Ben mi yanlış düşünüyorum?

başka kardeşleri yok mu eşinizin ? ablası abisi falan ? gitsinler birazda onlarda kalsınlar ne bu böyle canım :KK47:

2 oğlu daha var biri yurt dışında kendi alemin de yaşar diğerinde kaldı çocuk olduğu için rahat edememiş

işi gücü hobisi bişeysi olmayan insanlar sürekli oğullarıyla uğraşıp dirlik huzur bırakmıyorlar işte
yanlış düşünmüyorsun bunlar anormal

inan kaç gündür ne huzur var dirlik

çok sinir edici bi durum ya.annem babam bırakın kalmayı sadece haftada bir gidip iki saat oturup kalkarlar.oda yiğenim için yoksa ayda bir giderlerdi önceden.arkadaşım kaynanasıyla aynı apartmanda oturuyor o kadın bile gidip kızda kalıyor

kimi ana baba düşünceli kimi düşüncesiz işte bende bu düşüncesiz gruba dahilim

1. Akşam hizmet etme, normalde yaptığından fazla bir şey yapma yani. Bazı geceler eşine de ki: Canım ben bugün işte çok yoruldum, hadi çay ve meyve servisini sen yap bu akşam.

2. Bazı günler yemek yapma, eşine de ki: Canım hadi lahmacun söyle, pizza söyle. Bugün yemek yapacak halim yok, dışardan yiyelim.

3. Yatak odanın kapısını kesinlikle kilitleyip öyle git işe. Diğer odalardaki özel, dokunulmasını istemediğin şeyleri de yatak odana koy.

4. Hafta sonları erken kalkma. Uykunu al, öğlene doğru kalk. Kalktığın zaman da pişkin pişkin "aaaayyyy bu hafta sonlarını çok seviyorum, erken kalkmak mecburiyetim yok ne güzel" de.

bu takdikleri harfi harfi yerine getircem

Neden bu kvler kendilerinden zorla nefret ettirirler anlamam!...
Ne gerek var ki aynı şehirde gelip 10 gün kalmanın?

Back
X