ben miyim bu boşanan

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Dün gece tatlı yaptım yattım hala sanki her şey normalmiş gibi
Eşim denen adam 2 gibi geldi kurbandan tatlı koydum hala önüne aramız iyi değildi ben yine aptal gibi sarılmak istedim aptal gibi barışmak istedim beni ittirdi eskisi kadar sevmediğini söyledi kavga ettik ailemi aradım yapamayacağım artık dedim ağladım babam geldi beni aldı annemde annesiyle tartışmış telefonda hakaret bile olmuş şu an babamın evimdeyim evimi özlüyorum hala salak gibi ne yapacağım bilmiyorum ateşlerde yanıyorum benim hiç gücüm yok nefes alamıyorum nasıl ayakta durucam kocamıda seviyorum ben lanet olsun o beni sevmesede gurursuzum evet ne yapayım artık düzelmez hiç bir şey kocam beni çoktan gözden çıkarmıştı oysaki biliyorum hiç mi içi acımayacak yeni değiştirdiğim çarşafları görünce artık o evde dolanıp durmuycam sesimi duymuycak bir daha kucağında uyuyamıycam napıcam ben hayat ne kadarda zormuş dayanamıyorum ben mahvoldum

Bıraz zamana bırak .. Cok agır yasayan olarak en ıyı sen bılıyorsun ama dayanılmayacak bişi degıl.. Zamana bırak bakalım toparlayabılecekmısiniz.. Senı degersız kılan kadınlık gururunu ıncıten ve sevılmedıgıne ınandıgın bı adam için tukettıgın ömrun ywtmedımı.. Bıraz kendıne yonel kendın için birseyler yap

Zamana birak.. hersey olacagina variyo. Ben seviyorum öluyorum demek yerine lutfen hayirlisini dile....

Bu erkekleri anlamıyorum ya bari bayram zamanı rahat durun zehir ediyorlar
Senin yapacak bir şeyin yok şimdi kendi kabuğuna çekilme zamanın hatasını anlarsa döner gelir zaten aksi halde alışmaktan başka çare yok sanırım

Başlarda çok zor oluyor kabul ediyorum ama zamanla inanki yavaş yavaş herşey düzeliyor önce doğru olana karar veriyoruz sonrada verdiğimiz karara göre hareket ediyoruz sadece sabret ve zamana bırak

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun..

Ne desek o acıyı yaşamadan tuketemiyeceksin..

Konu ne bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versin

Sîz hani taşınalım diyordu eşiniz hani kredî çekip ev alma konusu vardı
Siz nasıl bu hale geldiniz hemen
Kavganın sebebi neydi bir günde bu şekilde oldu ki
Hemen boşanma lafı etmeyin yabdüzelir
Eşiniz de Sinirle söylemiştir sevmiyorum diye

Kızlar daha sabah evimi sildim süpürdüm kocam mutlu olsun diye ona canımı verirdim yolunu gözledim gelene kadar hatalarım olmuş olur onunda vardı hataları düzelmek için çok çabaladım hep aileci oldu benim kıymetimi hiç bilmedi oysa nişanlıyken benim için her şeyi yaptı her şeyi çok sevdi araba sürerken vitesi bile elimi tutarak değiştirirdi elimi o anda bile bırkmak istemezdi bu haldeyiz şimdi ayağa kalkamıyacağım kızlar bu sefer yolun sonuna geldim kalkamayacağım ayağa

Boyle dusunmeyin lutfen. Her derdin bir dermani vardir. Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin..

Cogu insan severken bile bosanmak zorunda kaliyo cunku sevgi yetmiyo bazen.. ayrica su mubarek gunde yasadiklarin cidden zor ama seviyormu sevmiyormu yoksa sogudumu orasini bilemeyiz.. zamana birak.. belkide boyledi daha hayirli.. kolay degil biliyorum ama

Esinizi bu derece sogutup bosanma karari aldiracak bir olay yasanmistir muhtemelen ama bu konu seni niye hic etkilememis onu anlamadim hala romantik muhabbetler ediyorsun bisey olmamis sanki dune kadar kumruymusdunuz gibi merak ettim

inşallah tez vakitte bunlar da geçer huzura erersiniz

böylesi hakkınızda en hayırlısıdır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…