- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Çocuğum yok ramazanın son günü kayınvalideme yemek götürdüm orda iftar ettik herşeyi hazırladım ev balık kokmasın diye orda yaptık sonra eşimle tartıştım dayanamadım babamın evine geldim iki üç hafta kaldım beni ne aradı ne sordu bende ablasına mesaj çektim boşanıyoruz diye hiç biri beni arayıp sormadı merak etmedi o halde ben mi kapılarına gidecektim ben mi hal hatır soracaktım başka zaman beni çok severmiş gibiler çok iyiumiş gibilerdi bişekilde iyi olup eve döndüm eşim dediki ailelerle görüşmeyelim ben senin aileni görmek istemiyorum diye o arada görüşemedik yine eşimin ailesiyle bir iyi bir kötüydük çünkü ben zaten beni hiç tınlamamalarına o kadar üzüldüm ki görümcem üstümde oturur bir gün kapımı çalmadı iyimisin diye sonra ben eşime böyle sarılmak istedim beni ittirdi eskisi gini sevmiyorum dedi bende dayanamadım babamın evine geldim böyle daha öncede sorunlarımı kaynanaya anlatmıştım oda oğlum düzelecek sabret diyordu ama içten içe hiçte öyle değillermiş meğerse beni suçlu görmüş hep oysa oğlu bana değer vermedi düşünmedi kocalık yapmadıKeske konuyu anlatip ne olduğunu ogrenseydik belki eşin doner senin yanina cocugunuz varmi
valla bu kaynanalar iyi olunca senden iyisi yok oglunla sorun olsun hemen kotulemeye baskarlar bi iki hafta kalinca araya sogukluk girmis gibi bide kv gorumcen. Kocani doldurduysa iyice kafasi allak bullak olmustur sizin gittiğiniz icinde size karşı tepki gostermis olabilir simdi neden aradiniz ya tekrar gittiniz boyle olunca saygi kalmiyor saygı olmayincada sevgi olmuyor size tavsiyem sadece esinizle konusun o ne demis bu ne demis hic umrunuzda olmasin kv evinde neden sorun cikti yaÇocuğum yok ramazanın son günü kayınvalideme yemek götürdüm orda iftar ettik herşeyi hazırladım ev balık kokmasın diye orda yaptık sonra eşimle tartıştım dayanamadım babamın evine geldim iki üç hafta kaldım beni ne aradı ne sordu bende ablasına mesaj çektim boşanıyoruz diye hiç biri beni arayıp sormadı merak etmedi o halde ben mi kapılarına gidecektim ben mi hal hatır soracaktım başka zaman beni çok severmiş gibiler çok iyiumiş gibilerdi bişekilde iyi olup eve döndüm eşim dediki ailelerle görüşmeyelim ben senin aileni görmek istemiyorum diye o arada görüşemedik yine eşimin ailesiyle bir iyi bir kötüydük çünkü ben zaten beni hiç tınlamamalarına o kadar üzüldüm ki görümcem üstümde oturur bir gün kapımı çalmadı iyimisin diye sonra ben eşime böyle sarılmak istedim beni ittirdi eskisi gini sevmiyorum dedi bende dayanamadım babamın evine geldim böyle daha öncede sorunlarımı kaynanaya anlatmıştım oda oğlum düzelecek sabret diyordu ama içten içe hiçte öyle değillermiş meğerse beni suçlu görmüş hep oysa oğlu bana değer vermedi düşünmedi kocalık yapmadı
Eşim onların dolduruşuna geldiği için beni itiyor zaten sevmiyor annesi duygu sömürüsü yapıyor oğluna oda benden soğuyor ben iyi olmak için uğraşsamda o istemiyor çünkü ailesinin yüzünden evimde bu yüzden sorun çıktıvalla bu kaynanalar iyi olunca senden iyisi yok oglunla sorun olsun hemen kotulemeye baskarlar bi iki hafta kalinca araya sogukluk girmis gibi bide kv gorumcen. Kocani doldurduysa iyice kafasi allak bullak olmustur sizin gittiğiniz icinde size karşı tepki gostermis olabilir simdi neden aradiniz ya tekrar gittiniz boyle olunca saygi kalmiyor saygı olmayincada sevgi olmuyor size tavsiyem sadece esinizle konusun o ne demis bu ne demis hic umrunuzda olmasin kv evinde neden sorun cikti ya
Peki boşanma sürecini nasıl atlatıcam arkadaşlarımın içinde utanıp sıkılıcam çünkü hiç sorunlarımı anlatmam birden ne oldu diyecekler akrabalar yılan gibi sokacak nasıl tek başıma hayatın karşısına dikilicem15 gun sabret yavas yavas unuttugunu farkedeceksın
duyma hıcbırını uatancak bırsey yapmadın sen bı laf sokana benı kaybeden kendı kaybeder de egonu yuksek tut bole laf sokan tıplerePeki boşanma sürecini nasıl atlatıcam arkadaşlarımın içinde utanıp sıkılıcam çünkü hiç sorunlarımı anlatmam birden ne oldu diyecekler akrabalar yılan gibi sokacak nasıl tek başıma hayatın karşısına dikilicem
O kadar zor ki küçük bir ildeyim doğudayım ailemde burda onlar nasıl çıkıcak insan içine öğretmenim her yerde duyulacak okulda öğretmenler dısır fısır dedikodu yapacaklar tayin zamanınıda kaçırdım zatenduyma hıcbırını uatancak bırsey yapmadın sen bı laf sokana benı kaybeden kendı kaybeder de egonu yuksek tut bole laf sokan tıplere
ben de öğretmenım cnm sana sunu dıyım sen bosanınca hıc de dusundugun gıbı olmuycak talıplerın çıkacak sureklıO kadar zor ki küçük bir ildeyim doğudayım ailemde burda onlar nasıl çıkıcak insan içine öğretmenim her yerde duyulacak okulda öğretmenler dısır fısır dedikodu yapacaklar tayin zamanınıda kaçırdım zaten
Allah yardimziniz olsun. O kadar zor bir durum ki... Hakkinizda hayirlisini dileyin Rabbim e siginin, o bosa cikarmaz kendine uzatilan elleri. Belki klise olacak ama alisacaksiniz. Zaman gerekiyo. Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun...
Boşanmış bir insan yeniden mutlu olur mu evlenir mi onu da kimse ister mi yeniden yeniden yuva olur mu yuvaya kadın olunur mu hiç olmayacak sankiben de öğretmenım cnm sana sunu dıyım sen bosanınca hıc de dusundugun gıbı olmuycak talıplerın çıkacak sureklı
O kadar zor ki küçük bir ildeyim doğudayım ailemde burda onlar nasıl çıkıcak insan içine öğretmenim her yerde duyulacak okulda öğretmenler dısır fısır dedikodu yapacaklar tayin zamanınıda kaçırdım zaten
neden olmasın yhaaa sen karamsarlıga gömulmussun bosanmak ayıp bısey degıl kı sen dık dur bı sure sonra senın hayatına ozenırlerBoşanmış bir insan yeniden mutlu olur mu evlenir mi onu da kimse ister mi yeniden yeniden yuva olur mu yuvaya kadın olunur mu hiç olmayacak sanki
Hakkınızda hayırlısı olsun.. Kaç yıllık evliydiniz ?
Ahh. Keske acinizi dindirebilseydim. Ne diyim ki. Rabbim yardimciniz olsun insallah. Sizin icin dua edebilirim ancak.Çok zor ölüm acısı bundan daha hafiftir beynim uyuşuyor korkuyorum yeni bir hayattan neyle karşılaşacağımı bilmemekten sevgimi unutamamaktan korkuyorum belki hiç mutlu olamıycam bir daha çocuğjm bile olmıyacak ben ne hevesle evlenmiştim herkes gibi
neden olmasın yhaaa sen karamsarlıga gömulmussun bosanmak ayıp bısey degıl kı sen dık dur bı sure sonra senın hayatına ozenırler
Esin istiyor mu senle olmayi yaEşim onların dolduruşuna geldiği için beni itiyor zaten sevmiyor annesi duygu sömürüsü yapıyor oğluna oda benden soğuyor ben iyi olmak için uğraşsamda o istemiyor çünkü ailesinin yüzünden evimde bu yüzden sorun çıktı
valla acıkcası ben bosansam ben de bıda evlenmem bazen heves etmıor degılım kaynana görumce derdınden kurtulmusum bıda gırer mıydım bılmem sımdı sonrasını dusunme bence kendıne odaklanEşimden başkasıyla aynı yastığa baş koymayı hayal edemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?