Ben miyim hatalı

Bu konuda cok haklısın çünkü beni buraya getirmeye zorlamasa hiçbir sıkıntı olmayacak.

Şımarıklık sadece şımarık.
Is bölümü evet öyle yapmaliyim . Peki yapmazsa ne yapacagim?
Yapmazsa kv kp ve esinin yaninda aaa sen onu yapmadin mi? Ben yetiştiremiyrm ki her seyi falan de.
Her işi yaparsan kimse dur yoruluyorsun şu işi de _x yapsin demez.

Saygısız velet tabi ki yardım isteyeceksin eşin abisiyse sen de bi yerde ablasısın.

İş buyrulmaya buyrulmaya şımarıyorlar. Çok sinirlendim
Bende gördükçe sinirleniyorumm
Yapmazsa kv kp ve esinin yaninda aaa sen onu yapmadin mi? Ben yetiştiremiyrm ki her seyi falan de.
Her işi yaparsan kimse dur yoruluyorsun şu işi de _x yapsin demez.
Gerçekten öyle oluyor tamam dediğinizi yapicam

Tarlaya gittim ben zaten bi kere çalıştım ama onlar bana hic acimadi hem tarla isi yaptirdi hemde eve geldim butun isleri bi tej bana yaptirdilar ki ben hic tarla isi köy bilmem şehir çocuğuyum. Hasta oldum yataktan kalkamocak kadar kv görümce ortaligi karıştırıp doldurdular esimi siddet uygulatcakalrdi beni . Ben ona ragmen esimin hatrina geldim burda disimi tirnagima takiyorum kendi anneme babama yapamadigimi yapıyorum burda
Bu anlattiklariniza ragmen gidip orda is yapiyorsaniz evet sizsiniz hatali.size kiymet vermeyene ne diye boyle hizmet ediyorsunuz ki hakediyorlar mi?eziyorlar sizi haberiniz yok.

Regl gibi bir detay olmasa işe yardım etmesini sağla derdim ama kız zaten çalışmış, hem de regl. Ben çok görmedim, tavırları itici tabi ama ergenliğe verirdim yerinizde olsam.

Back
X