- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Hadi canım öylemi hihi evet haklisinO zaman insanlardan ne bekliyorsun?? Kendi evlerinde nerde, ne zaman iceceklerin talimatini veremesin ki. Esin kendisi casper rolu oynamis. Hatta buna ragmen kardesleri yine cagirmis, deger vermisler, o ortamda bulunsun istemisler.
Gercekten keske gitmeseydiniz. O ortamin atmosferini biraz bozmussunuzdur ama yine o görümceler ses etmediler, senin ile ve bebek ile ilgilenmeye calismislar. Ve simdi arkalarindan böyle atip, tutman, kardeslerini böyle doldurman, evet fitne fesatliktir..
Peki oldu iyigunler iyi senelerBurda din dersi verecek halim yok isteyen istediği bilgiye ulaşır zaman öyle bir zaman benim inancım o yönde sorun ise daha farklı ve eşime casper muamelesi yapmak bana saygısızlıktır zaten ama buyutmeyede lüzum yok bir çok arkadaşın dediği gibi saygılar
İnsanlar sizin yanınızda içseler suç , içmeseler başka suç.Davet var diye gitmenize gerek yoktu.Madem bu kadar farklılık var.Gitmemeliydiniz.Gitti iseniz de normal misafir gibi her durumu idare edebiliyor olmalıydınız.Size yapılan bi saygısızlık da göremedim.Ancak sizin eşinize,"seni adam yerine koymadılar" çıkışınız hiç hoş olmamış.Malesef fesatça.Öyle bile olsa o kendini kabul ettirmek istiyorsa ettirir.Belki kendisinin de bi bildiği var.Eşinizi böyle eziklemek size bişey kazandırmaz.Farkına varması için bişey demenize gerek yok.Herkesin kafası var yani.Bi tek siz de olan bişey değil.Eşinizin gönlünü alın diyorum son olarak.
Hadi canım öylemi hihi evet haklisin
Yok hayır öyle yazanlar çok oldu ama üslupları güzel olduğu için güzel cevap verdim ama sizin uslubunuza yakışır tarzda cevap verdim yani etki tepki olayıEh konu aciyorsun bu soru ile ve seni suclu buldugumuzda bu tavir nedir? Konunun gayesi neydi o zaman? Herkesin "yok cicim sende fesatlik ne arasin" deyip görümceleri atip tutmasi mi? Bunu istemen zaten fesatligini göstermiyor mu?
Yani evet hakli olabilirsin konuyu kapattım zaten tamam aşkım hayırlısı olsun dedim daha da açmam konuyu kendimin hakli olduğunu düşünsemde çünkü benim ailem yapsa inan bana durum çok daha farklı olurdu esim ordan kalkıp giderdi sinirle
Yok hayır öyle yazanlar çok oldu ama üslupları güzel olduğu için güzel cevap verdim ama sizin uslubunuza yakışır tarzda cevap verdim yani etki tepki olayı
Öncelikle görümcelerimi severim onlarla ilgili bir sıkıntım yok inancım geregide yılbaşı kutlamam o gün özel olarak bir yere gitmeyi tercih etmem ama görümcelerim katekulleye getirdi aa benmi söz verdim ne zaman verdim derken kendimi yılbaşında görümcelerde doğum günü kutlarken buldum ... neyse buraya kadar sıkıntı çıkarmadım yemek yedik yemeğin ortasında şarap getirdi enis te ( ki eşimi uyarmıştım aşkım alkol olayları olacaksa insanları kirmadan gidelim demiştim ) neyse ben görmemezlikten geldim gorumcemler işaret etti sarabida alıp eşim hariç enişteler balkona içki sigara başladılar...yani içip gelmelerini anlarım ama gece boyu orda sohbet edip içki içtiler sanki eşim hic yokmuş gibi birde 4 aylık bebeğim var sigara kokusu geliyor nefes alamıyorum yine sabrettim eşime mesaj çektim sanki 12 ye 20 dk kala çıktık ama görümceler beni oyalamak için bin takla attı tombala oynaştılar iste be begi giydiricem sevmeye çalışmalar zorla çıktık eşimle ordan daha anlatamadığım minik bi detay daha var neyse... ben bi şey demedim sabahleyin olanlardan esim cani sıkıldı biliyorum ama kendi ailesi olduğundan ses edemiyor tatlı tatlı sevgi dolu geçinirken bana sert çıktı sabah durduk yere bende bana kizacagina sana değer vermeyenlere kız dedim fitne fesat olma dedi sustum sinirlendim neyse... benim ailemin hafif bi şeyinde enistelerle irtibatını kesti hemen kendi ailesine toz kondurmuyor bu ayrı bi konu ama eşime o gece casper muamelesi yapılması çok zoruma gitti simdi ben fitne fesatmiyim ve bu durumda eşime nasıl davranmali nasıl bir yol izlemeliyim aile huzurum için elbette eşimin insanlara gerektiği kadar değer vermesi için
İçmese de gidip sohbet etseydi ki sizin suçunuz yok ki
madem iciliyor gitmedeymis bende icmem mesela o ortandada bulunmam. madem icildigini biliyor gitme... ona bakarsan dogum gunu kutlamakta günahCidden belaltı vurmak istemiyorum ama komik oluyo yaa,daha önceki konularda adamın seks hikayesi bağımlılığı falan konuşuldu her konunda yorumum var açıp bakmadım yani özellikle, çocuğuyla ilgisi yok hikaye okuyup okuyup mastürbasyon yapan bir adam ama şükür aslaaa içki içmiyor
Casper muamelesini sana da yapıyo bu adam, az da ona yapılsın iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?