Ben miyim fitne fesat ?

kendilerininkini görmezleeeeeer.
sıkıyosa senin kardeşlerin yapsın aynı şeyleri b ak nasıl farkediyor.
erkekler biraz saçma düşünüyor bence.
kendi tarafından olanları gurur meselesi haline getirmezken, eşininkinden birşey görünce anında tepki.
boşver, uğraşmaya bile gerek yok.

İnsanlar sizin yanınızda içseler suç , içmeseler başka suç.Davet var diye gitmenize gerek yoktu.Madem bu kadar farklılık var.Gitmemeliydiniz.Gitti iseniz de normal misafir gibi her durumu idare edebiliyor olmalıydınız.Size yapılan bi saygısızlık da göremedim.Ancak sizin eşinize,"seni adam yerine koymadılar" çıkışınız hiç hoş olmamış.Malesef fesatça.Öyle bile olsa o kendini kabul ettirmek istiyorsa ettirir.Belki kendisinin de bi bildiği var.Eşinizi böyle eziklemek size bişey kazandırmaz.Farkına varması için bişey demenize gerek yok.Herkesin kafası var yani.Bi tek siz de olan bişey değil.Eşinizin gönlünü alın diyorum son olarak.

Hadi canım öylemi hihi evet haklisin

Yani evet hakli olabilirsin konuyu kapattım zaten tamam aşkım hayırlısı olsun dedim daha da açmam konuyu kendimin hakli olduğunu düşünsemde çünkü benim ailem yapsa inan bana durum çok daha farklı olurdu esim ordan kalkıp giderdi sinirle

Hadi canım öylemi hihi evet haklisin

Eh konu aciyorsun bu soru ile ve seni suclu buldugumuzda bu tavir nedir? Konunun gayesi neydi o zaman? Herkesin "yok cicim sende fesatlik ne arasin" deyip görümceleri atip tutmasi mi? Bunu istemen zaten fesatligini göstermiyor mu?

Eh konu aciyorsun bu soru ile ve seni suclu buldugumuzda bu tavir nedir? Konunun gayesi neydi o zaman? Herkesin "yok cicim sende fesatlik ne arasin" deyip görümceleri atip tutmasi mi? Bunu istemen zaten fesatligini göstermiyor mu?
Yok hayır öyle yazanlar çok oldu ama üslupları güzel olduğu için güzel cevap verdim ama sizin uslubunuza yakışır tarzda cevap verdim yani etki tepki olayı

Evet farklı olacak olması normal.Dediğin gibi senin ailen senin ailen.Onun ailesi onun ailesidir.Gayet normaldir bu.Benzer bi olay olsa siz de aileye göre bi kanaat belirlersiniz.Bunda da bi tuhaflık yok.Anlayışlı olun.İyi seneleriniz olsun.

Yok hayır öyle yazanlar çok oldu ama üslupları güzel olduğu için güzel cevap verdim ama sizin uslubunuza yakışır tarzda cevap verdim yani etki tepki olayı

Benim üslübümde ne vardi? Gayet acik acik, nedenleri göstererek herseyi yazdim. Eger bir hakaret var ise, bu kendine yakistirdigin bir hakaret zaten. Soruyorsun fesatmiyim diye, bende evet diyorum iste. Bos yerde sana "Sen cok fesatsin kiiz" demedim ki.

Neyse kendin bilirsin artik. Ben söyleyecegimi söyledim..

Eniştelerin alkol kullandığını bile bile gittiysen yanlış yapmışsın. Siz zaten 12 de gelmişsiniz o saatten sonra içemezlerdi.Görümcenlerde beraber vakit geçirmek istemişler,Onlarda da suç yok.Eşiniz yanlarına gitmemekle doğru yapmış,takdir edilecek bir davranış.Eşinizle gurur duyacağınıza boş yere tatsızlık çıkarmışsınız.

tüm kardeşler toplanıp da sizi çağırmasalar alınırsınız diye çağırmıştır görümceleriniz
enişteler de sizlere saygıdan dışarda içmişler
eşinizin tek kalması hoş olmamış tabiki, ama alkol alıp çakırkeyf şekilde eşinizin yanında muhabbet etselerdi yine rahatsız olurdu eşiniz.
ayrıca kendi ailesi sonuçta tabi ki toz kondurmaz. size davranışları iyiymiş, sizlik bir durum yok sabah söyledikleriniz gereksiz olmuş. boşverin uzatacak birşey yok. bir sonraki yılbaşında hatırlatırsınız bu günü gitmezsiniz

Keşke eşinin yüzüne vurmasaydın sayılmadığını
Zaten sana mahçup olmuş adam, bir de laf etmeseydin iyiydi
O ortamda bulunmak hata aslında, ben de kutlamıyorum yılbaşı o yüzden kardeşlerim kutlama planlarına beni dahil etmezler. Yılbaşından ziyade eşimin doğum günü idi, başbaşa pasta kestik , kutladık hepsi o kadar. Ortama girdikten sonra insanların tavırlarından şikayet etmek sadece boşuna sinirlerini hırpalar. Bence gönlünü al eşinin, tatil günü ağız tadıyla geçirin

Cidden belaltı vurmak istemiyorum ama komik oluyo yaa,daha önceki konularda adamın seks hikayesi bağımlılığı falan konuşuldu her konunda yorumum var açıp bakmadım yani özellikle, çocuğuyla ilgisi yok hikaye okuyup okuyup mastürbasyon yapan bir adam ama şükür aslaaa içki içmiyor

Casper muamelesini sana da yapıyo bu adam, az da ona yapılsın iyidir

İçmese de gidip sohbet etseydi ki sizin suçunuz yok ki

Hiç yani, sen içme muhabbete katıl, sanki normalde çok mutaasıp bir adammış gibi, biz de içmeyiz eşimle ama arkadaşlar içerken iftar yaptığı da oldu eşimin, ne biz onların ickisine surat sallarız ne onlar eşimin iftarına

madem iciliyor gitmedeymis bende icmem mesela o ortandada bulunmam. madem icildigini biliyor gitme... ona bakarsan dogum gunu kutlamakta günah))

Balkonda usumemisler mi butun gece
hayir antalya gibi bir yerde bile gece soguktu ya
baska ileri dusunemiyorum....

Bence siz icki ictiklerine bozulmussunuz..haksizsiniz cunku insanlar balkona cikmislar esin de icmese de yanlarina gidebilirdi icerde sizle oturacagina...aslinda balkona cikmalari bile size saygidan..dini boyutuna girmicem ama tahammülsüzlük var ve esin bu yuzden sana catmis..Insanlar sizin tavrinizi bildikleri halde beraber olmak istemisler saygi gosterip masada icmemisler daha ne yapsinlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…