Ben miyim fitne fesat ?

Esine deger vermeyen herhangi bi hareketleri olmamis esin icmiyo diye onlar kendi aralarinda icmis. Adamin moralini bozup ailesinden uzaklastirmaya calisiyo gibi gozukuyosun disardan

acikcasi fitne fesatsiniz diyemeyiz ama hatali oldugunuz asikar.

icki kullanmayabilirsiniz, yilbasi kutlamayabilirsiniz. ancak bulundugunuz ortami kendinize ve esinize zehir etmeniz gerekmez. ayrica adettir; cogu evde sigara balkona cikilip icilir. kimsenin esinizi gormezden geldigi yok. sanirim sizin yanlis anlamaniz daha evvel bu tur meclislerde bulunmamaniz kaynakli.

sevgili lotus;

evlilik iki kisi icindir. aileler disaridadir. ancak ailelerden gelen kulturel miraslara saygi duymak gerekir. benim ailemde icki icilir, yilbasi - bayram mhabbet meclisleri kurulur. esim alkol kullanmaz ancak aileme de saygisizlik etmez. kultur, olgunluk bunu gerektirir.

ben de yine ayni sekilde bana ters gelen ama esimin yahut cevresinin yaptigi rituellere saygi duyarim.

esinizin tavri ailesine ses cikaramamak degil diye dusunuyorum. biraz sag duyulu olun, en cok kendinize fayda saglar.

İnancınız gereği kutlamamanız gereken şey yılbaşı değil noel'dir, ikisi birbirinden çok ayrıdır, ama neyse.
Tabii bebek varken sigara içilmesi çok ayıp, eşinizin size çıkışması da çok yersiz, bir de niye eniştenizle görüşmeyi kesip sizi görüşmeye mecbur bırakıyor, ben bundan kavga çıkarırdım.

Ben hicbir sey anlamadim. Tamamen kendi probleminiz. Kizip kizip kendinizi doldurmussunuz. Icki iceceklerini muhtemelen biliyorsunuzdur o zaman gitmeyecektiniz. Nasil oyuna getirdiler anlamadim, ben bir yere gitmiyorsam gitmiyorumdur kimse oyuna getiremez. Esinize yaptiklari ayip ama muhtemelen siz rahatsiz olmayin diye cikip icmisler, incelik olsun diye. Burada laf esinize duser size degil. Cok alindiysa kalk gidelim deseydi kalkip gitseydiniz.

Kusura bakmayin ama ben sorun goremedim resmen ickiye kizip kendinizi doldurmussunuz.

En iyi yorum ödülüne aday gösteriyorum :)

Sizi çağırmaları. Rahatsızlık oluşturucak ortam kurmaları size ayıp misafirimizi rahatsız edecek şeylerden kaçınirim. Ortamı görüp hadi hanim d.günü bitti kalk demeyen tepkisiz kalıp sabah sizden hırsını almaya çalışan Kocaniza ayıp. .

Alkol kullanmadığım için öyle ortamlarda bulunmak benide rahatsız eder ama bozuntuya vermem. Eşimin ailesindede alkol alanlar var. Bu onların iyi insanlar oldukları gerçeğini değiştirmez. Hatırları büyük bende. Birkaç saat sabrederim olur biter

Bu iki yorum kafi bana artik yorum atmayın konuyu kapatırsa yoneticelerimiz sevinirim bu iki yorumu okuyupta feyz alin arkadaşlar ni önyargılardan kurtulun yuzkere tekrarlattirmayin bir şeyi evet oyun oynadılar bana içki içilmeyecek sadece doğum günü diye ve evet ben içki olan ortamdada bulunmam o yerlerdende alışveriş etmem yok bu noel yok bu yılbaşı baydınız yemin ediyorum

Teşekkürler yorumunuz çok güzel iste yukarıda bahsettiğim iki yorumdan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…