Ben mi yazayım bekleyeyim mi ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.370
548
Merhaba kızlar daha çnce de konu açmıştım sürekli olumsuz düşünüp kavga ediyorum sevgilimle diye değişmeye karar verdim bunu ona da söyledim değişmeye başladım da kendisi bunu görüp kendi hatalarını düşündü hatta benden özür diledi seni çok üzdüm dedi. Ben ona çok yazmıyorym arada bir eğer diyecek bişeyim yoksa boş konuşmak yerine sessiz kalıyorum mesajına görüldü yapıyorum o yazarsa gayet normal cevap veriyorum. Bugün saat 2 de yazdım en son konuştuk dışark gidicem dedi bende cevap verdim işte sonra yazmadı bişey 1 saat sonra tekrar yazdım gördü cevap vermedi bende yazmadım demek ki konuşmak istemiyor dedim bu saat oldu hala yazmadı sizce ben yazayım mı yoksa susup onun yazmasını mı bekleyeyim.

Bence ikiniz de mavi tikinizi ve son görülmenizi kapatın kafanız rahatlasın. Bu ne ayol şu saatte yazdım şu saatte gördü şu saat oldu cevap vermedi....
Sorun o değil mesajıma cevap vermedi demek ki konuşmak istemiyor benden mi çekinecek istese şuan da yazar ama sabah iki de en son konuştuk insan merak etmez mi

Ben şahsen sevgilim için böyle kaygılar gütmem, gördü, görmedi yok yazsam mı yazmasam mı. Canım isterse yazarım istemezde yazmam. Siz ilişkiniz de bunları dert ettiğinize göre oturmamış bir şeyler var gibi gelfi bana

Ne gerek var ki böyle hesaplara?
İnan ki icinden geldigi gibi davranirsan çok daha mutlu huzurlu olursun
Hep ben yazıyorum bu sefer de o he beni merak ediyor kesin sevyor moduna giriyor cepte görüyor umursaöıyr nasıl olsa yazar diyor

niye birbirinizin mesajları okuyup cevap yazmıyorsunuz?
bu kadar kasıldığın insan sevgilin olmamalı. sevgililik bu değil.
Çok şey atlattık şimdi ben susup geri planda kalmayı tercih ettim ama bilmiyorum elim gitmiyor yazmaya nedense ben çekiniyorum başka zaman olsa naptın naber yazarım htta niye bi yazmıyorsun derim

Ben şahsen sevgilim için böyle kaygılar gütmem, gördü, görmedi yok yazsam mı yazmasam mı. Canım isterse yazarım istemezde yazmam. Siz ilişkiniz de bunları dert ettiğinize göre oturmamış bir şeyler var gibi gelfi bana
Hep ben yazıyorum inanon bu sefer ne yapsa nasıl olsa yazar peşimden gelir moduna giriyor

Sevgilime de canım isteyince yazamayacaksam , acaba yazsam mi yazmasam mi diye hesaplar güdeceksem,içimden geldiği gibi davranamayacaksam ne demeye sevgilim ki? Canım istediğinde " nörüyon guzum" diye bile mesaj attigim oluyordu. En doğal şekilde, içimden geldiği gibi davranmam gereken kişiye karşı , onu mu yapsam bunu mu yapsam diye dusunuyorsam ilişkiye devam etmezdim.

ya kusura bakma asla dalga geçiyor gibi olmak istemem ama tam 'boşan bence' denilecek konu.
öncenizi bilmiyorum fakat bu yazdığın birkaç satırda bile değişmeni gerektirecek ve seni taktik yapmaya zorlayacak bir ilişki olduğu görülüyor.

tabi sorduğun soru bu değil. bence yazma en son sen yazdıysan, görmüş yazmamış nihayetinde. ayıp etmiş. veya en kötü olasılık 'ben yatıyorum iyi geceler canım' tarzı rahat yazabilirsin. hani canım cicim koy da bozulduğun belli olmasın.

Çok şey atlattık şimdi ben susup geri planda kalmayı tercih ettim ama bilmiyorum elim gitmiyor yazmaya nedense ben çekiniyorum başka zaman olsa naptın naber yazarım htta niye bi yazmıyorsun derim

ama işte rahat rahat bir mesaj bile atamayacak duruma gelmişsiniz.
konuşmak istemiyor herhalde diye düşünmen bile tuhaf.

Sorun o değil mesajıma cevap vermedi demek ki konuşmak istemiyor benden mi çekinecek istese şuan da yazar ama sabah iki de en son konuştuk insan merak etmez mi
Etmez. Niye etsin? Bir de neden hep mesajlaşıyorsunuz? Günde bikaç kez telefonda konuşsanız bundan daha verimli olur herhalde. Ne ben ne de etrafımdaki kimse konuşmak için mesajlaşmıyoruz örneğin. Yalnızca bir şey haber verecekse fotoğraf göndereceksek mesajlaşıyoruz. Onun dışında konuşmak için arıyoruz. Nitekim erkek arkadaşımla da iş yoğunluğuna bağlı olarak günde 1-2 kez telefonda konuşuyoruz o kadar

Etmez. Niye etsin? Bir de neden hep mesajlaşıyorsunuz? Günde bikaç kez telefonda konuşsanız bundan daha verimli olur herhalde. Ne ben ne de etrafımdaki kimse konuşmak için mesajlaşmıyoruz örneğin. Yalnızca bir şey haber verecekse fotoğraf göndereceksek mesajlaşıyoruz. Onun dışında konuşmak için arıyoruz. Nitekim erkek arkadaşımla da iş yoğunluğuna bağlı olarak günde 1-2 kez telefonda konuşuyoruz o kadar
Oda bende konuşmayı sevmeyiz bi arkadaşım bile arasa bazen kapatır mesaj at derim

ama işte rahat rahat bir mesaj bile atamayacak duruma gelmişsiniz.
konuşmak istemiyor herhalde diye düşünmen bile tuhaf.
Ben ona kırgınım susup kabuğuma çekilmiş bir haldeyim saçma insan sevgilisinden çekinir mi ama ben çekiniyorum malesef hep canımı acıttı her seferinde peşindem gideceğimi yazacağımı bildi. Bu sefer ne yapsam bilmiyrum sussam mı konuşsam mı

Merhaba kızlar daha çnce de konu açmıştım sürekli olumsuz düşünüp kavga ediyorum sevgilimle diye değişmeye karar verdim bunu ona da söyledim değişmeye başladım da kendisi bunu görüp kendi hatalarını düşündü hatta benden özür diledi seni çok üzdüm dedi. Ben ona çok yazmıyorym arada bir eğer diyecek bişeyim yoksa boş konuşmak yerine sessiz kalıyorum mesajına görüldü yapıyorum o yazarsa gayet normal cevap veriyorum. Bugün saat 2 de yazdım en son konuştuk dışark gidicem dedi bende cevap verdim işte sonra yazmadı bişey 1 saat sonra tekrar yazdım gördü cevap vermedi bende yazmadım demek ki konuşmak istemiyor dedim bu saat oldu hala yazmadı sizce ben yazayım mı yoksa susup onun yazmasını mı bekleyeyim.

Sizin değişmeye karar verip vermediğinizi test ediyordur..
Demek ki konuşmak istemiyor sizde konuşmak istediğinizde cevap verecek mi stresi yerine arayıp konuşun.
Hem yazmak istemiyorsan içinden gelmiyorsa bir süre ayrı kal sağlıklı bir karar al kendin için. Bu şekilde çok yıpranır/sınız.

Ben ona kırgınım susup kabuğuma çekilmiş bir haldeyim saçma insan sevgilisinden çekinir mi ama ben çekiniyorum malesef hep canımı acıttı her seferinde peşindem gideceğimi yazacağımı bildi. Bu sefer ne yapsam bilmiyrum sussam mı konuşsam mı

en sağlıklısı ayrılmanız.
ama siz muhtemelen yaşayıp göreceksiniz.

Dün gece yazdım yani haklısınız. Ama soğuk oldu galiba yazdığım şey dedim ki bana cevap vermedin sonra da bişey demedin konuşmak istemiyorsun demek ki bende o yüzden yazmadım. Bakalım uyanınca ne dicek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X