ben miyim bu boşanan

Ay hayat bi erkegin kucaginda uyumakla mi yuruyor da mahvolmussun sagligin sihhatin yerinde bak keyfine, kadinda kadinlik gururu olmazsa dik yuruyemez hayat yolunda boyle ezilir

Aç davayı gitsin. O üzülmüyorsa sen de üzülme.Ya da bir dua var onu oku geri gelir derler.Biri okumuş öyle adam dönmüş. Yine bir duada adam dönüyor ama sen istemiyorsun bu defa.

En sonki istemediğin dua hangisi acaba ?

Kızlar çok güldüm yaa Allah da sizi güldürsün

Konu sahibi ben tam olarak anlayamadım sorunlarınız nelerdi?

Hakkınızda hayırlısı olsun.

valla bende özlüyorum ama ayakta duramam ölürüm diye bişey gerçekten yok ...

canım sakin ol ne olur dünyanın sonu değil hem seni sevmeyen adamla ömür mü geçer uzman desteği almalısın bu dönemi daha kolay atlatırsın Allah yardımcın olsun

Durumlarimiz acilarimiz arasinda pekbir ffark yok varsada benim isim yok arti 2.sarsilisim bu ve 5 kurus vb..birseyde almayisimdir bende maddi manevi cokusteyim ihtiyaclarimui karsilayamiyorum esyalarim hala orda bosanma asamasindayim mahvoldum cehennemi tattim vb..boyle uzar gider..ama biliyorumki bir yolda arkaya bakarak yurumek mumkun degil.acilarimi yaralarimi kabul etmeye ve kendime deger vermeye calisiyorum kendim icin biseler yapmsm gerekiyo biliyorum mesrla suan issizim cok acil iyi bir yere girmem lazim ihtiyacim var ..kocam olacak adam okadarrr haksizlikkar yaptiki bana...surgun hayati yasadim resmen..cok aciydi gercrkten demem o ki omur boyu yas tutamazsin derinlere gomulme yuzeysel bak birazda...cok icine girme durumunun maddi ozgurlugun en buyuk avantajin..

Ne kadar da acik secik goruyorsunuz her seyi.
Gelininiz sansli kadin.

Valla bravo baska bir arkadasim da demiş. Bu kadar guzel ifade edilir. Sonedebiyata degil cevabim kendime ben de ayni boyle yapiyorum da☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…