ben miyim bu boşanan

Aşk acısından yanmıyosun çünkü bağımlılıktan ve kendi sorunlarından yanıyosun.acımasız değilim beddua eden sensin ama unutma beddua döner dolaşır sahibini bulur
Ben beddua etmedim kınadığın başına gelir senin başınada gelmesini istemediğim için büyük konuşma diyorum

Sizin evliliğiniz zaten çok tuhafmış
Araba almak istemende bişey yok ama altınlar geline aittir biz bozdurup eşimin adına bankaya yatırdık, dava mı açsam nasıl geri alsam diye bile konu açmışsın. Aranız normalken hemde
Dava ne için açılır ? Boşanırken açılır, haklarını almak için açılır
Neden böylesiniz bilemem ama evlilikte senin benim varsa zaten bitmeye mahkumdur
Kayınvalide görümce sonraki iş, aranız iyi olmayabilir ama eşin seni sevse saygı göstermemiş en önemli sorununuz bu.

Ailesine hiç gitmesek diyelim onları arayıp sormadım hemen eşimin beni gözden çıkarmasımı gerekirdi oysa ben onu annesi kadar seviyordum allah biliyor.

Alıp nereye koyayım onunla yattığım yatağı nereye sığdırayım ölseydim de bugüne düşmeseydim

Şu an yalnız kalma hiç
İyi değilsin
Birgün bu yazdıklarına sen bile şaşıracaksın
Şimdi ne desem boş sanırım

Ya hayır onu sinirden dedim dava açmadım tabi ki onuda çaresizlikten demiştim evliliğim tuhaf değil sadece yanlış ifade ettim kendimi orda ben altın derdinde olsam şimdi açarım davayı anamın babamın aldıklarıda onun olsun diyorum

Derdin para demiyorum ama bunları konuşmak bile evliliği zedeler
Altın geline aittir diye bişey sadece sende duyuyorum, gelinin de damadın da konukları takıyor dolayısıyla ikinizindir
Sen pire için yorgan yakmaya çalışmışsın ve maalesef blöflerin hep elinde patlamış gerçeğe döneceği aklına gelmemiş
Babanın evine gitmiş görümcene biz boşanacaz diye sms atmışsın onların zil takacağı aklına gelmemiş. Eşin zaten dolduruşa müsaitken senden çok herkesin ne dediğine önem veriyorken hemde..
Ne olursa olsun eşler ipleri koparmayacaksa herşey dört duvar arasında kalmalı, kalmazsa işin ucu bucağı kalmıyor işte

Neyse artık bunların önemi yok
Önüne bakman lazım
Nedenler niçinlerin önemi yok çünkü evlilik tek taraflı zaten yürümez bugün değilse yarın bitecekmiş sizinki kısmet bugüneymiş..

Evet iyi değilim çok acı çekiyorum az önce yardım ediyordun çekirge biri olumsuz yorum yptı diye neden hemen sende bu üslupta konuşuyorsun ki
Ben yine kötü bişey demedim
Ölseydim deyince korktum bu yüzden yalnız kalma diyorum
Gerçekten birgün iyi ki ayrılmışız diyeceksin ama ogün bugün değil onu anladım
Her şerde bi hayır vardır, biz bunu bilemeyiz ya da geç anlarız
Bol dua et ve onun boş yere çıkardığı tartışmaları hatırla
Mecnunmuş ta kavuşamamışsınız gibi davranma lütfen artık

Ben senin yerinde olsam
Elimden gelen herşeyi yaptım
Demek ki ağzımla kuş tutsam bile olmayacak der önüme bakardım
İki lafın biri o evi toplu severdi ben sildim süpürdüm, halı sahaya gitti sofra kurdum tekken korksam da
Ama nerdesin diye aramışım diye yemek bile yemedi deyip
Sonra ' annesinden bile çok sevdim ben onu ' diye ekliyorsun
Sen acıyı mı seviyorsun anlamadım mutlu etmemiş ki nesini özlüyosun kavgasını mı

nedeni güçsüz kadın olmanız kocanın evi ya da babanın evi bayanlar türkiyede hep böyle gibi adamlar kadınlarımız sıgınıcak liman arıyor sürekli adam sitemiyor halen yapışma bide tatlı yapıyosun filan adama

Seni o kadar çok seviyormus anlattığına gore, ne oldu da bu kadar kısa zamanda değişti duyguları. Ben seni sevmedigine inanmadim nedense , ablam da yaşadı benzer bi durum. Yani sana kızgın olabilir, yorulmus olabilir, aranızda ne geçti bilmiyorum senin de hataların vardır mutlaka ama öyle seven ve bu kadar sevilen bir adam kolay kolay vazgeçmez gibi geliyor bana.

Hiç üzülme bundan bende de bir tane var bende ilgisizlikten ve saygısızlığından bıktım bende artık sevmiyorum eşim olacak bencili.sanırım boşanıcam bende.

Eşin kendince, bildiğince seni sevip sayıyordu.
Lakin sen beklentilerin doğrultusunda sevip saymasını istedin.
Beklentilerini karşılayamayacağını anlayınca senden uzaklaşmayı seçti.
Uzaklaşmayı seçti çünkü sen kendince sevgiden başka sevgi şansı tanımadın ilişkinize.
Seni senin istediğin gibi sevecek. Ailesiyle senin istediğin gibi ilişki kuracak.
Peki düşündün mü hiç? Sen onun istediği gibi mi sevdin? Onun istediği gibi mi kurdun aile ilişkilerini?

Sadece nişanlıyken çok sevmişti çok çok sevmişti onlar için üzülüyorum evlilikte sevmediğini üzdüğünü söyledim zaten ben onu başta hiç istemedim ama o bana hep meleğim olacak bu iş sende beni seveceksin sabredicem dedi benim onu sevmem için beni çok sevdi her mutluluğu yaşattı sonrada evlendikten sonrada birden değişti bende nişanlı olduğumuz zamanları düşünüp üzülüyorum zaten neden değişti neden beni kandırdı o günlere dönmek istiyorum işte

Mükemmel olamadım kabul oda mükemmel değildi ben evliliğim için düzelicem dedim iyi olucam dedim istediğin gibi olmaya razıyım dedim bir yıllık evliyim cahilim evlilik konusunda düzen konusunda yeni yeni alışıyorduk birbirimize ama o iyi olmak için hiç mücadele etmedi beni kaybetmemek için hiç uğraşmadı üstelik benim çabalarımı hor gördü

Herkesin kırmızı çizgileri vardır. Karşılıklı olarak bu çizgilere özen göstermenin dışında hiç kimse başkasının istediği
gibi olmak zorunda değildir. Aksi taktirde kişiliğinden taviz vermiş olur ki bu da gelecekte hiçlik duygusunu geliştirir.
Sağlıklı, sürdürülebilir ilişki değiştirme ilkesiyle değil, kabullenme ilkesiyle sağlanabilir.
Ondan vazgeçemeyeceğini anlaması da hatalarıyla yüzleşme gereği görmemesine neden olmuş.

Her şeyi bir kenara koyup güçlü olmak zorundasın canım bu çabucak olacak diye bir şey yok mecburen bir süre acı çekiyorsun dibine kadar evet aklına nasıl sevdiğin neler yaşadığınız geliyor ama sonra sana yaptıklarını hatırlayıp aslında o kadar mükemmel olmadığını senin onu gözünde büyüttüğünü anlıyorsun. Bence ondan gördüğün muameleyi hiç bir kadın hak etmez sana bunları yapmasına izin verme çevrende yıpranır biter sende. Yardım al istersen başka şeylere odaklanmaya çalış ama ona asla yalvarma ki inan yalvararak sadece onun senden daha çok kaçmasını sağlarsın bırak ne haltı varsa yesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…