Ben mi yanlis dusunuyorum?

İyi de tum bunlardan size ne? Zaten ayni dusuncede olsaniz ex olmazdi degil mi? Adamin ve cevresinin dusunce yapisi sizinkinden farkli demek ki...
Olay tam olarak su. Benim gereksiz kiskanclik yaptigimdan konuya girdi. Sonra kadinin olaylarini anlatti. Ben de cocuklar konusunda tepki verince nasil kadini o eve getordiginde yanlis dusunuyorsam cocuklari bitakmasi konusunda da yanlis dusundugumu soylwdi. Yani benim bakis acim hataliymis

Bu konuyu acmamin tek nedeni benim dusunce yapimda mi sorun var diye merak ettigimden. Cunku bunda nasil farkli dusunuyorsam o kadinin o eve gelmesini de yanlis degerlendirdigime bagladi
Kadının çocuklarını bırakması doğru değil, normal şartlarda bırakılmaz tabi ki. Ama sizin erkek arkadaşınızla ayrılma sebebinizi anlayamadım, kadının çocuklarını bırakması mı? Neden bırakıyor dediniz diye mi tartışıp ayrıldınız anlamadım?

Bacim sen ayrıldın ve ayrilmanin dogru bir karar olduguna emin değilsin onay almak icin soruyorsun sadece.

Ama bu adam eger seni kaybetmek istemeseydi ya bu davranisini yapmazdı ya da seni ikna etmek icin cok cabalardi

Kadinlar hisseder de hislerine guven bence

Eskide kalmissa niye kafa yoruyorsunuz bukadar. Aklin yolu birdir.
Istisnalar kaide bozmaz biliyoruz zaten.

Erkek arkadaşının evi var kadın çocuklarnı annesine bırakıp oraya yerleşmiş sanırım o yüzden ayrıldı önceki konusundan hatrladığım kadaryla

Siz hala bu kisiyle gorusuyor musunuz? Asil mesele bu. Neden ayrilamiyorsunuz?

Eskide kalmissa niye kafa yoruyorsunuz bukadar. Aklin yolu birdir.
Istisnalar kaide bozmaz biliyoruz zaten.
En son konustugumuzda olaylara yanlis baktigimi savundu kendisi. Ben de dedigi dogru olabilir mi diye size sormak istedim

Konu ex bile değil, ex'in eşiyle kavga edip evden ayrılan arkadaşı....Kafayı bu kadar bunun için mi yoruyorsun? Bir de buna yorumlar yapıyorsun, ex te yanlış düşünüyorsun diyor...

Siz ex değilsiniz o zaman...Ex sana demiyor mu sana ne arkadasım gelir de kalır da...
Sen ayrılmamışsın ki anası gibi baaka erkek yoldan cıkarır diye korkuyorsun

O kadin geldigi icin ayrilmistim. 4 hafta gecti uzerinden ve sonra son yasadigimiz olayi konusmaya basladik. Hemen bir analiz yapti beyfendi. Benim dusunce yapimim yanlia oldugunu vs. soylwdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…