Ben yurtdışına okumaya gittim şükür okulumu bitirdim , okurken eşimle tanıştım , kavga ederek.10 yıl yurtdışı nda birlikte yaşadık, çocuk yapmaya karar verdik hamile kaldım eşimle aram iyice kötüleşti , dogum sonrası boşanma konuşuldu, yinede bosanamadim ama ilişkimiz çok kötü oldu, bosanmayo denedim kızım 10 aylıktı, ailemin yanına geldim eşim aylarca kapimin önüne gelip beni görmeden gitti, abimle tartıştık, küfür hakaret , babam annemin sirtina bindigimi söyledi, bende psikologlara gittim ilaç verdiler psikoza girdim ailem zorla beni hastaneye yatırdı ne oldu ne bitti hatırlamıyorum ilaçlarla uyuttular vs.is göremeyecek hale geldim, yurtdışındaki doğum iznim bitince ve durumumun kotulugunden eşimin yanına döndüm ama mutlu olamadım yine tartıştik, işimi de karşılıklı fesh ettik, iş arıyorum ,yine tatil için yurda döndüm ailemin yanina babamla abimle yine tartıştik eşim ise arayıp sormuyor minik bir de kızım var saskinim , ne yapacağımı bilemiyorum Allah'ım bana bir yol göster , annem insanları idare edemediğimiz sacmaladigimi söylüyor, terapiye devam ediyorum ama dayanamiyorum çok mutsuzum ne yapıcagimi bilemez haldeyim