ben miyim bu boşanan

Altınları yemiş mi bilmiyorum onlarıda almak istemiyorum artık çöp istemiyorum 10 bine yatak odası almıştım onuda bırakıcam orda koşu bandım bisikletim hep kaldı onun olsun oda yaksın atsın ne yapayım bana altınımı bile vermedi kıymadı layık görmedi güvenmedi

Aynı okuldan bir arkadaşım ikinciyle evlenmiş ben birinciyi boşadım ikinciyi aldım dedi yam yam gibi baktılar doğu olunca insanlarda kıt düşünüyor

Ben de çöp almadım ama sonra çok pişman oldum, şimdiki aklım olsa toplu iğneye kadar alırım evden kalmasın ona. Bu gibiler iyiliği hak etmiyor, olgunluktan anlamıyor gerek yok.

Ben de çöp almadım ama sonra çok pişman oldum, şimdiki aklım olsa toplu iğneye kadar alırım evden kalmasın ona. Bu gibiler iyiliği hak etmiyor, olgunluktan anlamıyor gerek yok.
Alıp nereye koyayım onunla yattığım yatağı nereye sığdırayım ölseydim de bugüne düşmeseydim

Malesef arkadaşın sağlığı yerinde değil..ruh sağlığı..bu şekilde anne olmaması isabet olmuş.saplantının,hastalığın adına sevgi diyip gerçek sevgiye hakaret etmeyelim

Malesef arkadaşın sağlığı yerinde değil..ruh sağlığı..bu şekilde anne olmaması isabet olmuş.saplantının,hastalığın adına sevgi diyip gerçek sevgiye hakaret etmeyelim
Yarası çok taze böyle hissetmesi çok normal benim de aynısı başımdan geçti zamanla herşeyi düzelir saplantı değil sadece yeni bir düzene uyum sağlayamayacağını düşüncesi alışkanlıkları ve ardında bıraktıklarını düşünüce herşeyi düşünüyor ama zamanla alışıcak evet çok sevmiş ve canı acıyo

Ölüm daha hafiftir,keşke ölseydim,nefesini severdim beni iterdi ben sarılırdım bunlar normal mi? Gitsin bir psikoloğa buna normal ya da sevgi diyecek mi? Acıyı hepimiz cektik aynı acıyı bende cektim,hissedilenlere lafım yok düsünülenler ve davranıslar asla normal degil

Tamam ama şu an boşlukta emin ol ilk başlarda ölüm benimde aklımdan geçti geçmedi değil ama zamanla gerçeği görüyor insan 55 gün oldu babamın evindeyim ilk günkü düşüncelerimle şuanki düşüncelerim arasında dağlar kadar fark var eminimki zamala doğruları görecektir

İnşallah barışmazsınız ve bu sendeki hastalıklı bağımlılık konusunda tedavi olup,sağlıklı bir ilişkiyr başlarsın yoksa sonun iyi gözükmüyor allah korusun..

Büyük konuşma nolur başına gelmesin böyle dik dik konuşmak kolay

Hahh beddua da ettin tam oldu sağol ben düşmanınım çünkü..başımada geldi ayrıca..4 ay evimde acıdan geberdim vücudum sızladı,fiziksel acı hissettim ama normal değilmiş işte..tedavimi de gördüm..yani bunları haybeden atmadım

Neden o zaman acıdan yanan bir insana karşı böyle acımasızsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…