Alın kardeşinizi o adamın elinden. Şiddet var daha ne olsun. Suçlu siz değilsiniz.Kardesime sahip cikmasaydik suan yaninda olmazdim babamda al getir demezdi nikh konusunda ise bir problem oldugu icin yapmamislar nufusla ilgili ondan uzun surmus bi konuda haklisiniz bisey diyemem ama ne olur ablacim bana ne yapacagimu soyleyin kafayi yemek uzereyim uyuyamiyorum ne ypayim simdi kizkardesim icin bana bunu soyleyin ne olur
Nufus ile ilgili ne problem cikabilir? Yahu öyle bile olsa neye guvenerek o kizi, o adamın yanına bir guzel yerlestiriyorsunuz bu acele niye kaçan birsey mi var? Sorunlar halolup nikah kiyilinca evlerinde yasarlardı. Kusura bakmayın iş işten gectikten sonra, bunlar yasandiktan sonra bak sahip ciktik demekle olmuyor malesef aileniz kendi eliyle yakmış onu simdi geri istese nolur? Zaten dönmek istemiyormuş ama bari bunca şeye izin verdiniz göz göre göre artık dinlemeyin onu şuan kendide mantikli dusunemiyor. Nikahlarida yok, kocasida boşol demiş arada bir bağ kalmadı artık. Ya ikna edin eve goturun yada babaniz tutsun kolundan gotursun eve sonrada bir psikologa filan goturun. Intihara filan kalkisir mazallah onda o potansiyeli gordum.Kardesime sahip cikmasaydik suan yaninda olmazdim babamda al getir demezdi nikh konusunda ise bir problem oldugu icin yapmamislar nufusla ilgili ondan uzun surmus bi konuda haklisiniz bisey diyemem ama ne olur ablacim bana ne yapacagimu soyleyin kafayi yemek uzereyim uyuyamiyorum ne ypayim simdi kizkardesim icin bana bunu soyleyin ne olur
Senin bir sucun yok; onu oyle el evine postalayan baban, ya ne acelem var, tanimadan nikah yapmadan kocaya gidiyorum diye dusunmeyen kardesin suclu.Kardesime sahip cikmasaydik suan yaninda olmazdim babamda al getir demezdi nikh konusunda ise bir problem oldugu icin yapmamislar nufusla ilgili ondan uzun surmus bi konuda haklisiniz bisey diyemem ama ne olur ablacim bana ne yapacagimu soyleyin kafayi yemek uzereyim uyuyamiyorum ne ypayim simdi kizkardesim icin bana bunu soyleyin ne olur
Ne zorunuz vardı da nikahtan önce kardeşini elin adamının yanına gönderdiniz?
Ablan niye hakaret ediyor adama ve niye hakaret ettiği adamın yanında kalmak istiyor?
Sen hakaret ettiği için dövdü hak etti nasıl diyebiliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?