Ben miyim fitne fesat ?

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Öncelikle görümcelerimi severim onlarla ilgili bir sıkıntım yok inancım geregide yılbaşı kutlamam o gün özel olarak bir yere gitmeyi tercih etmem ama görümcelerim katekulleye getirdi aa benmi söz verdim ne zaman verdim derken kendimi yılbaşında görümcelerde doğum günü kutlarken buldum ... neyse buraya kadar sıkıntı çıkarmadım yemek yedik yemeğin ortasında şarap getirdi enis te ( ki eşimi uyarmıştım aşkım alkol olayları olacaksa insanları kirmadan gidelim demiştim ) neyse ben görmemezlikten geldim gorumcemler işaret etti sarabida alıp eşim hariç enişteler balkona içki sigara başladılar...yani içip gelmelerini anlarım ama gece boyu orda sohbet edip içki içtiler sanki eşim hic yokmuş gibi birde 4 aylık bebeğim var sigara kokusu geliyor nefes alamıyorum yine sabrettim eşime mesaj çektim sanki 12 ye 20 dk kala çıktık ama görümceler beni oyalamak için bin takla attı tombala oynaştılar iste be begi giydiricem sevmeye çalışmalar zorla çıktık eşimle ordan daha anlatamadığım minik bi detay daha var neyse... ben bi şey demedim sabahleyin olanlardan esim cani sıkıldı biliyorum ama kendi ailesi olduğundan ses edemiyor tatlı tatlı sevgi dolu geçinirken bana sert çıktı sabah durduk yere bende bana kizacagina sana değer vermeyenlere kız dedim fitne fesat olma dedi sustum sinirlendim neyse... benim ailemin hafif bi şeyinde enistelerle irtibatını kesti hemen kendi ailesine toz kondurmuyor bu ayrı bi konu ama eşime o gece casper muamelesi yapılması çok zoruma gitti simdi ben fitne fesatmiyim ve bu durumda eşime nasıl davranmali nasıl bir yol izlemeliyim aile huzurum için elbette eşimin insanlara gerektiği kadar değer vermesi için

Yani evet haklısınız sizi çağarıpta eşinizi görmezden gelmek pek iyi olmamış

Ama bence bu durumu büyütmeyin geçmiş gitmiş, görümcelerinizi çok kötü niyetli bulmadım hepberaber olmak istemişler böyle bir oyuna girmişler heralde..

Eşinizin dahli yok sinirinizi ondan çıkarmayın kapatın konuyu gitsin...

Iyi de adam icmiyor diye balkona gecmisler..napsinlar ki??

Sizin orda olmaniz garip olmus..madem böyle bi tavriniz var niye cagirmislar??

Ama en alakasizi sabah esinize söyledikleriniz olmuş

İçmelerine bi şey demedim zaten içip gelebilirlerdi veya biz gidince icebilirlerdi ama gece boyu esim yokmuş gibi orda muhabbet ettiler

Esin normalde alkol alan biri ama seninle uğraşmamak icin mi içmiyor? Yoksa hiç mi kullanmaz kendi de. Buna gore cevap yazacagim.

Haklisin galiba ama iste kendini değersiz hissettim en çok da eşime üzüldüm zaten görümcelere lafım yok onları severim.. neyse hayırlısı ne diyim ama fitne fesat ben oldum ya ona üzülüyorum

Esin normalde alkol alan biri ama seninle uğraşmamak icin mi içmiyor? Yoksa hiç mi kullanmaz kendi de. Buna gore cevap yazacagim.
Hayır asla almaz alkol ve oda çok bozuldu ama tabi siniri sadece bana

Yahu eşiniz koskoca adam, o yokmuş gibi davransalar da sayıp saymasalar da o bunu dile getirip sorun etmediyse laf etmeseydiniz.
Onlar onun akrabası ve biliyorsun genelde erkekler laf ettirmez böyle durumlarda. "Görmüyor musun seni hiçe saydılar" gibi bi tepki fazla olmuş. Karışmamalıydınız.

Hayır asla almaz alkol ve oda çok bozuldu ama tabi siniri sadece bana
Sizi cagirmalari hata olmuş. En baştan sizi hiç cagirmamalari gerekirdi ama yılbaşı gecesi, doğum günü kutlaması en azından yanımızda olsunlar demişlerdir. İcecegim varsa, sohbet ortamı da varsa bende olsa icerdim gerçekten. İsteyen gelsin yanımızda otursun içmeden. Esin neden yanlarına gitmedi mesela? İlla içmek zorunda değil sohbete katılırdı.

Haklisin galiba ama iste kendini değersiz hissettim en çok da eşime üzüldüm zaten görümcelere lafım yok onları severim.. neyse hayırlısı ne diyim ama fitne fesat ben oldum ya ona üzülüyorum
İşte onlara birşey diyemediğinden sinirini sizden alıyordur.. Haklısınız ama siz surat astıkça gerginlik devam edecek. Olumlu,ılımlı olun konuyu kapatın..

Tatil..güzel bir gün... Beraber vakit geçirin

bence eşin akşam ki takılmadıgının acısını senden çıkarmaya çalışmış.

Eşim içki masasında oturmayı hoş karşılamaz dediginiz gibi bizi keske hic cagirmasalardi esim ailesiyle zıt karakterde biri ve buda zaman zaman sorun oluyor ... bizim tavrımız çizgimiz belli sonuçta

bence eşin akşam ki takılmadıgının acısını senden çıkarmaya çalışmış.
Sanmıyorum eve gelince ibadet yaptı yani istese en azında tv izlerdi onunda cani sıkıldı ama iste benden çıkarıyor haspam

Icen icer icmeyen icmez..esin icmiyorsada ortamda bulundu diye gunah hanesine bir centik atilmaz sanirim.

Ayrica yeni yili kutlamayla dini inancin ne alakasi var?

Enisteler size saygi gostermis iste daha sorun ne? Esin problem etmiyorsa sen hic etme. Durduk yere agzinizin tadi bozulmasin

Öylemi diyorsun karışmasam daha iyiydi ama gerçekleri görsün istiyorum çünkü esim eve gelen misafire bir tek kırmızı hali sermedigi kalır bende ona göre değer versin istedim yanlış mi yaptım acaba sonunda fitneci oldum belkide yanlış yaptım ama söylemesem nasıl olacak gorebilirmi dersiniz

Burda din dersi verecek halim yok isteyen istediği bilgiye ulaşır zaman öyle bir zaman benim inancım o yönde sorun ise daha farklı ve eşime casper muamelesi yapmak bana saygısızlıktır zaten ama buyutmeyede lüzum yok bir çok arkadaşın dediği gibi saygılar

Eşim içki masasında oturmayı hoş karşılamaz dediginiz gibi bizi keske hic cagirmasalardi esim ailesiyle zıt karakterde biri ve buda zaman zaman sorun oluyor ... bizim tavrımız çizgimiz belli sonuçta

O zaman insanlardan ne bekliyorsun?? Kendi evlerinde nerde, ne zaman iceceklerin talimatini veremesin ki. Esin kendisi casper rolu oynamis. Hatta buna ragmen kardesleri yine cagirmis, deger vermisler, o ortamda bulunsun istemisler.

Gercekten keske gitmeseydiniz. O ortamin atmosferini biraz bozmussunuzdur ama yine o görümceler ses etmediler, senin ile ve bebek ile ilgilenmeye calismislar. Ve simdi arkalarindan böyle atip, tutman, kardeslerini böyle doldurman, evet fitne fesatliktir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…