- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.621
- 898
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Geleneksel olarak düğün erkek tarafında yapilir. Sizin aileniz basta isguzarlik etmiş. Hele ki babaanneniz. Çok istiyorlarsa kinayi düğün gibi yapsin aileniz erkek tarafına bu saçma baskiyi yapacaklarına. Gerçi ben bu düğün dernek işlerine karsiyim ama ben de olsam nisanlinizla ayni tepkiyi verirdim.Ben gecen konu acmisdim. Aileler kavga ediyor diye. Dügün yüzünden. Dügün oradami olacak buradami olacak diye. Simdide babaannem acti telefon onlara. Sevgilimin babasi nineme bitsin bu is o zaman demis. Sevgilime yazdim. Baban böyle böyle demis diye. Oda iyi yapmis dedi. Resmen iyi yapti dedi. Babasina kizacagina iyi yapti dedi. Simdi ben napayim akil verin nolur. Yalvaririm...
Ben napicam simdi... biz iyi anlasiyorduk. Simdi 1 haftadir kavga ediyoruz. Sizce sevgilim ailesine sözünü geciremiyormu? Hep babasinin agzinami bakiyor sizce ?
Bence sevgiliniz değil siz ailenize söz geçiremiyosunuz. Erkek tarafı haklı düğün erkek tarafının istediği yerde olur nişan kına söz bunlar kız tarafının istediği yerde olur.Ben gecen konu acmisdim. Aileler kavga ediyor diye. Dügün yüzünden. Dügün oradami olacak buradami olacak diye. Simdide babaannem acti telefon onlara. Sevgilimin babasi nineme bitsin bu is o zaman demis. Sevgilime yazdim. Baban böyle böyle demis diye. Oda iyi yapmis dedi. Resmen iyi yapti dedi. Babasina kizacagina iyi yapti dedi. Simdi ben napayim akil verin nolur. Yalvaririm...
Ben napicam simdi... biz iyi anlasiyorduk. Simdi 1 haftadir kavga ediyoruz. Sizce sevgilim ailesine sözünü geciremiyormu? Hep babasinin agzinami bakiyor sizce ?
Iyide dügün masrafin yarisini biz ödüozEvet iyi yapmış. Babaannen ne alaka arıyor? Onun karışmaması gerekiyor. Düğünü erkek tarafı yaptığına göre onların yaşadığı yerde olması gerekir. Madem iki düğün yapın onu da sizin yaşadığınız yerde sizin taraf yapsın.
Yarısını neden siz ödüyorsunuz. Madem öyle yarısından biraz fazla verip kendi memleketinizde düğün yapın iki tarafında gönlü olsun bırakın oğlan tarafıda kendi ödesin nerde yapmak istiyosa yapsınIyide dügün masrafin yarisini biz ödüoz
Ödemeyin. Herkes kendi tarafında bir düğün yapsın. Ailelerin de gönlü olmuş olur.Iyide dügün masrafin yarisini biz ödüoz
Iyide dügün masrafin yarisini biz ödüoz
Hersey karisti ama olan oldu isteYarısını falan ödemeyin. Yapacağınız masrafla kendi tarafınızda da bir düğün yapın. İki ayrı ilden olup da evlenen insanlarsınız, nasıl tek tarafta yapılacak(hangi taraf olursa olsun) yarı yarıya paylaşmak gibi bir anlaşmaya vardınız ki en başta.
Hersey karisti ama olan oldu iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?