi de çocukların yeri annenin yanıdır zaten baba yok bir de anne de gitmiş çocukların gözünde.
ex'in tarihin tozlu sayfalarına göm sen.

İyi de tum bunlardan size ne? Zaten ayni dusuncede olsaniz ex olmazdi degil mi? Adamin ve cevresinin dusunce yapisi sizinkinden farkli demek ki...

Bu konuyu acmamin tek nedeni benim dusunce yapimda mi sorun var diye merak ettigimden. Cunku bunda nasil farkli dusunuyorsam o kadinin o eve gelmesini de yanlis degerlendirdigime bagladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…