- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Ben beddua etmedim kınadığın başına gelir senin başınada gelmesini istemediğim için büyük konuşma diyorumAşk acısından yanmıyosun çünkü bağımlılıktan ve kendi sorunlarından yanıyosun.acımasız değilim beddua eden sensin ama unutma beddua döner dolaşır sahibini bulur
Sizin evliliğiniz zaten çok tuhafmışEvet öyle tepeme çıkardım doğru
Evliykende yaptıklarına karşı çıktım inan bu yüzden kavgacı oldum dırdırcı oldum bana yardım eder misin ev işinde dediğimde sen ne yaptın ki git temizlikçi tut sende yapma o zaman dedi iki günde bir annesine gidecek miyiz tartışmaları onlar yüzünden düzen kurup yemek yapamadım doğru dürüst .para verirdim şu faturayı öde diye paramı almazdı sen başıma kakarsın diyip itham ederdi gider babasından borç alırdı ondan daha çok maaşım var dahada güzelim ama o havalandı neden çünkü ben sevgisiz yaşayamıyorum çocuk gibiyim sevilmek istiyorum bu yüzdende onu bulunmaz hint kumaşı yaptım onun benim sevgime ihtiyacı yoktu çünkü üstümde ablası karşımda annesi altında arabası vardı basıp gidiyordu bende evde hapis bu yüzden araba almak istedim annesi bir gün kapımı çalmadı hep davet bekledi benden annemede kızın beni kapısına koyuyor muki demiş
Ailesine hiç gitmesek diyelim onları arayıp sormadım hemen eşimin beni gözden çıkarmasımı gerekirdi oysa ben onu annesi kadar seviyordum allah biliyor.
Alıp nereye koyayım onunla yattığım yatağı nereye sığdırayım ölseydim de bugüne düşmeseydim
Ya hayır onu sinirden dedim dava açmadım tabi ki onuda çaresizlikten demiştim evliliğim tuhaf değil sadece yanlış ifade ettim kendimi orda ben altın derdinde olsam şimdi açarım davayı anamın babamın aldıklarıda onun olsun diyorumSizin evliliğiniz zaten çok tuhafmış
Araba almak istemende bişey yok ama altınlar geline aittir biz bozdurup eşimin adına bankaya yatırdık, dava mı açsam nasıl geri alsam diye bile konu açmışsın. Aranız normalken hemde
Dava ne için açılır ? Boşanırken açılır, haklarını almak için açılır
Neden böylesiniz bilemem ama evlilikte senin benim varsa zaten bitmeye mahkumdur
Kayınvalide görümce sonraki iş, aranız iyi olmayabilir ama eşin seni sevse saygı göstermemiş en önemli sorununuz bu.
Evet iyi değilim çok acı çekiyorum az önce yardım ediyordun çekirge biri olumsuz yorum yptı diye neden hemen sende bu üslupta konuşuyorsun kiŞu an yalnız kalma hiç
İyi değilsin
Birgün bu yazdıklarına sen bile şaşıracaksın
Şimdi ne desem boş sanırım
Derdin para demiyorum ama bunları konuşmak bile evliliği zedelerYa hayır onu sinirden dedim dava açmadım tabi ki onuda çaresizlikten demiştim evliliğim tuhaf değil sadece yanlış ifade ettim kendimi orda ben altın derdinde olsam şimdi açarım davayı anamın babamın aldıklarıda onun olsun diyorum
Ben yine kötü bişey demedimEvet iyi değilim çok acı çekiyorum az önce yardım ediyordun çekirge biri olumsuz yorum yptı diye neden hemen sende bu üslupta konuşuyorsun ki
Bir yıllık evliyim
Hiç üzülme bundan bende de bir tane var bende ilgisizlikten ve saygısızlığından bıktım bende artık sevmiyorum eşim olacak bencili.sanırım boşanıcam bende.Dün gece tatlı yaptım yattım hala sanki her şey normalmiş gibi
Eşim denen adam 2 gibi geldi kurbandan tatlı koydum hala önüne aramız iyi değildi ben yine aptal gibi sarılmak istedim aptal gibi barışmak istedim beni ittirdi eskisi kadar sevmediğini söyledi kavga ettik ailemi aradım yapamayacağım artık dedim ağladım babam geldi beni aldı annemde annesiyle tartışmış telefonda hakaret bile olmuş şu an babamın evimdeyim evimi özlüyorum hala salak gibi ne yapacağım bilmiyorum ateşlerde yanıyorum benim hiç gücüm yok nefes alamıyorum nasıl ayakta durucam kocamıda seviyorum ben lanet olsun o beni sevmesede gurursuzum evet ne yapayım artık düzelmez hiç bir şey kocam beni çoktan gözden çıkarmıştı oysaki biliyorum hiç mi içi acımayacak yeni değiştirdiğim çarşafları görünce artık o evde dolanıp durmuycam sesimi duymuycak bir daha kucağında uyuyamıycam napıcam ben hayat ne kadarda zormuş dayanamıyorum ben mahvoldum
En sonki istemediğin dua hangisi acaba ?Aç davayı gitsin. O üzülmüyorsa sen de üzülme.Ya da bir dua var onu oku geri gelir derler.Biri okumuş öyle adam dönmüş. Yine bir duada adam dönüyor ama sen istemiyorsun bu defa.
Biliyor musun duayı pekiAç davayı gitsin. O üzülmüyorsa sen de üzülme.Ya da bir dua var onu oku geri gelir derler.Biri okumuş öyle adam dönmüş. Yine bir duada adam dönüyor ama sen istemiyorsun bu defa.
Sadece nişanlıyken çok sevmişti çok çok sevmişti onlar için üzülüyorum evlilikte sevmediğini üzdüğünü söyledim zaten ben onu başta hiç istemedim ama o bana hep meleğim olacak bu iş sende beni seveceksin sabredicem dedi benim onu sevmem için beni çok sevdi her mutluluğu yaşattı sonrada evlendikten sonrada birden değişti bende nişanlı olduğumuz zamanları düşünüp üzülüyorum zaten neden değişti neden beni kandırdı o günlere dönmek istiyorum işteBen senin yerinde olsam
Elimden gelen herşeyi yaptım
Demek ki ağzımla kuş tutsam bile olmayacak der önüme bakardım
İki lafın biri o evi toplu severdi ben sildim süpürdüm, halı sahaya gitti sofra kurdum tekken korksam da
Ama nerdesin diye aramışım diye yemek bile yemedi deyip
Sonra ' annesinden bile çok sevdim ben onu ' diye ekliyorsun
Sen acıyı mı seviyorsun anlamadım mutlu etmemiş ki nesini özlüyosun kavgasını mı
Mükemmel olamadım kabul oda mükemmel değildi ben evliliğim için düzelicem dedim iyi olucam dedim istediğin gibi olmaya razıyım dedim bir yıllık evliyim cahilim evlilik konusunda düzen konusunda yeni yeni alışıyorduk birbirimize ama o iyi olmak için hiç mücadele etmedi beni kaybetmemek için hiç uğraşmadı üstelik benim çabalarımı hor gördüEşin kendince, bildiğince seni sevip sayıyordu.
Lakin sen beklentilerin doğrultusunda sevip saymasını istedin.
Beklentilerini karşılayamayacağını anlayınca senden uzaklaşmayı seçti.
Uzaklaşmayı seçti çünkü sen kendince sevgiden başka sevgi şansı tanımadın ilişkinize.
Seni senin istediğin gibi sevecek. Ailesiyle senin istediğin gibi ilişki kuracak.
Peki düşündün mü hiç? Sen onun istediği gibi mi sevdin? Onun istediği gibi mi kurdun aile ilişkilerini?
Herkesin kırmızı çizgileri vardır. Karşılıklı olarak bu çizgilere özen göstermenin dışında hiç kimse başkasının istediğiMükemmel olamadım kabul oda mükemmel değildi ben evliliğim için düzelicem dedim iyi olucam dedim istediğin gibi olmaya razıyım dedim bir yıllık evliyim cahilim evlilik konusunda düzen konusunda yeni yeni alışıyorduk birbirimize ama o iyi olmak için hiç mücadele etmedi beni kaybetmemek için hiç uğraşmadı üstelik benim çabalarımı hor gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?