- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Çok zor ölüyorum ruhum ayrılıyor bedenimden defalarca ama hala yaşıyorum nefes alıyorum napıcam napıcam ölücem benÇok zor.Ama maalesef seni sevmeyen biri için yapılabilecek bişey yok.
Zaman en iyi ilaçtır..
Ne kadardır evlisiniz?çocuğunuz var mı?eşiniz sizce neden böyle söyledi?Çok zor ölüyorum ruhum ayrılıyor bedenimden defalarca ama hala yaşıyorum nefes alıyorum napıcam napıcam ölücem ben
Dün gece tatlı yaptım yattım hala sanki her şey normalmiş gibi
Eşim denen adam 2 gibi geldi kurbandan tatlı koydum hala önüne aramız iyi değildi ben yine aptal gibi sarılmak istedim aptal gibi barışmak istedim beni ittirdi eskisi kadar sevmediğini söyledi kavga ettik ailemi aradım yapamayacağım artık dedim ağladım babam geldi beni aldı annemde annesiyle tartışmış telefonda hakaret bile olmuş şu an babamın evimdeyim evimi özlüyorum hala salak gibi ne yapacağım bilmiyorum ateşlerde yanıyorum benim hiç gücüm yok nefes alamıyorum nasıl ayakta durucam kocamıda seviyorum ben lanet olsun o beni sevmesede gurursuzum evet ne yapayım artık düzelmez hiç bir şey kocam beni çoktan gözden çıkarmıştı oysaki biliyorum hiç mi içi acımayacak yeni değiştirdiğim çarşafları görünce artık o evde dolanıp durmuycam sesimi duymuycak bir daha kucağında uyuyamıycam napıcam ben hayat ne kadarda zormuş dayanamıyorum ben mahvoldum
Başlarda çok zor oluyor kabul ediyorum ama zamanla inanki yavaş yavaş herşey düzeliyor önce doğru olana karar veriyoruz sonrada verdiğimiz karara göre hareket ediyoruz sadece sabret ve zamana bırakDün gece tatlı yaptım yattım hala sanki her şey normalmiş gibi
Eşim denen adam 2 gibi geldi kurbandan tatlı koydum hala önüne aramız iyi değildi ben yine aptal gibi sarılmak istedim aptal gibi barışmak istedim beni ittirdi eskisi kadar sevmediğini söyledi kavga ettik ailemi aradım yapamayacağım artık dedim ağladım babam geldi beni aldı annemde annesiyle tartışmış telefonda hakaret bile olmuş şu an babamın evimdeyim evimi özlüyorum hala salak gibi ne yapacağım bilmiyorum ateşlerde yanıyorum benim hiç gücüm yok nefes alamıyorum nasıl ayakta durucam kocamıda seviyorum ben lanet olsun o beni sevmesede gurursuzum evet ne yapayım artık düzelmez hiç bir şey kocam beni çoktan gözden çıkarmıştı oysaki biliyorum hiç mi içi acımayacak yeni değiştirdiğim çarşafları görünce artık o evde dolanıp durmuycam sesimi duymuycak bir daha kucağında uyuyamıycam napıcam ben hayat ne kadarda zormuş dayanamıyorum ben mahvoldum
Sîz hani taşınalım diyordu eşiniz hani kredî çekip ev alma konusu vardıDün gece tatlı yaptım yattım hala sanki her şey normalmiş gibi
Boyle dusunmeyin lutfen. Her derdin bir dermani vardir. Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin..Kızlar daha sabah evimi sildim süpürdüm kocam mutlu olsun diye ona canımı verirdim yolunu gözledim gelene kadar hatalarım olmuş olur onunda vardı hataları düzelmek için çok çabaladım hep aileci oldu benim kıymetimi hiç bilmedi oysa nişanlıyken benim için her şeyi yaptı her şeyi çok sevdi araba sürerken vitesi bile elimi tutarak değiştirirdi elimi o anda bile bırkmak istemezdi bu haldeyiz şimdi ayağa kalkamıyacağım kızlar bu sefer yolun sonuna geldim kalkamayacağım ayağa
inşallah tez vakitte bunlar da geçer huzura erersinizDün gece tatlı yaptım yattım hala sanki her şey normalmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?