- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Mantikli ama aileler kabul etmiyorlarDiğer konunda da yazmıştım düğün müğünü boşver sade nikahla evlenin masrafları harcanan parayla evlendikten sonra gezin yada kendine bir araba al
Biliyorum ütopik ama daha mantıklı değil mi?
Erkek tarafi kabul etmiyorlarHerkes kendi yaşadığı yerde düğünün olmasını istemekte haklı. Ozaman 2 ayrı düğün yapın
Sizin düşünmeyen bu kadar yoran yıpratan aileyi sizde düşünmeyinMantikli ama aileler kabul etmiyorlar
Erkek tarafi kabul etmiyorlar
Erkek tarafının iki yerdeki düğünü de karşılamasını bekliyorsanız tabiki de kabul etmezler. Siz kendi tarafınızdaki düğünü yaparsanız itirazları olacaklarını sanmıyorum. Lütfen sizin oğlunuz olsa (ki benim oğlum da yok erkek kardeşim de) bütün masrafını çektiğiniz düğünü bir de kız tarafının olduğu ilde mi yaparsınız? Aileniz neye dayanarak böyle bir şey talep ediyor anlamadım açıkçası.
İki düğünüde erkek tarafına mı yıkmaya çalışıyorlarmış
Ben gecen konu acmisdim. Aileler kavga ediyor diye. Dügün yüzünden. Dügün oradami olacak buradami olacak diye. Simdide babaannem acti telefon onlara. Sevgilimin babasi nineme bitsin bu is o zaman demis. Sevgilime yazdim. Baban böyle böyle demis diye. Oda iyi yapmis dedi. Resmen iyi yapti dedi. Babasina kizacagina iyi yapti dedi. Simdi ben napayim akil verin nolur. Yalvaririm...
Ben napicam simdi... biz iyi anlasiyorduk. Simdi 1 haftadir kavga ediyoruz. Sizce sevgilim ailesine sözünü geciremiyormu? Hep babasinin agzinami bakiyor sizce ?
Boyleyse erkek tarafı çok haklı.bir kere düğün zaten erkek tarafında mutlaka olur masrafı da onlar karşılar.ama kız tarafı da başka sehirdeyse orda da ya kına ve nikah yapıyorlar ya da oradakiler de düğünü görsün diye düğün yapılıyor ama bunu da kız tarafı karşılıyor tabi.erkek tarafını ilgilendirmez.ya da acaba konu sahibinin ailesi düğün sadece bizim tarafta mı olsun diyor ,öyleyse zaten hiç olacak birşey değil.İki düğünüde erkek tarafına mı yıkmaya çalışıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?