ben miyim bu boşanan

Artık biraraya gelebilirmiyiz anneler hakaretleşmiş nasıl yüzyüze bakarız biraraya gelsekte değer vermiyecek yine çok kötüyüm yaşayan ölüyüm şimdi ben
derdiniz annelerinizin birbirlerine hakaret etmis olmasi degil, esinizle aranizdaki anlasamamazlik. lutfen sorunu annelere cevirme.

toparla kendini, dunyanin sonu gelmedi. sen onunla hayatta yurumeyi, kosmayi, gulmeyi, eglenmeyi ogrenmedin. yapmasi gereken tek sey mutlu etmekti, onuda yapamamis madem, uzatmayin. kiziyorum kendini bukadar salan kadinlara gercekten. uzaktan konusmak kolay filan demeyin lutfen, su anda bosanma davasi suren bir bayan olarak konusuyorum.

heeeerseyin hayirlisi. Rabbim boylesini uygun gormus. toparlanmaya bakin. elbetteki uzuleceksiniz aglayacaksiniz aci cekip yipranacaksiniz vs ama lutfen ölecem mölecem tarzi gereksiz sozler sarfetmeyin.
biteeeer, elbette buda gecer canim. Allah yardimcin olsun.

Artık biraraya gelebilirmiyiz anneler hakaretleşmiş nasıl yüzyüze bakarız biraraya gelsekte değer vermiyecek yine çok kötüyüm yaşayan ölüyüm şimdi ben
Tatlim evlilikte hersey olur.
Arkadaşım kayinvalidesine o....pu diye bağırmisti telefonda, hemde bir kez degil 5-6 sefer. Senin ne naneler yediğini biliyorum falan falan.
Kayinvalidesi şimdi melek gibiymis.
Esininki de esmisler belli ki.
Hakkında hayirlisi olsun insallah

Canım lütfen kendini bırakma önce sakin ol eşinle konuşma şansın var mı? Telefonda yada yüzyüze mutlaka eşinle konuş

Off değer gormediğin kapıda ağlama yaaa. Seni sevmeyene bir ömür verilir mi? Biraz güçlü ol.

Seni cok iyi anliyorum.. bende esime barisalim herseyi duzeltelim diye opup sarilirken beni itelemisti... yaklasik 1 ay oldu ayrılık kararını alalı. Ve ben 1 ay boyunca hep Allaha duzelsin diye dua ettim taa ki dun aksama kadar. Cunku gece yattigimda onu ozluyordum sabah kalktigimda onu hatirliyodum..

Ama artik bosanmada kararliyim. Pazartesi davami acicam. Sana deger vermeyen sevgini hissetmeyen adam icin hicbirsey degmez.. bundan sonra analari sarılır onlara

Off değer gormediğin kapıda ağlama yaaa. Seni sevmeyene bir ömür verilir mi? Biraz güçlü ol.
Herkes aynı şeyi söylüyor olamıyorum ben eşimi avucunun içini öperdim nefesinin kokusunu severdim o nefes verince ben içime çekerdim beni ne kadar sevmişti unutamıyorum işte

Evlilikte hersey olur ne demek daha neler kv ye bu lafı etti hala yüz yüze bakıyorlar yani

Herkes aynı şeyi söylüyor olamıyorum ben eşimi avucunun içini öperdim nefesinin kokusunu severdim o nefes verince ben içime çekerdim beni ne kadar sevmişti unutamıyorum işte
İnsallah eşinden bu sevgiye layik olur ne diyelim... Esinle iyice konuş. Anlaşmaya çalış. Seni kazanmaya çalışırsa evine dönersin. Allah yardımcı olsun.

Bende eşimi çok sevdim hep değişti nişanlıyken ki sevgisi şefkati yoktu evlendik bende çalışıyorum sadece bir kere evi süpürdü düşün bir yılda bunu yaptı yardım olarak istediği gibi halı sahaya gitti ben akşamları evde korkarken. telefonda neredesin dedim diye sofraya oturup yemek yemedi ailesinin yanındada soğuk davrandı beni onlara karşı hiç kıymetli etmedi ben gerçekten sevdim diye vazgeçemedim o yalandan sevdiği için vazgeçti benden

Kayınvalidem de benim anneme o...demiş ben bu pislik kadının yüzüne nasıl bakayım artık

kocan adam olmamamış ne yazıkki bazı erkeklerin yapısında yok bu maalesef lafla çamur atarak değilde gerçekten bir o... ya denk gelirlerse sülalesini halleder.o erkek bozuntusunun.acın bir şekilde geçer geçecektir ama sen bunları atlattıktan sonra köpek gibi pişman olsa kapına yatıp ayağının altını yalasa bile sen soğumuş olacaksın.seni sevmiyorum diyorsa direk olarak zaten uğraşma. gözünde de büyütme ne kadar lanet huyu varsa yaz bir kağıda oku tekrar tekrar.

Adam itiyor siz hala seviyorsunuz...
Biraz kendinize kıymet verin.
Ayrıca ev temiz diye mutlu olan erkek var mı yahu hiç duymadım.

Bir insan ittirilmesine rağmen on kere sarılır mı yine ben yaptım oda itti beni gece uyanıp diyodum ki senin kucağın cennet mi
Bu kadar sevdim hatalarımıda düzeltmeye çalıştım ailene gidelim dedim hayır gitme onları çağırıyım dedim gelmezler dedi hep beni karşısına alıp onların yanında oldu ben sevdimmi zor ama gerçekten seviyorum nişanlılıktaki şefkatiyle sevgisiyle beni o kadar sevip kendine bağladı ki onun için gururumu ayaklar altına aldım kaç kere

Adam itiyor siz hala seviyorsunuz...
Biraz kendinize kıymet verin.
Ayrıca ev temiz diye mutlu olan erkek var mı yahu hiç duymadım.
Öyle derdi ben ev dağınık olunca mutsuz oluyorum derdi bende ev işi bilmiyordum yapmadım hiç anne evinde kpss derdine çalışmaktan annemde kıyamazdı oda derdiki ben de yaparım sana yardım ederim yol gösteririm yapmadı hiçbirini o evi sabah annesiyle görüşüp akşam da gelip yatacağı yer olarak gördü

kocanız bukalemun burcu galiba sen bi süre irtibatı kes kafanı dinle tüm sevdiklerimiz hata yapamaz diye bir kural yok cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…