Ben mutlu olmayi hak etmiyorum

Iyide biz kücük degilizki ben 23 yasimdayim sevgilim 25. Bizim kendi paramizda var ama aileler illa biz ödicez diyorlar. Evi siz düzersiniz diyorlar

Dogru haklisiniz. Ailemi ikna ettim. Sükür

Iyide biz kücük degilizki ben 23 yasimdayim sevgilim 25. Bizim kendi paramizda var ama aileler illa biz ödicez diyorlar. Evi siz düzersiniz diyorlar
Kendi paraniz var ise el ele tutusur dikilirsiniz ailelerinizin karsisina. Elimizdeki kendi paramizla ve kendi imkanimizla evlenecegiz istemeyen gelmesin dersiniz. Ben kendi imkanimla evleniyorsam babaannem kpimi arayamaz efendim,ne haddine dusmus? Ona ne? Karistirmayin ailelerinizi madem evliligi finanse edebilecek gucunuz var

Evet mutlu olmaya hak etmiyorsun. Çünkü sen kendi ailenin sözüne bakarsan oda kendi ailesinin sözüne bakar hayat herşey karsilikli

Bundan sonra allah nasip kismet ederse. Kimseyi karistirmicam. Dün dedikoducu amcamin karisi geldi masus isleri tekrar karistirmak icin. Annem bir güzel tersledi. Konusamadi bile

Dogru haklisiniz. Ailemi ikna ettim. Sükür

Güzel arkadaşım konu bir şekil çözüldüyse onu neden söylemiyorsun. Aileni neye ikna ettin? Emin misin ikna olduklarına? Düğüne 1 ay kala zaten biz de böyle istememiştik, sen mutlu ol diye alttan alıyorduk diye kriz çıkmasın? Aileni de tatmin edecek güzel bir orta yol bulmuşsunuzdur umarım. Nasıl çözümlendi onu da yazar mısın? Hatta konudaki ilk mesajını sen güncelleyebiliyorsun, oraya not düş bence. Şu şu şekilde hallettik arkadaşlar, yorumlarınız için sağolun gibi. Daha fazla yorum istemezsen konunu da kapatabiliyorsun.

Bundan sonra allah nasip kismet ederse. Kimseyi karistirmicam. Dün dedikoducu amcamin karisi geldi masus isleri tekrar karistirmak icin. Annem bir güzel tersledi. Konusamadi bile

Hala annem diyorsun amcamin karisi diyorsun. Onlarin ne dedigi onemli degil, cift olarak sizin ne dediginiz onemli. Gerisi halt etmis

Sükürki ailem üzülmeme daha cok dayanamadi. dün bütün gün agladim. Resmen sinirlerim bozuldu. Nisan büyük olucak salonda, kinada büyük olucak salonda. Ve yari yariya ödenilecek. Alayimda olucak gelip beni evden cikaricaklar gelinligimle.

aynen öyle. yol varmis diye istemiyorlar. onlar gene gene gel git yapmak istemiyorlarmis. bizim burdaki dügünü biz ödicektik ama kabul etmediler. onlarin orda olsun istediler. yari yariya ödenicekmis

Diğer konunda da yazmıştım düğün müğünü boşver sade nikahla evlenin masrafları harcanan parayla evlendikten sonra gezin yada kendine bir araba al
Biliyorum ütopik ama daha mantıklı değil mi?

biz öyle yaptık. milleti eğlendirmeye harcayacağımız paraya kendimize araba aldık

Peki siz düğünün yarısını ödüyorsanız, onlar da en azından düğün gibi olacak kınanın da yarısını ödeyecekler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…