- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Bi evlilige aileler karistim mi o iste hayir yok artik ben bunu bilir bunu soylerim
Altınları yemiş mi bilmiyorum onlarıda almak istemiyorum artık çöp istemiyorum 10 bine yatak odası almıştım onuda bırakıcam orda koşu bandım bisikletim hep kaldı onun olsun oda yaksın atsın ne yapayım bana altınımı bile vermedi kıymadı layık görmedi güvenmediİlk evliliğim bittiğinde sizin yaşınızdaydım. Bir baktım ki iki üç sene sonra yaşlanacağıma gençleşmişim genç kız gibi olmuşum. O eski mutsuz ve yorgun halim kalmamış. Evlilik bir tarafın sabrı ile yürümez, yürümemeli. Çok gençsiniz madem sevmiyor artık siz de onu sevmeyin.
Not: siz eşi araba için altınları vermeyen üyesiniz di mi ? O altınları da mı yemiş sorun oldu mu ?
Aynı okuldan bir arkadaşım ikinciyle evlenmiş ben birinciyi boşadım ikinciyi aldım dedi yam yam gibi baktılar doğu olunca insanlarda kıt düşünüyorailem nasıl insan içine çıkacak derken ?
boşanan kadına 2. sınıf insan muamelesini yine biz hemcinslerimiz yapıyoruz!
neyin dedikodusunu yapacak diğer öğretmenler allah aşkına ?
vizyonunuzun geniş omasını beklerdim...
Altınları yemiş mi bilmiyorum onlarıda almak istemiyorum artık çöp istemiyorum 10 bine yatak odası almıştım onuda bırakıcam orda koşu bandım bisikletim hep kaldı onun olsun oda yaksın atsın ne yapayım bana altınımı bile vermedi kıymadı layık görmedi güvenmedi
Alıp nereye koyayım onunla yattığım yatağı nereye sığdırayım ölseydim de bugüne düşmeseydimBen de çöp almadım ama sonra çok pişman oldum, şimdiki aklım olsa toplu iğneye kadar alırım evden kalmasın ona. Bu gibiler iyiliği hak etmiyor, olgunluktan anlamıyor gerek yok.
Alıp nereye koyayım onunla yattığım yatağı nereye sığdırayım ölseydim de bugüne düşmeseydim
Kendine gel
Ölüm acısı daha hafif ne demek, abartıyorsun
Daha hafifse adamı öldü say zaten sana hiç değer vermemiş ki
Nişanlıyken iyi davranmış evlenince 180 derece dönmüş
Sen hala nişanlıyken arabada vites atarken bile elimi tutardının dramındasın
Yahu adam evliyken bekar gibi yaşamış, evde tek olman korkman ya da o istediği bal dök yala ev ile kuş sütü ekisk sofralara bile mırın kırın etmiş
Gönlü yokmuş kısaca, bi insan daha fazla ne yapabilir. Bu dediklerini yapmayan ama çok mutlu olan kadınlar var
Neden ? Çünkü eşleri onları gerçekten seviyo iş güç vb. bahaneler aramıyo
Şimdi mantığınla düşün sen bu adamın nesinden vaz geçemeyeceksin
Artık neyle karşılacağımı bilmiyorum derken de kimse bilemez, tek boşananlar değil yani
Mutlu olamayacam ne demek ahım şahım bi mutluluk yaşamamışsın ki belki bundan sonra yaşarsın
Anne olamayacam da çok arabesk değil mi ya sağlıklı kadınsın anne olabilirim ama iyi ki de bu adamdan olmamış çocuğum demen lazım
Silkelen bi..
Yarası çok taze böyle hissetmesi çok normal benim de aynısı başımdan geçti zamanla herşeyi düzelir saplantı değil sadece yeni bir düzene uyum sağlayamayacağını düşüncesi alışkanlıkları ve ardında bıraktıklarını düşünüce herşeyi düşünüyor ama zamanla alışıcak evet çok sevmiş ve canı acıyoMalesef arkadaşın sağlığı yerinde değil..ruh sağlığı..bu şekilde anne olmaması isabet olmuş.saplantının,hastalığın adına sevgi diyip gerçek sevgiye hakaret etmeyelim
Insallah cnm Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin :))aminnn cnmcımm cok sagol ınsallah bız de vaktınde alırız kucagımıza cok var bıze daha :)
Yeni karısıyla yatsınlarİhtiyacı olana verirdim ben olsam. O ne yapacak ?
Yarası çok taze böyle hissetmesi çok normal benim de aynısı başımdan geçti zamanla herşeyi düzelir saplantı değil sadece yeni bir düzene uyum sağlayamayacağını düşüncesi alışkanlıkları ve ardında bıraktıklarını düşünüce herşeyi düşünüyor ama zamanla alışıcak evet çok sevmiş ve canı acıyo
Malesef arkadaşın sağlığı yerinde değil..ruh sağlığı..bu şekilde anne olmaması isabet olmuş.saplantının,hastalığın adına sevgi diyip gerçek sevgiye hakaret etmeyelim
Sadece sevdim
Tamam ama şu an boşlukta emin ol ilk başlarda ölüm benimde aklımdan geçti geçmedi değil ama zamanla gerçeği görüyor insan 55 gün oldu babamın evindeyim ilk günkü düşüncelerimle şuanki düşüncelerim arasında dağlar kadar fark var eminimki zamala doğruları görecektirÖlüm daha hafiftir,keşke ölseydim,nefesini severdim beni iterdi ben sarılırdım bunlar normal mi? Gitsin bir psikoloğa buna normal ya da sevgi diyecek mi? Acıyı hepimiz cektik aynı acıyı bende cektim,hissedilenlere lafım yok düsünülenler ve davranıslar asla normal degil
Üstelik onun annesi çocuğuna acitasyon yaptı kendini acındırdı ağladı bak evine bile gelmiyorum daha ben ne yapayım dedi böylelikle oğlunun aklını çeldi[/QUaĥhhhhh bilmem miii onlar ne yilan
Büyük konuşma nolur başına gelmesin böyle dik dik konuşmak kolayHı hı biz sevmedik hiç..çok sağlıklısın devam et
Büyük konuşma nolur başına gelmesin böyle dik dik konuşmak kolay
Neden o zaman acıdan yanan bir insana karşı böyle acımasızsınHahh beddua da ettin tam oldu sağol ben düşmanınım çünkü..başımada geldi ayrıca..4 ay evimde acıdan geberdim vücudum sızladı,fiziksel acı hissettim ama normal değilmiş işte..tedavimi de gördüm..yani bunları haybeden atmadım
Neden o zaman acıdan yanan bir insana karşı böyle acımasızsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?